Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Krstić i Đuričić viđeni na Marakani?!

Andjelko Đuričić

Da li srpski novinari više misle na pojačanja Crvene zvezde i od samih navijača, ozbiljno je pitanje, međutim nakon što su na Marakani viđeni Dragutinović (ispostavilo se istinitim) i Ergić (ispostavilo se da nije bio ni blizu Beograda), naša sportska štampa opet „vidi“ neka od imena potencijalnih pojačanja koja se „provlače“ kroz medije zadnjih nekoliko dana.

Miloš Krstić, vezista OFK Beograda, nekada Olimpika i Ajačia, kao i iskusni golman Anđelko Đuričić, navodno su viđeni na Marakani u pratnji menadžera, gde su pregovarali sa sportskim menadžmentom oko prelaska u Crvenu zvezdu. Informacije je objavio „Sport“, pa nam ostaje da sačekamo neki pouzdaniji izvor ne bi li saznali koliko u celoj priči ima istine, iako nije tajna da zbog izvesnog odlaska Stamenkovića stručni štab traži jednog iskusnijeg golmana, kao i da je potrebno ojačati centralni deo sredine terena.

Međutim, prema za sada „nepotvrđenim informacijama i izvorima“, u  žbunju oko Marakane kriju se, pored pripadnika „sedme sile“ naravno, i „skauti“ komšija, ne bi li možda i pre novinara saznali za koga sledećeg bi trebali da budu zainteresovani…

Повезане вести

21 comments

Comments are closed.