Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Дауда: „Лалатовић ради огроман посао“

Абиола Дауда је фудбалер који по други пут летње припреме проводи у Термама Чатеж, где се заједно са екипом припрема за нову сезону.

Повреда је Дауду на пролеће одвојила од терена, али Нигеријац се полако враћа у форму.

– Био је то нешто дужи опоравак који је трајао три месеца, али полако се враћам, прикључен сам екипи и радим са лоптом. Нема више никаквих болова, и надам се да ћу пре него што екипа крене за Београд, бити 100% спреман.

Дауда је претходне сезоне на 20 наступа успео да 11 пута затресе мреже ривала, и тиме себи обезбеди место другог стрелца екипе.

– Наравно да морам да унапредим игру у односу на оно што сам приказао прошле сезоне, увек ми је на уму да унапређујем себе. Не оптерећујем се бројем голова, размишљам само о првом наредном дану и трудим се да будем потпуно спреман, и ако у томе успем, знам да ћу бити бољи него што сам био претходне сезоне.

Као и његови саиграчи, Дауда је задовољан условима, смештајем, али и радном атмосфером која влада на тренинзима.

– Хотел је одличан, био сам овде и прошле сезоне. Сада смо овде са новим тренером који ради заиста огроман посао. Тренинзи су веома добри, момци су задовољни и мислим да је све то добар знак – рекао је Дауда.

Повезане вести

2 comments

Realan Zvezdas јул 8, 2014 at 17:35

Mene cudi da nas ovaj jos nije tuzio, mislim da ga treba prodati, da do toga ne bi doslo, ovaj tipican primer da radi kako menadzer kaze a i plus se na pojedinim utakmicama i nije videla zelja kod njega, napominjem na pojedinim utakmicama.

Reply
Mike Scott #21 јул 8, 2014 at 15:36

Ne spominje više odlazak, izgleda da je Terza umešao svoje prste i u ovom slučaju 🙂

Reply

Leave a Comment