Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Џенкинс: Звездини навијачи су јединствени!

Звездином Американцу је тешко пао пораз на старту Евролиге. После меча је био веома утучен али је присутним новинарима изнео своје утиске.

dzenkins– Због проблема са фауловима и због великог ангажовања у одбрани сам испао из ритма, тако да је било сувише ризично да остајем дуже на паркету. Нисам могао да будем у игри колико сам могао, и када сам улазио правио сам фаулове. То је кошарка.

Џенкинс није могао остати равнодушан после атмосфере у препуној Арени.

– Публика је била сјајна, није битно да ли је то Пионир или Арена, Звездини навијачи су јединствени. Врло су гласни, као велика фешта је све изгледало, навијачи те буквално носе и ово је најбољи амбијент у коме сам икада играо. Због тога сам и дошао када сам добио понуду летос, једва сам чекао ово. Зато ми је и толико криво што нисмо успели да победимо.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

14 comments

Звезда шампион! окт 18, 2013 at 14:01

Ђенка би по мени требало да има највећу минутажу од свих,мислим да је најбољи наш играч реално гледано.

Reply
Ddd окт 18, 2013 at 10:07

Verovatno cu dobiti brdo minusa, ali se meni cini da Delije ne uspevaju da prate kosarku navijanjem na pravi nacin. Malo je drugacija energija navijanja u fudbalu i kosarci i mislim da treba malo da poradimo na tome. Nije toliko u kosarci bitna pesma konstatno, jer sa desavanjem na terenu koja se stalno menjaju i navijanje treba da isprati u slicnom ritmu. Treba da je konstantan pritisak, da je „kiselina“ , a balade i pesma, to cemo lako kad je razlika za nas tim.

Reply
ds окт 18, 2013 at 10:25

Zasto bi dobio brdo minusa?! Rekao si istinu,vodje su nam ocajne

Reply
nscz17 окт 18, 2013 at 16:50

Pretera ga!!! Ne kazem da ima losih ,ali sto se Pedje tice,KAPA DOLE!

Reply
Sasa cetnik окт 18, 2013 at 10:04

Sve medije trtljaju kako nije oboren rekod evrolige.Prvo: niko nije ni jurio rekird.Drugo:Ako je kaoacitet 19.000 plus prosirenje ta 1.500 kako moguce da onda stane vuse od 22.000?Potpune gluposti i ne znanje.Beavo Delije biko sjajno u bitjim trenucima mora jos bolje.

Reply
ja окт 18, 2013 at 00:48

moramo mi jos da ucimo sto se tice navijanja. ne navija se samo dok se vodi, u 2 p. pocele su delije da pevaju neke balade, vrlo malo njih vrsi pritisak i zvizdi kad se lomi. sve sumnjive lopte sudije su dodelile njima a publika se ne buni

Reply
@ja окт 18, 2013 at 01:31

Jednostavno vodje su ocajne i ne znaju da vode navijanje. Takodje pojma nemaju o kosarci pa ne znaju kad da vrse pritisak,nisu navikli da navijaju na kosarkaskim utakmicama.

Reply
Luka окт 18, 2013 at 00:34

Radonjicu daj mu vise slobode u napadu!!!

Reply
Zvezdas Dzo окт 18, 2013 at 12:32

Ja shvatam zasto trener ima vise poverenja u Nelsona ne samo sto je duze tu vec i racionalnije igra iako bi morao vise da se uzda u sut,a Dzenkins i kad ima prostora za ulaz vuce ga sut i dribling,a to moze mnogo da kosta ekipu i omoguci rivalu poene iz kontre,ali tek je stigao iz americke kosarke i moze napredovati,a i igrati zajedno sa Nelsonom.Drugo,odmah se videlo da Mitrovic jos nije za evroligaski nivo,bio je igrac manje na parketu dok je igrao i nadam se da ce doci Dior Fiser ili neki drugi krilni centar koji ne prodje u NBA.

Reply
NVO окт 18, 2013 at 00:26

Ovom liku su trojke ko ziceri 😀

Reply
veliki pravi zvezdas окт 18, 2013 at 00:09

Samo napred Dzenkinsu reci saigracima da moraju da igraju jace odbranu pa da ce kroz tu dobru odbranu dolazit i bolji rezultati u Zvezdinom dresu svih igraca ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Marko Voždovac окт 18, 2013 at 00:08

U par navrata nisam mogao svoje misli da čujem… U par navrata malo slabije nego što je trebalo, baš u trenutku kad smo najviše bili potrebni… No, biće bolje, a momcima svaka čast!

Reply
NVO окт 18, 2013 at 00:25

Da, u kljucnim trenucima je Arena bukvalno utihnula, ali dobro bice bolje…

Reply
Branislav окт 18, 2013 at 00:01

Đenka kralju, biće prilike da se zajedno radujemo pobjedama 🙂

Reply

Leave a Comment