Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Дауда: „Бићемо дупло јачи него јесенас“

daudaАбиола Дауда и његов статус у Црвеној звезди су тема број један како медија у Србији тако и навијача Црвене звезде.

Ипак, тамнопути нападач не жели много да прича на ту тему.

– Моја највећа жеља је да у Звезди све буде у реду и да освојим титулу са овим момцима јер то заслужујемо квалитетом и атмосфером коју имамо – каже Дауда и додаје: – Oстале приче нећу да коментаришем, јер сам концентрисан на терен и фудбал, а мој менаџер брине о правним стварима и мом статусу.

Дауда истиче да ће црвено-бели на пролеће бити много јачи него јесенас.

– Скупљали смо се летос јеедан по један и тренер је дошао на пола припрема. Сада смо сви ту од почетка и радимо заједно од првог дана. Зато нема дилеме да ћемо у наставку шампионата бити макар дупло јачи него у првом делу. Још ако нам дођу два дефанзивца заиста сам сигуран да ће екипа бити одлична, шампионска.

Брзоноги нападач је мишљења да ће навијачи врло брзо видети Звездин квалитет.

– Невероватно је колико се добро ради иако је ситуација у клубу тешка. Једноставно, као да се сви искључимо кад почне тренинг и размишљамо само о фудбалу. За то заслуге иду искључиво играчима и снага наше свлачионице ће се видети врло брзо – каже Дауда.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

20 comments

Goran јан 25, 2014 at 11:10

Grobari imaju 1 bod vise,ali zato imaju 3 puta manje navijaca po utakmici i tezi raspored na prolece…Doslo im je nekoliko pojacanja ali su im zato otisli: Stojkovic,Djemba,Pauljevic,Askovski…mozda ode jos neko…povredio se Zivkovic…A Zvezdi su se vratili povredjeni Lazovic,Rakic,Tenk,Martinovic…vratilo se nekoliko mladih igraca Ozegovic,Mihajlovic…jos ako nam doju 1-2 igraca u odbrani nista oni grobinjosi smrdinjosi nisu jaci…NAPRED ZVEZDA!!!

Reply
ZvezdaCrvena јан 25, 2014 at 01:24

i ja bih dao bar 5 eura a siguran sam da bi ih bilo 10 u mome drustvo da daju bar kao ja!Hvala braco na slozi

Reply
mmilan јан 25, 2014 at 01:16

I ja sam za akciju, sigurno bi se odazvalo dosta navijaca

Reply
jagodina navija za zvezdu! јан 24, 2014 at 23:39

Citam dole sve pozitvivni komentari..
Bravo NAVIJACI PODRZIMO OVE MOMKE!

Reply
фИлОмАн јан 24, 2014 at 20:24

Сад или никад,титула је на прагу. Не занима ме колико Партизан имао „јачи“ тим. Они су само велики комплексаши,кажу имају јачи тим,а опет су по нашим вестима,пљују и потцењују,е сад момци покажите им ко је истински српски шампион,шта значи играти за Црвену Звезду и поред свих њених проблема. Изгините на пролеће и резултат ће доћи,ако се све коцкице сложе. Само рад и рад. Спремите се физички обавезно,али и психички што је још битније. Да опет сви заједно славимо победу у дербију против једног малог Партизана кога сви гурају све ове године,покажимо им ко је прави клуб и коме је заиста место да буде први. Живела Звезда и да славимо како ове тако и још много година. На крају крајева ако испустимо циљ гробље ће имати више титула од нас.

Reply
ClarkKent јан 24, 2014 at 19:42

Ajmo da pokrenemo akciju…da svi skupimo makar po euro, dva…pa i vise. Koliko ko moze. I da skupimo makar 20-30 000 evra za Daudu. Nama je to malo, a klubu bi znacilo puno.

Reply
realno јан 24, 2014 at 20:39

ajde pokreni …

Reply
ClarkKent јан 24, 2014 at 23:47

Ja sam iz Crne Gore…slab bi odziv bio ovamo
Ali bih uplatio makar tih 5 eura za klub…

Reply
dunja84 јан 24, 2014 at 20:59

i ja sam za to druze

Reply
V.P. јан 24, 2014 at 19:16

Ajmo momci da osvojimo tu titulu bas sad kada su svi protiv nas… O svakom odlazku nekog klinca se u novinama pise kao da je otisao Ronaldo iz Zvezde(ne kazem da ovi sto su otisli nisu talentovani)..Svi potenciraju na tome da se groblje mnogo pojacalo..Pa oni jesenas nisu imali dva dobra fudbalera, a i ovaj nikolic mi deluje kao trener za male klubove gde mu je najveci uspeh bio to sto je Zvezdi otimao bodove..A i mi imamo najbolji tim jos od Piksijeve prodaje..Ovim momcima treba ogromna podrska i zato 23.02 SVI NA MARAKANU…NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE…

Reply
realan јан 24, 2014 at 18:12

TREBAMO DA IH RAZUMEMO, oni hrane svoje porodice od zvezde, to bi isto bilo kako kad bi neko od nas radio u nekoj firmi iz LJUBAVI da ne propadne, ali zvezda nije neka firma zvezda je nesto posebno…ajde da budemo realno mi cesto pljujemo milijasa ali on je jedan od onih koji drze ekipu, daje svoje licne pare saigracima da plate kretite,rate… a mi ga pljujemo 🙂 zato mi jako zao kad cujem da ga pljuju, ne samo njega vec bilo kojeg igraca zvezde…Kad su naviji skidali dresove, gledam neki klinac od 12,13god pljuje igrace, nisam neki agresivan tip al doslo mi da mu lupim samarcinu da bi zaboravi kako se zove, e to je SRAMOTA!!! ZATO NA PROLECE BOLJE DA NAS BUDE 8000, ali da ih podrzimo 90+ minuta, nego 25 000 a da ih pljujemo…. i da im zvizdimo u 55′ kad neko ne primi dobro loptu…iskreno mislim KO ZELI DA PLJUJE PO MOMCIMA, NE TREBA DA DOLAZI NA STADION. 🙂

Reply
DIMITRIJE'90 јан 24, 2014 at 18:02

Ljudi, mislim da imamo razloga za optimizam, ako je atmosfera zaista odlicna u svlacionici i ako dobro rade, to je ekstra, pa to je i najbitnije. Zvezda ove sezone ima jeci tim nego svih prethodnih. Samo jednog ili dva nazad da dovedemo, a to ce biti sigurno. U sredini i napred smo sigurno najjaci u ligi. Ne treba da se plasimo komsija,oni su se samo malo pojacali jel su imali kanal ekipu jesenas, al to opet ne znaci da su bolji od nas. Da nije Drincic mozda bolji od Gogica ili tenka, ili Skuletic od Mrdje ili Lazovic od Daude. Jos nam se mali Laza vratio, pa je tu i Pecnik, i Nine i Milijas koji jeste spor al je bar slobodnjake popravio, sa tim se morate sloziti, koliko utakmica je jesenas resio.Ovi nam beze samo bod, tu smo. Samo jednog iskusnog nazad. Pa treba nam za nasu ligu, ne za LS. Ne smemo klonuti duhom, moramo pokazati na prolece ko smo. A verujem da ce ekipa igrati mnogo bolje nego na jesen. Jako smo blizu onome sto zelimo vec 6 godina, najblize u ovih 6 godina…

Reply
Petak 13-ti јан 24, 2014 at 17:28

AJDE BRE ZAPUŠIMO USTA SMRDLJ. . .NAĐU I OSTALIM CRNO BELIM G. . . .A !AJDE BRE POKAŽIMO IM KO SMO!KIDAJTE GRIZITE I PIČK. . .A TITULU UZMITE!

Reply
Spartanac јан 24, 2014 at 16:34

Nekada je stvarno mi tesko kada procitam ovo………kad smo nekog stranca iz tri lepe podstakli na ljubav ,na svlacionicu,na neko drugarstvo…….na to da je stvarno nesto posebno da Zvezda uzme titulu ove godine….da to nije puko takmicenje za bodove…..i onda kada vidim da nam fali jedan ili dva j..ena NORMALNA stopera…..samo dva igraca……i da i to ne moze…..zao mi nekad ovih momaka!!!ninkovica…..i drugara…..tesko im je,ginuce na prolece,vare sve muke ovog kluba u svoj zeludcu,naviaci ce njih da pritiskaju ako ne ide……a takmice se protiv ale koje ima vise para,podrsku u svim fudbalskim strukturama…..stvarno je bas tesko…. 😕

Reply
navijac јан 24, 2014 at 16:41

Zato mi moramo da im se nadjemo.

Reply
cheqtezz јан 24, 2014 at 15:58

A JA ZELIM SAMO JEDNO, DA ZVEZDA BUDE SAMPION!

Reply
Vuk јан 24, 2014 at 15:58

Tako treba, da svako, ali svako ko ima bilo kakvih veza sa Zvezdom podstice iskljucivo pozitivnu pricu. Od predsednika, preko ostalih clanova Uprave, ekonoma, tetkica, bivsih igraca pa do nas navijaca. Ne mogu da razumem da pored svih napada spolja od progrobarskog lobija (koji kontrolise FSS, sudijsku organizacij i vecinu medija), novinara koji jedva cekaju da nas razvlace po novinama, placenih tekstova i blacenja svega nama svetog pojedini nasi navijaci upadaju u zamku i pljuju po svom klubu, vide samo negativno u svakom potezu??? Pa sta cemo tako da postignemo, sami sebe urusavamo, gubimo identitet, blatimo svoje legende koje su izgradile klub??? Pozivam sve prave Zvezdase i Delije da radimo svi u interesu kluba, a ne da sami sebi kopamo raku. Dakle Dauda ostaje u Zvezdi i Zvezda osvaju titulu u maju, nema govora da bude drugacije.

Reply
Denis јан 24, 2014 at 17:52

Sada se svi slazu ali prvom prilikom ce krenuti pljuvanje. Nazalost takav smo narod. Lako je biti navijac kada se pobedjuje ali treba biti uz klub i u teskim trenutcima

Reply
Solovey јан 24, 2014 at 15:56

Furam iste carape kao Dauda. 😀

Reply
realan zvezdas јан 24, 2014 at 15:55

ostani kod nas pa da zajedno proslavimo titulu! opasan igrac!

Reply

Leave a Comment