Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаСпортско Друштво

Čović sve bliži promociji

Ako je suditi prema informacijama koje objavljuju pojedini mediji, Nebojša Čović je nikad bliži mestu predsednika KK Crvena zvezda.

Skupština kluba se očekuje tokom sledeće nedelje, na kojoj bi Čović trebao da bude izglasan za predsednika, a Upravni odbor bi činili, kako pišu „Novosti“ Velibor Sovrović, generalni direktor „Laste“, Mladen Simović, direktor „Energoprojekta“, Aleksandar Vasiljevič Panfilov, generalni dirketor „Lukoil Srbija A.D“ i Dragan Ristić, dugogodišnji finansijer kluba. Navodno, u UO bi bili uključeni i Dragiša Vučinić i Dragan Kapičić.

Prema poslednjim informacijama, Svetislav Pešić je i dalje najozbiljniji kandidat za mesto trenera, a njegova nedavna izjava da ne juri novac nego tim koji bi on sam želeo da trenira ide u prilog Crvenoj zvezdi, obzirom da je osvajanje trofeja sa našim klubom Pešiću neostvarena želja. Čović Kariju nudi ugovor na 3+1 godinu, a ostaje da se vidi da li će i do kakvog dogovora doći. Jedno je sigurno – iskusni stručnjak bi imao podršku svakog Zvezdaša, verovatno kao nijedan drugi trener u ovom trenutku.

Postoje i neke priče oko ideje da Sportsko društvo okupi pul sponzora koji bi finansirao najpopularnije klubove, i tako se izbegne mogućnost da neki klub, kao prošle sezone rukometaši, dođe u situaciju da im se oduzimaju bodovi zbog neisplaćenih dugovanja. Ukoliko do formiranja pula zaista i dođe, ne treba posebno naglašavati od kakvog bi značaja ti sponzori bili za sve klubove crveno-bele porodice.

Повезане вести

35 comments

Leave a Comment