Moja Crvena Zvezda
БлоговиТрансфериФудбал

Transferi, želje i nagađanja[svaštara]

28. jul 2011.

Englezi bi Vilotića

 

Milan Ćalasan ne otkriva o kom klubu je reč, ali naglašava da je taj klub pomno pratio Vilotu na pripremama Crvene zvezde u Austriji.

„Tri predstavnika kluba pratila su ga na utakmicama u Austriji, a potom odgledali i desetak Zvezdinih treninga. Za njih nema dileme: oni žele Vilotića odmah, spremni su da plate visoku cenu i samo kruti propisi mogu da spreče ovaj transfer. Na zimu bi Vilotiću istekao ugovor i onda bi Zvezda ostala bez obeštećenja, Ali, ja ne želim da moj bivši klub bude oštećen u ovom poslu. Kako god, uskoro će sve zainteresovane strane znati na čemu su“

__________

 25. jul 2011.

Slavko ipak u Radu

„Odlazim zadovoljan sa Marakane. Igrama u svojoj prvoj seniorskoj sezoni u Zvezdi sam veoma zadovoljan i taj period je jedan od najlepših u mojoj dosadašnjoj karijeri. Nakon toga usledio je period nešto slabijih igara, ali to je sport. Nadam se da ću u svom novom klubu dobiti novu priliku da dokažem kvalitet, a svojim, sada već bivšim saigračima želim mnogo sreće i uspeha u predstojećoj sezoni“, rekao je dvadesetdvogodišnji Slavko Perović.

_________

23. jul 2011.

Slavko  želi da ostane

Po drugi put ovoga leta aktuelan je prelazak Slavka Perovića sa Topčiderskog brda na Banjicu. Prvi put ipak nije došlo do realizacije transfera, a kako trenutno stvari stoje ni ovoga puta Perović neće postati „građevinar“.Slavko Perović je trebao da bude deo dogovora oko transfera Miloša „Čave“ Dimitrijevića na Marakanu, ali je ipak odlučio da pokuša do kraja prelaznog roka da se nametne treneru Robertu Prosinečkom. Pored toga, Perović je isticao i da u Srbiji ne želi da igra niti za jedan drugi klub, pa samim tim jedina opcija je transfer u inostranstvo.

__________

21. jul 2011.

Li Adija sada želi Lil

Iako se  tek vratio među saigrače, pojavilo se interesovanje za Li Adija, koje može da promeni sve. Naime šampion francuske Lil, želeo bi da angažuje Adija i time očvrsne štopersku liniju, ali se postavlja pitanje da li je sada kasno za tako nešto. Ganac užurbano radi na tome da se vrati u takmičarsku formu, kako bi se stavio na raspolaganje Robertu. Ipak predpostavlja se da ipak neće doći do transfera s obzirom na to je Adi jedan od dva štopera na koje Prosinečki može da računa, pa bi transfer done još veću uzbunu na Marakanu.

_________

Naravno otvara se još jedan članak u kojem će se pričati najviše o transferima, ali i drugim stvarima vezanim za Crvenu zvezdu. Samo vas molimo da se ne piše o drugim ekipama, već samo o našem klubu.Ovaj članak će biti stalno aktivan i biće stalno dopunjavan sve dok traju priče oko transfera igrača. Molimo sve posetioce sajta da aktuelnosti oko mogućih pojačanja komentarišu na ovom mestu, kako bi sajt funkcionisao kako treba.

Zabranjeno je postavljati neistinite vesti tj. linkove koji ne postoje. Molimo vas da budete ozbiljni.

Повезане вести

165 comments

Leave a Comment