Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаКошарка

Радоњић: Наше грешке направиле разлику

Одлична игра кошаркаша Макабија и грешке играча Црвене звезде узрок су другог пораза у Евролиги. Црвено-бели поражени су резултатом 96:82.

Тренер сматра да је вечерашњи противник одиграо више него добро у фази напада.

dejan radonjicОдиграли су изванредно у фази напада. Фантастично су шутирали за три поена… Успели су да направе веома добар баланс спољашње и унутрашње игре, што је њихов напад чинило још ефикаснијим.

Радоњић додаје да су грешке које је његова екипа направила крајем првог полувремена најзначајнији узрок пораза.

До 18. минута смо успевали да то коректно контролишемо, али је у последњих минут и 15 секунди првог полувремена Макаби успео, захваљујући нашим грешкама, да направи осетну разлику и стекне предност која није била реалан показатељ снага на терену.

Екипа из Тел Авива је добро отворила и друго полувреме.

На старту другог полувремена Макаби је поново одлично служио шут за три поена. На тај начин су стекли осетнију разлику, што им је омогућило да контролишу дешавања дешавања на паркету.

У последњој четвртини Звезда је смањила предност Израелаца са 26 на 11 поена.

 Покушали смо да урадимо све да смањимо разлику. Играли смо мало агресивније и то је дало резултат. Нисмо се предали и то је у сваком случају једна позитивна ствар која се може извући из овог пораза

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

63 comments

forza stella rossa окт 25, 2013 at 18:56

Procena je bila tacna,ovo je slabiji tim od proslogodisnjeg,a o tome koliko je Vukojicic bolji trener od Radonjica bespredmetno je i govoriti.Jos kada se tome doda da je tek pocela izuzetno naporna sezona – najezim se!Ne daj Boze da se neko povredi,a padovi u formi su uobicajeni u napornim sezonama.No,nije sve crno,jer ovo je izuzetna prilika za afirmaciju kluba i,pre svega,mladih igraca.

Reply
gledalac окт 25, 2013 at 19:53

Cija procena?
Molim te pojasni (uporedi), kako je ovaj tim slabiji od proslogodisnjeg?
Hvala uanpred.

Reply
forza stella rossa окт 25, 2013 at 22:22

Nije tim prost zbir pojedinaca,vec jedan mehanizam gde svaki deo ima svoju ulogu u funkcionisanju.Zamislite masinu gde bi svaki deo „terão po svome“!?Na sta bi to licilo?Kod Vukojicica je sve iako kao podmazano,pocelo je da lici na sistem,ali…

Reply
qwak окт 26, 2013 at 11:38

ovaj tim je daleko jaci nego prosle godine. o treneru mozemo da diskutujemo, ali o igracima ne.
za sve je potrebno vreme, pa i za uigravanje tima, a i organizaciju klubaa za el.
nije isto igrati odbranu u aba i primati 60 poena i igrati u el. u el svaka greska se kaznjava, svaka dekoncentracija protiv ovakvih ekipa znaci odlepljivanje za 5-8 poena u roku od odmah…
i kuban i makabi su nas ubili sa trojkama. da li je to slucajno? i jedni i drugi su davali neke neverovatne trojke, ali mi nismo odigrali protiv makabija dobru odbranu. nismo pravili faulove, a kada voda udje u usi i kada se odlepe na +20 onda mogu da sutiraju trojke preko ruke, pod faulom i sa 9m i da ulaze…

Reply
aca nis окт 25, 2013 at 17:29

Ja licno moram da kazem da sam skoro zadovoljan ucescem u dosadasnjem delu el. Prvo zato sto smo skoro pa debitanti, niko nas nije zapamtio, niko prema nama nema respekta, drugo zato sto mi igramo dva vrlo jaka takmicenja, aba, gde bukvalno svako svakog moze da pobedi, gde se dosta putuje, i el, koju ne moram da pominjem. Kazem skoro sam zadovoljan jer mislim da bi trebalo da primamo manji broj poena, baziramo igru na odbrani i to bi trebalo da bude tako. Medjutim, kod nas se sve okrenulo, u aba niko nam nije dao vise od 65 poena, dok u el evo dva kola po 90 poena u proseku. Treba se osloboditi treme, ne krivim igrace, ne krivim trenera, mlad je, uci se, cini mi se njegova prva sezona kao trenera u el(neka me neko ispravi ako gresim), i ako uspostavimo kontinuitet igara u el, bice sve mnogo bolje. Sinoc je makabi imao neverovatan sut, od cini mi se skoro 50% za tri poena, to je neponovljivo, mada nisam siguran da li bi smeli protiv nekog drugog tako. Drugo, Sofoklis Skorcijanitis je imao oko 80% sa linije slobodnih bacanja i to je isto neverovatno, realno je oko 60%. Ne brukamo se, ne gubimo sa 30 poena razlike, borimo se do kraja, znaci ekipa dobija neke crte ozbiljnosti i trener tu radi dobru stvar i mnogo radi i trudi se da uspe. Drugo, opet se oslanjamo na jednog pleja i jednog centra i novina ove sezone i na jednog krilnog centra. Treba nam kreativan plej, Nelson to realno nije, Rasko Katic nije u formi, da jeste to bi izgledalo mnogo bolje, ali vredi ga sacekati. To nam je na zalost veliki maler, unutrasnja linija je dosta slaba, dok je spoljasnja dosta jaka. Na cetvorci, Radenovic nije los ali Mitrovic jos ne moze da odgovori ozbiljno zadatku, nema tu drskost i smelost. Simonovic i Lazic ce uci u formu i treba koristiti vise Aleksandra Cvetkovica, izvuci iz bukvalno svih igraca maksimum i bice to dosta bolje.

Reply
Marko окт 25, 2013 at 16:40

Po meni,Radonjic NIJE TRENER ZA ZVEZDU.Ma dajte ljudi,sjetite se samo prosle sezone kako smo igrali sa Vukoicicem a kako poslje sa Radonjcem to vam je vec dovoljno.U njegovoj glavi je samo odbrana i odbrana,a na kraju kad pogledas nije ni ona dovoljno dobra koliko samo prostora je ostavljeno za igrace,pa trice su nas unistile.O napadu da i ne pricam.Kada gledam imam osjecaj da igraci rade sta hoce,odnosno da upste nema nekih uvjezbanih akcija niti rasporeda ko sta treba da radi.U prvom dijelu lopta kruzi ne znaju sta ce sa njom,pa je onda spuste do Bobija koji pogodi ili ipak ne.Gdje su prodori?Previse slobode za Neslona koji se ne snalazi u tome,kapiten da li ga mi uopste i imamo jer nas kapiten je nevidljiv na parketu.Napad bezidejan,vrtimo kostantno istih 8 igraca sta je sa ostalima?Vise bih volio da nam je Dzenkis pjel jer osjecam da je igrac koji moze povuci ekipu i da je kreativniji od Nelsona,po meni je on nedovoljno iskoriscen u napadu i vise vremena treba dobiti.Sto se Silba tice,necu mu jos suditi mozda je ovo samo bio los dan za njega,ali definitivno je najskuplji igrac i doveden je sa ciljem da napravi razliku.Simonovic i Lazic mogu proci za Aba ali ne i Evroligu,a Cvetkovic za ono malo vremena sto je proveo korektno je odbradio posao ne znam sta Radonjic glumi po pitanju njega i mladih igraca.Kao sto neko spomenuo njih treba izdrzati i imati strpljenja neka grijese ali time ce se i uciti sta trebaju popraviti i dobice i cvrstinu,a sta Radonjic radi sa njema veliko nista.Katic ko prebijena macka,pa koliko god da je bio povrjedjen onakve promasaje nije smijo sebi dozoliti.Ajde neka bude da ga je ta povreda omela.Blazic kao i Nejc Slovenci ginu na terenu.

Reply
emirko svemirko окт 25, 2013 at 16:02

Tvoje neznanje napravilo razliku… Ocemo Duska Ivanovica…

Reply
mladja окт 25, 2013 at 16:22

podrzavam te, ovaj nije za evro ligu, Lazic je za nivo FMP, Pod hitno se zahvaliti Lazicu, Nelsonu, Katicu, Simonovicu i Radenovicu. Sto pre to bolje. Niko ne zna da pogodi trojku.

Reply
Kastro окт 25, 2013 at 20:29

Zahvaliti se Katicu, zemljo otvori se, isto tako Nelson i Simonovic ne treba da napustaju klub jer u ovom trenutku tesko se mogu naci bolja resenja

Reply
Realan Zvezdas окт 25, 2013 at 15:18

Ja licno ne vidim buducnost sa njim,zaista nista nije uradio

Reply
Bojan окт 25, 2013 at 14:54

Ma bre ljudi kao da ste ludi ili sta , ne igra odbranu ni Silb ni Simonovic , Inglis ih ubio , zatim lazic katastrofa , sem onog faula kad ga pregazio Sofoklo. Radenovic treba vise da razlaci da sutne i za tri , Katic blaga katastrofa vreme je da ode , i Blazic bio sa reprezentacijom pa kida igra za energijom izgara na pravi nacin menja Rakoca.

Reply
Kastro окт 25, 2013 at 13:08

Znam da ga mnogi brane ali ovo sa trenerom ne vodi ka titulama. Na kraju cemo to i shvatiti, ali bojim se da ne bude prekasno. Sale Obradovic ili Dusko Ivanovic bi bili odlicna resenja, ali pitanje je da li oni zele u Zvezdu, a nadam se da zele.

Reply
Ninadu окт 25, 2013 at 14:28

Ti sto brane Radonju sa kojim to argumentima rade??? Covek vodio Buducnost koja godinama vegetira u ABA ligi….Kada je vodio reprezentaciju Crne Gore, nje nigde nije bilo – tek sa dolaskom Pavicevica za selektora postala respektabilna reprezentacija… I takav Radonjic dobije sansu u Zvezdi!!?? Pa onda u finalu plej ofa, u cetvrtoj utakmici pred 7.000 delija mi puknemo od Grobara sa skoro 20 razlike, jos oni igrali bez Bertansa…(aha…da ne zaboravimo kako je Vukojcic pre Radonje imao skor 4:1 protiv grobara).. I za nagradu Radonja dobije odresene ruke da selektira ekipu za ovu godinu…i on otera Rakoca i Savovica(dva nasa UBEDLJIVO najbolja igraca) i naparvi ekupu bez hemije, igracki nekompatabilnu, pogubljenu koja KAO forsira odbranu, a protivnici nam sutiraju opusteno trojke ko na treningu, probijaju odbranu kako im padne na pamet…a napad je hronicno „Bogu plakatï“…bez akcije, bez asistencije, bez suta(Pogledati statistiku)… I sad tu neki pisu…kako Radonja zna sta radi, je li, samo treba istrpeti da ne pobedimo nikoga u EL(jer zaboga nismo bili u EL 15 godina…pa stoga ne smemo nikoga da pobedimo – koje gluposti pisu ljudi…To je kao kada bi ja sada rekao: sta kukate za titulom, nismo je osvojili 15 godina…treba da sacekamo jos 10 godina) do kraja godine, da u ABA na svakom gostovanju dozivimo poraz, ali zato na prolece ili SLEDECE SEZONE ima da kidamo… Ljudi: DOSTA SA GLUPOSTIMA!!!

Reply
gledalac окт 25, 2013 at 17:02

Najbolje da ti budes trener, suvise se dobro razumes, a i ne bi „odrao svoju Zvezdu“, jel’ da?

Reply
Kastro окт 25, 2013 at 20:33

Ninadu malo je Zvezdasa koji razmisljaju svojom glavom, svi gutaju servirano, retki vide dalje od nosa. Sve sto si rekao u vezi sa Radonjicem je tacno, ali kada dodje i ove godine pley off i kada nazalost budu izmicali trofeji onda ce se mnogi hvatati za glavu i pisati kako treba oterati trenera, ali ponavljam tada ce nazalost biti kasno. Nemam nista protiv coveka ali nema kvalitet za Zvezdu, kao ni Lazic kojeg je on zadrzao a oterao Savovica.

Reply
Kastro окт 25, 2013 at 20:34

Oterao Savovica i ako nam je pozicija 4 najtanja.

Reply
mis'im окт 25, 2013 at 12:52

Jaka Blazic, pun pogodak! Odusevljava me lik.

Reply
Ninadu окт 25, 2013 at 13:33

Odusevio Blazic, odusevio Bobi Marjanovic, a mi izgubili sa skoro 20 razlike…

Reply
Ninadu окт 25, 2013 at 13:53

Sta bi bilo tek da nisu Blazic i Marjanovic „odusevili“???

Reply
gledalac окт 25, 2013 at 17:03

Ne znam zaista sta ti ocekujes od kluba koji ni malo ne podrzavas?!
Ako je ovo ljubav (u ovakvoj finansijskoj situaciji i realnom stanju nase drzave kao drustva u svetu) onda stvarno…

Reply
mladja окт 25, 2013 at 16:24

Bori se Blazic vise nego druga trojica, Svaka mu cast.

Reply
mis'im окт 25, 2013 at 18:33

Ljudi, nije tako crno kao sto izgleda, nedostaje da se vrati u formu Rasko, njegovih poena, i jedan suter da zablista pored postojeceeg stanja, i mozemo poceti da dobijamo, bice ovo bolje za par kola, jbg, mi smo mu ga rookie i EL.

Reply
Boban окт 25, 2013 at 11:58

Nije sramota izgubiti od Makabija. Vrlo je važno i kako izgubiš. Mi smo izgubili lagano. Jeste da su ih htele trojke, ali valjda i tu neka odbrana pomaže. Više me brine loša igra Nelsona, Katića. Zar Cvele ne može da dobije više vremena? Pa ne može biti gori od Nelsona juče. Zašto ne proba da kombinuje sa Marjanovićem na petici i Katićem na četvorci? Pa kod Dude su igrali često Krstić i Katić zajedno.

Reply
marko окт 25, 2013 at 14:25

Reci da su profesionalce htele trojke, u pozicijama gde su imali 75% otvorenih suteva je smesno! Nisu njih htele trojke, to im je posao… Nego smo im mi nasom „granitnom“ odbranom to omogucili! Svaka ekipa u EL ce kazniti ovako losu odbranu, koja ispada lako i dopusta PREVISE LAKIH I OTVORENIH SUTEVA!

Reply
Ninadu окт 25, 2013 at 14:55

Sve si u pravu…Problem je sto ovde mnogi utakmicu nisu gledali otvorenih ociju… Pa onda onima koji otvore oci i ukljuce mozak pricaju, tj pisu, kako „vrse prazno generalizovanje“ i „nipodistavaju sopstvenu ekipu“??? Zagovornici iskljucivanja kriticke misli i svesti su i doprineli da Grobari osvajaju titule „100 godina“, a da nas nigde nema… Umorni smo od supljih prica, pravdanja i zavaravnja… HOCEMO REZULTATE!

Reply
ski окт 25, 2013 at 11:36

Po meni su sinoc odigrali dobro jos u goste protiv makabija koji je godinama u vrhu,a svakako treba napomenuti da im je sinoc polazilo sve za rukom i da su imali srece ,svaka cast blazicu i marjanovicu,mislim da je dzenkins dobar igrac samo sto treba da mu se pruzi veca min. silb nije mnogo pokazao za sad ali tvrdim da je odlican igrac, samo mi nije jasno kako neki mogu pljuvat nelsona i katica,momci su trenutno van forme ali su dobri igraci ,pa zaboravljate li sto su uradi prosle god za nas 😉 mislim da se sad vidi da je veliki gubitak to sto smo otpustili savovica ali dobro sta je tu je … mislim da i sa ovom ekipom imamo velike sanse za prolaz i ne treba da ih pljujemo posle dva kola,samo hrabro i uz podrsku navijaca dobijamo panatinaikos !!!
I KADA GUBIMO I KADA VODIMO MI TEBI PEVAMOOOO!!
<3 ZVEZDA <3

Reply
Villa окт 25, 2013 at 11:59

Slazem se sa svim, osim da imamo velike sanse za prolaz.

Reply
Ninadu окт 25, 2013 at 13:51

Mislim da sa ovakvom postavkom igre i sistemom Radonje… moze da se desi da budemo ekipa bez ijedne pobede!!! Bas tako… Jer, ne velicajte Makabi, mi smo igrali lose…isto kao sto smo igrali protiv Sirokog i Olimpije…Samo sto je Olimpija mnogo losa, Siroki malo manje lose, a Makabi dobar… Pa takvi i bili rezultati protiv ovih protivnika… Radonja non-stop trabunja nesto o odbrani… a mi ne mozedmo da branimo sut sa distance, primamoi preko 80 koseva, a u napadu ne mozemo da pariramo, jer mi i nemamo organizovan napad…nego neka kontra, polukontra, individualno probijanje pod kos ili amatersko uvaljivanje lopte Bobiju…
Ne postiji igrac koji ce nas drzi u igri kada kola krenu nizbrdo..Mozda sa Rakocem bi imali jos vecu promaju u odbrani, ali on bi preuzimao odgovornost u napadu i uglavnom bi uspeo da nas odrzava u igri…Mi takvog igraca nemama ni na vidiku… neko malopre napisa kako ga odusevio Jaka Blazic…a Jaka davao koseve na pocetku utakmice i na kraju kada je Makabi poveo sa 26 razlike i poceo da igra opusteno… Ali, dobro…Simon, Silb, Katic, Nelson nisu ni tada imali pojma…. Sto rece Trifa na Sport kanalu :sa dva, dva i po raspolozena igraca u napadu ne moze se dobije ni Siroki, a kamoli Makabi…

Reply
Djole-Jagodina окт 25, 2013 at 10:18

RADONJICU ODLAZI KAD TE MOLIM!!!!Priznaj da neznas i IDI BRE

Reply
Zvezdaš окт 25, 2013 at 09:53

Ovo postaje frustrirajuće!!! Prvo, Radonjiću vidimo mi da je Zvezda izgubila opet zbog svojih grešaka, propusta, žutih minuta kojih nikako ne sme biti, nego, ŠTA ste vi preduzeli da te greške eliminišete??? Opet vam se ponovio meč protiv Lokomotive, odnosno pad, pri kraju 2 četvr. kada smo i izgubili meč. Dokle??? Hoćemo pobede, drugi krug, ne priznajem da je ko jači od nas, sve su to klubovi tu negde po kvalitetu. Prestanite više sa hvaljenjem protivnika, prestanite!!! Cenite sebe!

Reply
Baki окт 25, 2013 at 08:08

Posto Radonjica ne mrzi da se ponavlja, nece ni mene… Dakle…

1) Branio sam i njega i igrace. Ali ovo polako postaje i vise nego problematicno. I opet. U martu i april, kada su nam najvaznije bitke, dervisi ce imati 12 mladih, razigranih i ne toliko umornih igraca, a mi 6 relativno starih, koji ne mogu da stoje na nogama.

2) Ovo gore sve zato sto ne razigravamo mlade igrace. Sta je juce falilo da Ristic dobije bar 5 minuta? Pa da oseti kako je to igrati sa Sofom i drugim azdajama. A ne prva liga Srbije. Ma tamo su se vec izkalili, koga briga za to?

3) Radonjic nije selektirao ekipu da mu igra odbranu. Pa samim time kada dodje bolja ekipa, primi se 90 poena. A i od nekih ne toliko jakih ekipa takodje (Siroki)

4) Kada dovedes gotove igrace i das im velike pare (Silb), nema sta da ga cekas. Ako radis kao dervisi, pa dovodis mlade igrace iz Francuske, onda ih cekas da proigraju, isto kao sto oni cekaju da im se plate plate. E zato njihov sistem funkcionise a nas ne! Jer nasi gotovi igraci ne igraju kako treba. A plate moraju da budu redovne (Braun) inace kurslus. Silb je mekan, nije ratnik, ne igra odbranu (koju nas trener navodno potencira), i nema sta da se ceka. A ako mu ne platis platu, bice problem. Za te pare sto dadosmo, najlosije strance imamo. Za EL. U ABA jos i tako – tako.

5) Za ove sto to uporno ponavljaju, nije Covic oterao Savovica i Rakoca, nego Radonjic. Nije ih hteo a Covic je ispostovao trenera jer se to tako radi. Trener pravi tim i odgovara za rezultate. Tako da… I sam je Covic rekao da mu je zao sto Savovic odlazi.

6) Bobiju i Jaki svaka cast. Radonjic treba ostale pod hitno da razigra inace je propast na vidiku. Pomenuo sam to gore, nas skauting je uzas. Recimo, kraju toliko igraca samo ovo da navedem, onog Golubovica nismo doveli a covek je ubio se za nas. Jak, igra odbranu, skace… Ako vec ne razigravamo te visoke klince sto imamo. Znam, znam, opet isto pisem ali je tako. Daj Radonjicu malo klince da igraju, isplatice se.

Ipak, nadam se da se varam i da cemo slaviti te titule…..Videcemo…. ZVEZDA!!!!!!!!!

Reply
Alex Unders окт 25, 2013 at 12:28

Nadam se i ja da se varaš, ali bojim se da si sve pogodio, a što je najgore – pogodićeš i ovo pod 1)…

Reply
Srba окт 25, 2013 at 13:11

Za Savovica znam ali ukoliko je i Rakocevic otisao zbog ovog „trenera“ onda mnoge treba najuriti iz kluba. Ne bi da mracim ali cinjenica je jedna da mi sa Radonjicem nista osvojiti necemo. Vratite Rakocevica, cevek je u trenaznom procesu, i sada je bolji od svih nasih igraca na 1i2 pozicijama i zna da pogodi trojku za razliku od vecine u klubu.

Reply
Ninadu окт 25, 2013 at 14:05

Ovome pod broj 1 dodati jos nesto: svi stranci koji imaju jednogodisnje ugovore, vec sredinom marta pocinju da se cuvaju, plase se eventualne povrede i OTALJAVAJU posao… samo je Tomas pre dve godine bio izuzetak… Zato su grobari u prednosti, jer su nosioci igre domaci igraci,napaljeni i naprzeni da uzmu trofeje, pobede Zvezdu…
A mi smo koncipirali i ove godice kompletan tim na strance, sa ugovorima na jednu ili 1+1 godinu… Znate koliko ce Silb(koja nezainteresovana i uspavana cepanica!) da bude napaljen tamo pocetkom juna u finalu plej ofa domace lige protiv grobara „da pogine“ za pobedu i titulu… a njegov menadzer vec pripremio predugovore za prelazak u ovaj ili ona klub…

Reply
gledalac окт 25, 2013 at 14:25

A inace Schilb potpisao ugovor na 3 godine… Toliko o tvom poznavanju situacije i praznoj generalizaciji stanja… Sramota me tog i takvog nipodistavanja sopstvene ekipe, koje inace srecem na svim ostalim vestima i portalima uz nadu ta se to ovde nece desavati, ali uvek budem (neprijatno) iznanadjen, iznova i iznova.

Reply
Ninadu окт 25, 2013 at 14:39

Mnogo si naivan druze… Pa i Savovic je imao ugovor na 3 godine, Rakocevic na dve godine…I sto ti izigravas advokata Silbu…ON nije doveden ( a posto vidim da sve znas…verovatno znas i da je nas najskuplji igrac) da ovde igra rekreativnu kosarku, uspavan i bez ikakvog zara, a i bez poena, asistencija ZBOG CEGA JE I DOVEDEN… Sta mene briga sto je on u Francuskoj na svakoj drugoj utakmici bio dabl-dabl, kada kod nas ne pokazuje NISTA! Pa ovako kao on moze da igra i onaj nesrecni Milutinovic koga smo oterali ko „trinaesto prase“… Neko je ovde lepo napisao: Silba smo doveli i platili kao vrhunskog igraca i takvi igraci ne mogu da se cekaju da jednog lepog dana zaigraju onako kako se od njih ocekuje…

Reply
gledalac окт 25, 2013 at 17:23

Ti mislis da samo nas tim igra utakmice i da od nas sve zavisi?! Ne znam onda ko je od nas dvojice naivniji?
Ocigledno je da je Makabi odradio odlican skauting nase ekipe i zapazio da dosta toga u nasoj igri zavisi od Schilb-a s’ toga su ga maksimalno udvajali i nisu mu dozvoljavali loptu u posedu vise od 6 sekundi, a reci da je Makabi smesna ekipa, a pojacava se iz redova Barselone i ostalih velikana je tek „naivno“. Ne znam sta vi ustvari ocekujete, a nista (nikakvu podrsku) ne dajete za uzvrat?! Kako vi ocekujete da neko ko ne uziva nikakvu podrsku i veru moze da vas obraduje ili da sve od sebe (ista situacija moze da se kaze i za fudbal), postali ste VECI od kluba!!!
To nije normalno i dok je tako spasa nam nema, to odgovorno tvrdim.
Za to kakav je Milutinovic igrac dovoljna je potvrda sto igra 2 ligu, za ostale iz postovanja prema njihovom liku i delu necu nista komentarisati.
Da li ti mislis da je isto „vrhunsko“ pojacanje za Zvezdu, kao sto je to „vrhunsko“ pojacanje za stabilan EL klub (ma ne mora da bude ni vrhunsko za njih)?
Da li mislis da je normalno da se psuje klub i igraci, na nasoj prvoj EL utakmici u Areni posle 13 godina (nesto cega sam licno svedok iz Arene)?
Sta mislis da ce da se desi ako sve te igrace koje si ti napomenuo, otpustimo ovoga sad sekunda ili prestanemo da ih podrzavamo?
Da li razmisljas o bilo cemu osim o sebi samom pre nego sto komentarises i pravis pogresne i teske posledice?
Kakvo je to „navijanje“? Vi ne navijate (nisi ti u manjini u ovom slucaju to je jasno, to sam ja i meni slicni) za klub, vi navijate za neku proslost, za neku vasu mentalnu sliku u glavi koju su vam stvorili (mediji, navijaci, okolina, drugari, zivotna frustracija, nekada i radost). To se tako ne radi, samo je kod nas slucaj da smo nepoverljivi prema necemu novom, drugacijem ili stranom. Iz prosotg razloga sto su nas „ubedili“ da smo mi NAJBOLJI u svemu, sto prosto nije ISTINA!
Izvini na dugom komentaru, nadam se da si razumeo bar deo onoga sto sam hteo da kazem, obadvojica navijamo za isti klub i voleo bih da ne bude „zle krvi“, bar medju nama zvezdasima.

marko окт 25, 2013 at 14:29

Dodaj pod stavku 1) i napaljenih (nalozenih) ili kako god, mladih igraca! (mislim na portivnicke, ne nase)

Reply
realan zvezdas окт 25, 2013 at 02:34

Nije dobar trenutak za promenu trenera, cekajte ljudi, nek radi Deja svoj posao, kladim se ako dobijemo PAO sledece nedelje druga ce se prica pricati… Realno mozemo mnogo bolje ali nemojte da pravimo neku dramu, ipak smo izgubili od mnogo kvalitetnije ekipe… Silb, Dzenkins, Nelson nisu oni neki vanserijski igraci, jedino Blazic i Bobi imaju kvalitet da igraju protiv velikih ekipa. Podrzimo nase kosarkase.

Reply
Zvezdaš окт 25, 2013 at 09:55

Ma Šilb je „mačak u džak“! Gde su one njegove trojke? On po utakmici ne može više postićo od 5-6 koševa protiv ozbiljnog rivala, a doveden je kao igrač koji pravi razliku!??? Dženkins je nešto drugo, puno je bolji, Nelson je dobar isto koliko je i loš… srlja i nije igrač za EL.

Reply
Zvezdas S окт 25, 2013 at 12:42

Druze po meni nije problem sto smo izgubili,vec je veci problem sto Ristic u predhodnih 6-7 utakmica decko je odigrao svega 5 minuta.Cvetkovic ,gotovo da i neigra.Stariji igraci igraju grese kolko hoce.Cvetkovic ,udje u igru pogresi jednom i zavrsi utakmicu,sto po meni nije normalno,jel decko je totalno psiholoski ubijen od trenera.Rebic decko nije ni medju 12 greje stolicu na tribinama,mislim da netreba da se tako radi sa mladim igracima.Lazic i Simonovic ,to su dva totalna auta od igraca,koji realno ne zasluzuju da igraju u zvezdi.Ako zelimo da se zadovoljavamo sa prosecnim igracima,onda ce mo imati i prosecne rezultate. Bilo bi pametnije njih se resiti ,i postepeno davati sansu mladim igracima.Petorka Rebic,Cvetkovic,Mitrovic,Tejic i Ristic uz starije igrace po meni je garant uspeha u Aba i Domacoj ligi.Partizan ce imati 12 razigranih igraca u plej ofu,mi 6-7 starijih ,i normalno izgubicemo,kao i prosle sezone.Radonjic kad je zamenio Vukoicica,poceo je da igra prvenstvo sa 8-9 igraca i to nas je kostalo titule,koju smo realno trebali osvojiti.Mozda ja nisam u pravu ali Radonjic ,kao trener to je nasa najveca slabost.Potpisujem, da sa njim necemo osvojiti nista .

Reply
miki окт 25, 2013 at 02:01

Posto vidim da mnogi uporedjuju nas i partizan i kako su grobari igrali 5 godina prvo bez rezultata pa su tek onda poceli da prave rezultate i brane Radonjica ja moram da ih podsetim sledece….
Kao prvo grobari i debeli krmak na celu njih su pravili igrace, dovodili mlade ne afirmisane igrace i od njih kroz sezonu dve pravili dobre igrace i dobar tim. U svakom timu je bio bar po jedan ili dva starija igraca tipa Kecman, Bozic koji su pomagali timu i tim mladim igracima da se ukople. Dakle totalno drugacije funkcionise partizan a totalno drugacije mi sada pravimo i gradimo tim.
Da li su Schilb, Dzenkins, Nelson, Bobi, Katic, Blazic ne afirmisani igraci ili igraci koji bi u svakoj drugoj ekipi sa normalnim trenerom morali da prave rezultate, zapitajte se vi kojima Radonjic nije kriv i koji misle da moramo da prodjemo put kojim su prosli grobari…

Reply
Andrej окт 25, 2013 at 04:42

Vujanic, Stanojevic, Scepanovic, Glintic, Materic, Step, Braun, Kamings, Milojevic, Ostojic, Kecman, Avdalovic…zar su ovo neafirmisani igraci?!

Reply
Zvezdaš окт 25, 2013 at 09:59

Blažić je pun pogodak! Siguran sam da smo sa njime dobili igrača koji će u najskorije vreme pružati konstantno kvalitetne partije, takođe i Dženkins. Nelson i Šilb, ništa… Katić jedno veliko ništa, i nije Katić igrač za EL, nama treba crnac teškaš na poziciji 5 zajedno sa Bobijem, pa ćemo onda videti ko bi nas tako lako pobedio!

Reply
Kastro окт 25, 2013 at 13:05

Katic je covek koji trenutno nije u formi, a zalosno i sramno je sada pricati i pisati protiv njega, momka koji je proslu celu sezonu us Rakocevica i Savovica vukao ovaj klub i doveo ih do evrolige. Covek je drugi centar reprezentacije a tebi nevalja. Vratice se on u formu, a ti ces opet promeniti misljenje i pisaces kako je igracina.

Reply
ja окт 25, 2013 at 02:00

http://www.mondo.rs/a627312/Sport/Kosarka/Tel-Aviv-Vredjana-Zvezda-vredjani-i-drugi.html
nadam se da ih nase junacine nece vredjati jer ce nas el kazniti, posto je ovo navijacki slogan i provokacija (koji su grobari jedva docekali) nisu nas oni vredjali sa nacionalne ili politicke strane, ne trebamo ni mi njih, mozemo ali na originalni nacin bez politike

Reply
dejca окт 25, 2013 at 10:53

A vidis ja bi razapeo preko cele dvorane ogroman kukasti krst kad oni dodju 🙂

Reply
ja окт 25, 2013 at 11:12

sta lupas, jedva smo se vratili u EL posle 15 g. ako pokazujemo kukaste krstove mozemo samo da igramo u KLS,, u srpskoj istoriji nema fasizma i nacizma, ne treba da im vracamo hitlerima i slicno jer ce nas opet kazniti. nisu nas provocirali na politickoj osnovi, ne trebamo ni mi njih

Reply
miksa окт 25, 2013 at 01:42

SALE OBRADOVIĆ!!!!

Reply
Doctor окт 25, 2013 at 01:37

Znam dobicu mnogo minusa izbrisace se komentar i tako.. Al kome nije krivo kad gubi Zvezda? Onda trazimo krivce svudje… Jeli istina da je vecina pljuvalja ovde kada je pesic bio 8 u Aba ligi on ovakav on ovo on ono? Jeste trener, je pola ekipe to stoji.. Ali za mene, je NAS RADONJIC najperspektivniji trener, koji ce da dokaze to! On ne moze prakticno prva petorka sem Nelsona se nije vidjela u zivotu kamoli igrala, e to ce sve doci na svoje od Januara.. Znam da ce nas boleti jos neki porazi, i pljuvacemo Radonjica i neke igrace, al treba nam strpljenje, i podrska ovom mladom treneru.. P.S. Igraci svaka cast na borbenosti, ne moze vam se nista zamjeriti, pitam se opet dal mora svaku ekipu da usere protiv nas pogadjaju ne moguce suteve?! Al valjda ce nam se vratiti, nikad se ne zna kad! AJMO ZVEZDNO!

Reply
Villa окт 25, 2013 at 12:07

Hvala Bogu ima jos realnih zvezdasa, potpuno se slazem sa tobom.

Reply
deli je окт 25, 2013 at 01:20

Nocas pojacano obezbedjenje kod izraelska ambasade na dedinju.. Ultra bojsi im nece ostati duzni :mrgreen: gadjace ih pecurkama i sampinjonima
http://www.youtube.com/watch?v=uloBD9xxwZ0

Reply
moravac окт 25, 2013 at 01:19

Vase izjave, g.Radonjicu, posle svake lose odigrane utakmice su, kao preslikane, kopirane. Dajte,bar smislite neku drugu foru kad zelite da se „operete“. Finale iz prosle sezone ABA lige smo Vam oprostili. Vise prastanja NEMA!!! Ekipu ste selektirali po svom ukusu. Doveli ste igrace koji godisnje zaradjuju pola miliona evra. Da li znate,g.Radonjicu da 65% igraca u NBA igra za godisnju platu izmedju 250-400000 USD? Igraju ljudi i cene svaku paru. Spremni da poginu na terenu.Kazu neki, bolje biti prvi u svom selu nego poslednji u gradu. Mislim da je ta izreka bas po Vasoj meri. Niste Vi za sve ovo. No, ne brinite, vi ste mladi i Buducnost je pred Vama. KK Buducnost,naravno,da me ne shvatite pogresno…

Reply
Zvezdaš окт 25, 2013 at 10:06

Tako je moravac! Slažem se. Šta treba da oformimo ekipu tipa San Antonija da bi ostvarili pokoju pobedu u EL. Ovaj tim Zvezde ima kvalitet za drugu fazu, zato dosta više priče, hoćemo rezultate, nema IZGOVORA!

Reply
Lazar91 окт 25, 2013 at 01:00

Dobro je da vi „strucnjaci“ sve znate.Ostavite ljude neka igraju,igramo EL posle 100 godina I to vam malo.Bice to sve ok kako vreme bude odmicalo.Bolje I ovako nego kao prosle sezone, na pocetku deremo sve, posle ne mozemo nikako da se povezemo.Docice sve na svoje mesto,samo lagano.

Reply
INĐIJA окт 25, 2013 at 00:29

Odlazi skotino.

Reply
sof окт 25, 2013 at 00:28

Радоњић је као играч био плеј, а сада као тренер нема ниједан уигран напад, а толике смо огромне паре дали за играче. Доведен Шиб са платом пола милке а човек не игра одбрану. Мени се свиђа тренер који форсира одбрану јер мале се екипе добијају нападом, а велике одбраном. Међутим, ми још нисмо на том нивоу, ми смо мала екипа која може да добија мале екипе.
Стварно нећемо ми никад направити велики резултат, кад и у фудбалу и кошарци имамо у тимовима гомилу плаћеника и готових играча без икакве хемије, а као и увек пред почетак сезоне сви па и он и Човић су најавили форсирање младих играча, али као по обичају не добијају минуте. Ми морамо да стварамо своје играче који ће да буду ратници. Ми морамо сваке године да трпимо бар једног младог играча. Нормално да ће Амери да солирају као вечерас, али зар смо на та спали да нам два Словенца показују како се бори на терену.

Reply
miki окт 25, 2013 at 00:19

Mislis TVOJE GRESKE napravile razliku!!!! Stojis kao kip pored terena dok ti je tim u potpunom nokdaunu,ni jedna izmena,sugestija igracima,ni jedan tajm-aut kada je trebalo da se trazi…jedna velika 0 od trenera.Baziramo igru na odbrani a trpaju nas protivnici sa svih strana,prolaze kroz nasu odbranu kako im je volja.Vukoicic je bio trenercina za tebe.Samo se nadam da ce sutra ujutro da me doceka divna vest na ovom sajtu da ti vise nisi trener KK Crvena Zvezda,jer nisi dorastao ovom nivou takmicenja i nisi dorastao situaciji i trenutku u kojem se nalazimo.Bozidar Maljkovic je slobodan-Covicu reaguj inace ode sve u tri lepe…….i ove sezone!!!!!!!

Reply
Vanja окт 25, 2013 at 01:08

U kom vremenu ti zivis? Bozidar Maljkovic je u proslom vijeku bio vrhunski trener a odavno ga je vrijeme pregazilo a uzima pare kao Fil Dzekson.Sjeti se prosle sezone sa kakvim igracima je cedevita bila ocajna… Puna podrska za Radonjica dokraja sezone ako ne uzme titulu i ne udjemo u finale ABA lige tek tada treba reagovati i dovesti Aleksandra Trifunovica.

Reply
БруталноРеалан окт 25, 2013 at 01:18

И тај Божидар Маљковић није урадио апсолутно ништа за српску кошарку. Седео годинама у УО што Звезде, што савеза небројано пута нуђена клупа и никад није ни помишљао да преузме. Ал’ људи слабо памте, или не знају што је гора варијанта.

Reply
Fornicator окт 25, 2013 at 00:19

Nije uopšte tačno da smo „korektno kontrolisali“ do 18. minuta. U stvari smo i do tada samo Jakinim prodorima i Bobijevim skokovima održavali priključak, sve vreme ostavljajući Makabijeve trojkaše same kao duhove.

Reply
miki delija окт 25, 2013 at 00:18

Mislis tvoje greske neznalico.Ne znas bre ejdnu akciju da pozoves na mecu bitno je samo da iskolacis one oci ko sova.Hteo bih da pohvalim Jaku Blazica a Covic da se dovede u pamet i da polako skartira trenera i pojedine igrace

Reply
Nikola окт 25, 2013 at 00:08

http://www.sutra.ba/slike/kultura/kip_slobode.jpg
Radonjic na mecevima Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment