Moja Crvena Zvezda
Архива

Lukić o pojačanjima i ambicijama

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić u izjavi za medije je pričao o pojačanjima, te je rekao da je naš klub dobio pismene, kvalitetne igrače, kao i da će fudbaleri dobijati premije samo za prvo mesto, kao i najmanje 4. krug Lige Evrope.

Vladan Lukić

Mislim da je rano da već sada pričamo o završnici posla, ali ono što je evidentno je da smo dobili pismene igrače, kvalitetne igrače, i samo se nadam da će se oni u brzom ritmu uklopiti zbog važnosti starta prvenstva. Ne brinemo da li smo doveli prava pojačanja, definitivno smo doveli kvalitetne igrače.  Nismo lutali ni u prošlom, ni u aktuelnom pelaznom roku. U prošlom su stigli igrači koji su vrlo brzo postali nosioci igre, a sada se nadamo da će to biti slučaj i sa novim igračima, od kojih očekujemo da se na isti način adaptiraju, a onda i da, možda, neko od njih postane lider.  Dokle god traje prelazni rok postoji mogućnost da neko ode. A, ako neko i ode, normalno, stvara se praznina, i onda bi verovatno u tom slučaju mi reagovali. Jedan igrač će otići samo u slučaju neke izuzetne ponude i za klub i za njega, ali u tom slučaju, kao što rekoh, mi ćemo imati spremna rešenja. Isto tako imamo alternative već u ekipi. Nijedan igrač u ovom trenutku nije nezamenjiv.

Zatim potvrda Lukića da drugo mjesto nije opcija:

“ To što sam rekao ne važi samo za ovu sezonu, ja mislim da to mora da bude psihologija u Crvenoj zvezdi. Jednostavno, sve generacije igrača u klubu, od onih najmjađih, do prvog tima, moraju da budu koncentrisane na osvajanje prvog mesta. Ne msilim da je to nešto novo, jednostavno ja sam tako vaspitan i trudim se da to prenesem na ove generacije koje dolaze. Ono što ni moraju da imaju je stalna glad za pobedama. Ali, to se ne odnosi samo na prventsvo. Evo, već na sledećem sastanku UO predložiću da igrači ne dobijaju premije za prolazak u četvrto kolo kvalifikacija, jer nama treće kolo praktično ne donosi ništa. Zato ću predložiti još veće premije za pobedu u četvrtom kolu i za ulazak u Ligu evrope.

Повезане вести

11 comments

Leave a Comment