Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Дођите да поздравите шампионе! Улаз на трибине у петак слободан

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након огромног успеха и освајања седме титуле првака АБА лиге, великог славља, дана одмора, почели су са тренинзима у уторак пред почетак завршнице Српске Лиге.

Екипа Црвене звезде брани титулу и жели да оконча сезону триплом круном која би заокружила још једну изванредну сезону, а први меч полуфинала са екипом ФМП игра се у петак од 20.30 часова у хали „Александар Николић“.

Пошто је нова АБА титула освојена на терену ривала, наши првотимци који су експресно завршили посао остали су ускраћени само за једно – а то је заједничко славље са нашим навијачима који су екипу носили у прве две утакмице финала својим бодрењем и подршком која је била од непроцењивог значаја за наше момке!

Због свега, КК Црвена звезда Меридианбет обавештава све наше присталице да ће УЛАЗ на ТРИБИНЕ на прву утакмицу полуфинала Суперлиге бити СЛОБОДАН.

Позивамо све наше присталице да дођу и поздраве наше шампионе који су на до сада незабележен начин дошли до нове титуле и већ сада ову сезону која је на измаку учинили успешном!

То не значи да је посао готов! Црвено бели и ова генерација играча који су се током целе сезоне са тренером Сферопулосом борили са бројним повредама и недаћама жели да се упише у историју КК Црвена звезда са новом триплом круном!

Дођите и поздравите наше шампионе! Петак, 20.30 часова – Хала Александар Николић: Црвена звезда Меридианбет – КК ФМП (полуфинале Суперлиге Србије)

The post Дођите да поздравите шампионе! Улаз на трибине у петак слободан appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment