Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Павићевић: „Тренинзи су феноменални“

Један од најважнијих играча и човека у којег су упрти многи погледи младих фудбалера је Саво Павићевић.

Павићевић је један од играча који служи за пример, и неко ко увек има шта да посаветује. Само његово присуство много значи сваком младом фудбалеру.

– То су млади момци, и сигурно је да треба још доста да раде. Они представљају Звездину будућност, али пред њима је рад, и само рад који се увек исплати. Ја сам ту да им колико могу помогнем искуством и знањем, не само ја него и Милијаш, Мијаиловић… Ми ћемо пробати да им помогнемо да се што лакше уклопе. Надам се да ће што више њих „испливати“ и направити добру каријеру – пожелео је Павићевић.

Рад на припремама је похвалио, као и кондиционог тренера Александра Стајковца.

– Тече све супер што се тиче услова за рад, имамо два-три терена која су феноменална, а у хотелу је све изврсно. Ради се веома добро. Тешко је, али то је нормално за ову фазу припрема. Срећом, радимо доста и са лоптом и прихватамо све што шеф од нас тражи. Најбитније је да нема повреда, са те стране је такође за сада све у реду. Нашег новог кондиционог тренера Стајковца нисам знао од раније. Заиста ми је драго да је дошао баш код нас да ради, тренинзи су му стварно феноменални. Све се ради са лоптом, тешко је, али издржавамо.

Павићевић је у Звезди од зиме, и успео је да за кракат период доживи много лепих ствари у црвено-белом дресу.

– Прошле сезоне смо узели титулу и заиста је феноменалан осећај, морам да признам. Увек је још и теже одбранити је, поготово јер се екипа доста променила. Отишло је доста квалитетних и искусних играча. Стигли су ови клинци који су заиста Звездина будућност, и знате како, када сте у Звезди, јавност од вас очекује да освојите или одбраните титулу. То неће бити нимало лако, али уздамо се и у појачања, људи у клубу раде на томе. Не тражим никакав алиби, сезона је пред нама и надам се да ће бити успешна. Прошла сезона, што се мене тиче, била је доста добра, али цела екипа је играла изванредно. Никад појединац не избаци у први план екипу, него увек екипа појединца. Сви смо се добро уклопили и на моју срећу испало је све како треба – рекао је Павићевић.

Повезане вести

4 comments

Obrad_brko јул 12, 2014 at 16:40

Svi su oni uvek zadovoljni, uvek najbolje pripreme u zivotu, savrsen rad trenera, harmonija u ekipi, dobar rad sa loptom…. a kad pocnu utakmice, posle pola sata im dusa izadje na nos i u ostatku utakmice obicno statiraju, pa se vade na teske noge, gust raspored, bitku na osamneaest frontova…i tako sve negde do Maja i svake godine tako u krug !
Mislim volim Zvezdu najvise na svetu, ali mi je vise muka od ovih prica!

Reply
Sedou јул 12, 2014 at 19:55

Prijatelju, nema potrebe da mracis, narocito kad je ovaj covek u pitanju. Odigrao je perfektnu polusezonu, bio je nas najbolji igrac u poslednjoj liniji tima. Kidao je maksimalno svaku utakmicu i nije pravio greske, spasao nas x puta. Ne znam da li si procitao ceo tekst ili pises ovaj komentar samo na osnovu naslova, ali ako je neko zasluzio nase postovanje to je upravo Savo. Uostalom, ne mozes da ocekujes da Zvezdini igraci trce kao igraci Bajerna ili Reala, jednostavno ovo je liga nizeg kvaliteta, dakle u ovoj ligi nema igraca kalibra Robena ili Bejla.

Reply
Бранимир јул 12, 2014 at 22:53

Ја сам убијеђен да су нам титулу донијели искљичиво Павићевић – Келхар. Ми смо и јесенас давали голове али их нисмо могли надавати више него што смо киксали у одбрани.

Reply
dejo јул 12, 2014 at 20:45

Mozda si ti i u pravu ali ovaj covek je zasluzio da moze da iznese svoje misljenje ma koliko ono stereotipno bilo!!!

Reply

Leave a Comment