Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Школа кошарке и на Сењаку

skola kosarkeКК Црвена звезда Телеком велику пажњу поклања константном развоју и унапређењу рада своје школе кошарке. У том циљу у сарадњи са Спортском академијом Сењак Звездина школа кошарке се отвара и у дворани СА Сењак у улици Андре Николћа 29. Тренинзи ће се одржавати два пута недељно од по сат времена у терминима прилагођеним обавезама деце.

На тренинзима ће бити заступљене основе кретања у кошарци, рад са лоптом и учење кошаркашке технике са и без лопте, различити полигони и игре прилагођене узрасту деце. Такође, велика пажња биће посвећена и различитим вежбама за јачање мускулатуре и психо-физичких способности деце. Добродошли су сви малишани који имају жељу да тренирају, а стручни тим сарадника који ради у Звезди ће се потрудити да заволе спорт и спортски начин живота.

Све неопходне информације можете добити путем бројева телефона: 064/2016635 (Немања Јовановић, тренер), 0666848550 (Иван Павловић, координатор Звездине школе кошарке) и 066/325955 (Александар Баста, директор Звездине школе кошарке), а треба истаћи да су прва два тренинга за малишане бесплатна.
КК Црвена звезда Телеком чини велике напоре како би у што је могуће већој мери популаризовала кошарку па се у том циљу организује велики број прокејаката. Осим школе кошарке Црвена звезда, која осим на Сењаку ради на још шест локација у граду (Баскет ленд – Чукарица, ОШ Браће Јерковић – Железник, ОШ Бора Станковић – Бањица, ОШ Раде Кончар – Земун, ОШ Сава Шумановић – Алтина, ОШ Душко Радовић – Нови Београд), током читаве године организују се кампови, дружење са првотимцима црвено-белих, а у плану су и међународни турнири за најмлађе. О малишанима бригу воде проверени педагози и искусни тренери који спроводе стручни програм чији је творац Милован Булатовић, тренер пионира Црвене звезде Телеком који је створио велики број асова.

Упис је у току на свим локацијама. Дођите да се дружимо и играмо кошарке. ИГРАМ У ЗВЕЗДИ, А ТИ?

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Бранимир феб 14, 2014 at 17:33

Како сијеш тако ћеш и жњети.
Радује ме овакво размишљање Управе КК, јер ће се свако улагање у будућност вратити вишеструко.

Reply

Leave a Comment