Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Ристић: „Мотива за труд и рад имам на претек, овоје Звезда“

Михаило Ристић је један од изданака Звездине омладинске школе од којих се много очекује у будућности.

Ристић се по први пут налази на припремама са првим тимом, и не може да сакрије позитивне утиске.

– Услови су апсолутно феноменални, почевши од хотела до терена, све је на врхунском нивоу. Мотива за труд и рад имам на претек, јер ово је Црвена звезда. Ако не даш све од себе на тренингу, не можеш да успеш – свестан је Ристић, који је упоредио рад у првом тиму са тренинзима које је одрађивао у млађим категоријама.

– Постоји разлика, овде се игра много бржи и много озбиљнији фудбал, а и саме припреме су такве да се много више трчи, самим тим и ми млађи играчи морамо више да се покажемо и да дајемо све од себе.

Сваком младом играчу много значи кад поред себе има искусног фудбалера од којег може много да научи. У Ристићевом случају, то је Ненад Милијаш, капитен и предводник Звездиног тима.

– Велика је ствар играти поред Ненада Милијаша. До пре пар година сам га гледао и био ми је идол. И сада играти поред њега је велика ствар. Много се може научити и само слушајући га и упијајући ствари које говори. То је велика ствар и много ми значи – каже Ристић, који очекује да ће од тренера Лалатовића добити шансу да се докаже и на утакмицама.

– Очекујем да добијем неку шансу, али није то на мени да одлучујем, него на тренеру. Ја ћу да дам све од себе. Мислим да имам квалитет, на мени је да се покажем, а шеф ће да одлучи да ли заслужујем да добијем неке минуте или не – закључио је Ристић.

Повезане вести

1 comment

Sedou јул 8, 2014 at 18:45

Samo lagano Mihailo, tvoje vreme tek dolazi, tek ces da dominiras ovom nasom ligom, za godinu, dve ocekujem da ti Grujic, Jovic, Jovanovic, Joveljic, Maksic, Stojanovic i jos par nasih momaka dominirate ovom ligom, i da zlostavljate sve protivnike. Samo radi jako, trudi se vise od drugih, treniraj kad ustanes i pred spavanje i bices i brzi i jaci i skocniji i spremniji od svojih protivnika. Sampione stvaraju treninzi.

Reply

Leave a Comment