Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Улазнице за Солнок од недеље у продаји

pionirПродаја улазница за утакмицу петог кола АБА лиге између Црвене звезде Телеком и Солнока почиње у недељу 27. октобра. Улазнице се могу купити на свим продајним местима Евентим-а (ТЦ Ушће, Комбанк арена, Билет центар, Дом омладине, књижаре Делфи и још 150 продајних места широм Србије) од 10 до 22 сата. На дан меча карте ће се продавати и на благајни дворане Пионир од 15 сати па све до почетка утакмице.

Улазнице за трибине коштају 300, а за партер 600 динара. За плаву и белу ложу потребно је издвојити 1000, а за ложу 1500 динара. Меч између Црвене звезде Телеком и Солнока на програму је у понедељак 28. октобра од 20 сати и 30 минута.

Такође, подсећамо Вас да на билетарници Евентима у ТЦ Ушће и даље можете купити сезонске улазнице КК Црвена звезда Телеком, а посебно апелујемо на све власнике годишњих карата за трибине који још нису извршили замену улазница да то учине што пре како не би имали проблема приликом очитавања бар кода на улазима. Замена сезонских улазница за трибине такође се врши на билетарници Евентима у ТЦ Ушће.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Ryber Palunko окт 27, 2013 at 14:38

Ko zan, hoće li se Delije pobiti oko karata ili je nima ABA liga ispod časti? Ali zato EL, eeeeeej…

Reply

Leave a Comment