Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Најава: Црвена звезда – Југовић

czvjugovicЦрвена звезда је у Лазаревцу прошле недеље забележила први пораз у сезони. Била је то најлошија партија црвено-белих и то не само у овом шампионату. Иако су подбацили и изгубили лидерску позицију, пулени Ненада Перуничића имају прилику за поправни против Југовића, у последњем колу првог круга.

И поред расположених Грбовића и Павлова, Црвеној звезди у Лазаревцу није помогао ни Милан Косановић на голу. У међувремену, у среду, Црвена звезда је одиграла пријатељски меч против Ал Шабаба из УАЕ, који тренира Веселин Вујовић. Црвено-бели су славили и у потпуности надиграли ривала, а шансу су добили и они који имају мању минутажу. Нажалост, два играча су доживела повреде. Богдан Огризовић је ударио главом од паркет, после једног фаула, али на срећу прошао је без озбиљнијих последица. Стефан Алчаковић је задобио повреду ока у једном дуелу. Огризовић и Алчаковић је пропустити дуел против Каћана, а ускоро се очекује и повратак Растка Стојковића из Катара.

До зимске паузе, остала су још четири дуела. После меча са Југовићем, Црвена звезда гостује у Крушевцу, затим дочекује Мораву, док се завеса спушта у Шапцу, у дербију против Металопластике. На „Маракани“ неће бити гледалаца због казне, па је прилика да Звездаши и љубитељи рукомета подрже црвено-беле у претпоследњем мечу у Шумицама, походу на нову победу и повратак на чело табеле.

Дођите у Шумице!

11.коло

Субота 18.30

Црвена звезда – Југовић

Шумице“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment