Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Vasilijević: „Iz Brazila verovatno stižu tri pojačanja“

Filjo

Iako su turski mediji preneli reči predsednika Trabzona da je njihov klub postigao dogovor sa Brazilcem Filjom, zamenik sportskog direktora Goran Vasilijević tvrdi da ništa nije gotovo, i da je Crvena zvezda u prednosti u „trci“ za potpis sjajnog golgetera.

„Filjo je odličan igrač i traže ga i drugi klubovi. Međutim, naša prednost je Rambo Petković, čije se ime i mišljenje veoma cene u Brazilu. Najviše zahvaljujući njemu i menadžeru Željku Tadiću agencija koja je vlasnik Filjovog ugovora želi da sarađuje sa Crvenom zvezdom. Takođe, nije zanemarljivo i to što naši Južnoamerikanci Borha i Evandro prenose pozitivne utiske o našem klubu. Nije sporno da je Filjo skup igrač. Ali, ponavljam, Petković i Tadić su naši aduti u pregovorima“, kaže Vasilijević za „Novosti“.

Ivan Adžić je trenutno u Brazilu, gde uz pomoć Dejana i Bobana Petkovića pokušava da pronađe čak tri nova fudbalera za naš tim.

„Direktor je gledao nekoliko utakmica u Brazilu i pratiće još neke tokom narednih dana. Za Pašeka mi ništa nije javio, niti bih da govorim o imenima. Jedino mogu da potvrdim da postoji mogućnost da angažujemo trojicu Južnoamerikanaca i da će sve biti poznato do 21. juna. Do tog dana želimo da imamo kompletnu ekipu i da svi budu na okupu od prvog dana priprema.“

Повезане вести

25 comments

Comments are closed.