Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Јовановић: „Саво нам много значи“

Фудбалер на чијем се примеру најбоље види да се рад и посвећеност исплате је и Вукашин Јовановић.

Јовановић је био члан омладинске селекције Црвене звезде, а заблистао је на пријатељским утакмицама које је Црвена звезда играла овог пролећа. Сада се, заједно са неколицином својих вршњака, припрема са првим тимом у Термама Чатеж.

– Ово су моје прве припреме и сигурно да је велика разлика у односу на омладинску школу. Тренирамо феноменално, два пута дневно, ово су моје најтеже припреме у животу. Уз старије играче доста учимо и напредујемо, и само да наставимо овако и сигурно ће бити све како треба – изнео је своје импресије Јовановић.

А колико је младом фудбалеру значајно да уз себе има искусног играча од којег може да научи много, играча као што је Саво Павићевић?

– Саво је много добар човек и заиста ми много прича и помаже. Не само мени, него и другим играчима, Лазићу, Стојановићу… Много је лакше када на позицији имаш неког искуснијег играча који може да објасни све што треба. Он има 33 године, велику каријеру иза себе, и стварно нам много значи његово присуство.

Жеља сваког младог играча је и да заигра у првом тиму Црвене звезде, а Јовановић је спреман да сачека своју шансу.

– Прво ми је битно да прођем припреме, ту је шеф и он ће одлучити. Не оптерећујем се тиме, ја сам спреман и ако добијем прилику, даћу максимум. Вребамо своу прилику. Уосталом, прво у пријатељским утакмицама треба да покажемо да заслужујемо да играмо. Цео живот сам у Црвеној звезди и не могу да замислим своју каријеру без две, три, четири сезоне у првом тиму Црвене звезде – искрен је Јовановић.

Повезане вести

2 comments

Sedou јул 10, 2014 at 17:12

Samo tvrdo treniraj braticu, nema odustajanja. Treniraj dva puta vise od matoraca, kupi zanat od njih, misli samo na fudbal i zasluzi slavu. Ako budes kidao i uvek davao sve od sebe imaces podrsku i simpatije milionske armije navijaca. Znaj da puno, ponavjam PUNO ocekujemo od tebe, Stojanovica, Grujica, Jovica, kasnije Joveljica, Maksica i ostalih momaka kojima je Zvezda u srcu. Zapamtite jedno, igrate u Evropskom i svetskom prvaku, znaci rodjeni ste sa velikim mu***a i uvek ih pokazite na terenu, ima svi da vas se plase i da vam skidaju gace, JER STE VISA RASA!!! 🙂

Reply
Lord Nikon јул 10, 2014 at 14:45

Tako je magare… Samo jako….

Reply

Leave a Comment