Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Печник: „И поред свега што се дешава, атмосфера је сјајна“

Nejc PecnikФудбалски и људски квалитети Нејца Печника свакако су били пресудни да се словеначки репрезентативац још летос у екипу Црвене звезде уклопи као да је дошао из млађих категорија.

Печник често доказује да му играње са Милијашем, Нинковићем, Мијаиловићем и осталима изузетно прија иако је ситуација у клубу тешка и неизвесна.

– Одлично радимо и одлично се смејемо. Мислим да нам је атмосфера заиста сјајна, иако сви знају да у клубу није све како треба и да има много проблема. На нас то не утиче овде на припремама у Словенији, јер радимо одлично и размишљамо само о наставку првенства – каже Нејц Печник.

Искусни фудбалер каже да су црвено-бели озбиљност показали и на првом пријатељском дуелу кад је побеђен друголигаш Анкаран са чак 7:0.

– Пет голова смо постигли са играчем мање. У данашњем фудбалу никоме није лако дати пет или седам голова, посебно са играчем мање. Добро је то, јер смо показали да имамо приступ какав је потребан. Могли смо и да их потценимо. Мало нас је „загрејало“ и искључење Касалице па смо заиста „додали гас“. Ипак, све је то неважно кад почне шампионат. Важно је тада побеђивати и имати успехе.

Словеначки репрезентативац истиче да се није трудио да буде специјални домаћин осталим саиграчима током припрема у Марини Порторож.

– Моје место рођења је далеко одавде па нисам баш као код куће, а и Милијаш и остали се брзо аклиматизују, где год да су – смеје се Печник и додаје – Заиста имамо сјајне услове захваљујући Термама Чатеж и њиховим ресурсима који су овде на приморју феноменални. Од хотела, преко смештаја у собама до терена на којима радимо, све је беспрекорно – каже Нејц Печник.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

15 comments

Djole-Jagodina јан 25, 2014 at 11:08

Nema dileme o tome da ce Zvezda imati podrsku navijaca kao i uvek do sada,ali nazalost to nece biti dovoljno jer niko od nas na tribinama ne igra a slabo se i nasa podrska odrazavala na terenu.Znam da ce mnogi reci da nesmemo da panicimo da nasoj ekipi treba podrska sad ili nikad ali to se oduzilo braco evo vec 7.godina.Ostali prave ekipe za respekt a mi se i dalje krpimo i jos nemamo izdefinisan prvi sastav pa se plasim da ce u maju to biti opravdanje svih za lose rezultate.Razmislite malo nama ni u napadu ne cvetaju ruze narocito u sredini odakle sve pocinje i gde se ustvari i odbrana brani,e nama je tu rupa .Ja bih voleo da gresim ali po onome sto sada vidim bice ovo jos jedna razocaravajuca sezona ali i pored toga bicu na tribinama svuda i uvek.Moje razocaranje je u upravu koja je svesna svoje nesposobnosti ali posto znaju da ce Sever biti uvek pun onda sad cute a na kraju ce sve pravdati losom situacijom.ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOO

Reply
Spartanac јан 25, 2014 at 12:25

iskreno…….mislim da je veliki problem sto nisu lepo poceli svi zajedno prosle pripreme nego se skupljali kako koji……
jer nemoguce je da Martinovic igra strartnu postavu za Steauu protiv Napolija,da je pri stoper u klubu sa 25 godina….a sada ,nepune dve godine kasnije,kada bi trebao kao stoper navise da daje on ne moze da se poveze!!!To je nelogicno…….jednino objasnjenje jeste da covek nije bio spreman.To je i za Daudu,Ninna…..Laza i znate sami…….ma za vecinu.

Reply
Djole-Jagodina јан 25, 2014 at 13:10

Da ali znas i kad se ide u Kinu,onda kad prestane interesovanje u evropi.Nema on brzinu za stopera i zato i ne igra nigde,Krneta nema slifa za stopera,Lazic je mlad a i kordinacija mu je nula tako da smo mi rupa u odbrani ali opet naglasavam da je nama sredina problem i ta sporost u igri.Videcete na prolece taj problem,svi su ga uocili i menjaju to u igri jedino mi i dalje gnjavimo.

Reply
Spartanac јан 25, 2014 at 13:24

Jel znas da je Lazic primarno desni bek?Sto se tice Krnete,on bi morao da proba da trenira pikado,deluje mi da ima odsecnu ruku…..
Sto se tice Martinovica……pazi,ne bi se ja smejao toj Kini tek tako…..ta zemlja,samo da hoce,ima para da napravi ligu jacu od Premijer lige za desetak godina.Neki jako dobro igraci idu tamo,oni mnogo dobro placaju.Slazem se ja da on nije brz….ali recimo,…jel brzi Rajkovic iz Hamburga?Kada je Krstajic sa 34 god igrao kod nas…..bio je najbolji stoper nase lige…jel bio brzi?…..Pazi…..za nasu ligu…..bi morao da bude dobar!Pa i Trajkovic sad sto je dosao u partizan nije nikako brz……ne znam nisam brate,nadam se,trazim u glavi nadu….razumnu…..npr,neverovatno je da postoji tosliki nesklad u ostalim pozicijama i stoperima…..pa ovde bi svi dali Daudu za jednog krstenog stopera…..ili recimo Rakica i Mihailovica za jednog normalnog stopera….

Reply
Djole-Jagodina јан 25, 2014 at 15:15

Ja brate imam 40 godina i u fudbalu sam od 10. znam kad je bilo i dobrih i losih godina ali ne pamtim ovakvu krizu rezultata i lose organizacije.Nemogu da verujem i boli me kad vidim da ili nece ili nemogu da dovedu vec nekoliko godina igraca koji ce da bude vodja tima pa samim tim i rezultati izostaju.Nebi nama tole nista smetao kad bi mi dobijali utakmice koje moraju biti dobijene.Ali ovako kad izgubis od Javora i njima slicnim onda mozes samo da cutis i gledas.Uz to nasa igra ne lici na nista sad neko pominje Robijevih -10 ali bar se videla ideja e sad sto nisu imali tim to je drugo.Sad sve ide nizbrdo i to dosta dugo a plasim se da nema kraja tome.Pozdrav

Spartanac јан 25, 2014 at 10:59

Apelujem da se ne javi novo nadanje za Lukovica.

Reply
nikola јан 24, 2014 at 21:17

Garantujem da uzimamo titulu ako budemo uzeli jednog -dva stopera.Bez lazne skromnosti. Imamo najjaci tim u ligi!!! Reci te mi dali neki tim u ligi ima bolje igrace na pozicijama na kojim igraju: Bajkovic,Mijailovic,Kovacevic,Milijas,Ninkovic,Lazovic,Mrdja? Realno? Mi smo samo protiv Javora bili nadigrani,a na ostalim tekmama smo gubili bodove samo zbog kikseva Lazica,Omege,Martinovica.. I ne zaboravite da nije bilo od strane partizana brutalnih kradja u 93. minutu protiv Vozdovca i Novog Pazara imali bi sad 3 boda prednosti!!!Vazno je i oterati onog s****a Toleta,kako se pomenute otimacine ne bi ponovile. U INAT SVIMA-ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!!

Reply
ЦЗХН јан 24, 2014 at 19:03

Памим као јуче,када си долазио,а довео те Славиша,многи су рекли-нови Шишић.Свака част на играма…

Reply
Petak 13-ti јан 24, 2014 at 18:22

IDEMO BRE!LAŽNI ŠAMPIONI MORAJU PASTI!

Reply
MILAN KG јан 24, 2014 at 17:06

prosinecki je napravio minus 10 na polusezoni i dolazilo je po 20 hiljada a kad je ulaz dzabe i po 40 hiljada sad smo na bod zaostatk sad treba podrska kad smo blizu. sa skinemo go… na sa trona.

Reply
DIMITRIJE'90 јан 24, 2014 at 18:04

Tako je… Tako treba razmisljati. To je snaga kluba!!!

Reply
MILAN KG јан 25, 2014 at 11:53

nemogu da ih podnesem svaki dan ih sve vise mrzim oni bi pomrli kad bi mi uzeli titulu u fudbalu,aba ligu,nasu ligu…

Reply
Vuk јан 24, 2014 at 16:04

Dakle kao sto rekoh u prethodnom komentaru. Idemo sad slozno kao nikada do sada, idemo sa verom kao nikada do sada, idemo u broju kao nikada do sada, idemo glasnije nego ikada. Ljudi tako nam malo fali da osvojimo titulu i unakazimo ove iskompleksirane maloumnike sto su mislili da ce da nas ugase. Dakle, necu vise da cujem da neko pljuje trecu zvezdinu Zvezdu. Zvezda je stvorila Dzaju, Dzaja je stvarao Zvezdu.

Reply
Samo ti јан 24, 2014 at 16:13

Nejc samo ti nastavi i dalje sa onim tvojim driblinzima macko.
E slazem se da sad treba da ima damo jos jacu podrsku ovog drugog dela sezone pa sta bude.
Da zaboravimo na ovu upravu ta sva negativna dogadjanja kod njih, nego lepo samo podrsku da damo ovima ali ne da im’ nabijemo pritisak pa da nmze da igraju nego da igraju kao na pripremama bez pritiska ako je to nekako moguce.

Reply
DIMITRIJE'90 јан 24, 2014 at 18:05

Najbitnije je da se pozitivno razmislja. Kad smo slozni, niko nije jaci od nas!!!

Reply

Leave a Comment