Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Против Локомотиве у Комбанк Арени!

igraci zvezdaПосле 14 година чекања Црвена звезда ће поново играти у Евролиги. Утакмица првог кола Д групе најелитнијег европског клупског такмичења по свој прилици биће истински спектакл. Нимало случајно, јер ће Црвена звезда Телеком 17. октобра Локомотиву Кубан дочекати у Комбанк арени.

То неће бити једини меч црвено-белих ове сезоне у једној од највећих дворана у Европи. Изабраници тренера Дејана Радоњића у Арени ће у деветом колу Д групе у децембру угостити и шпанску Лаборал Кутxа.

– Наша жеља је била да све утакмице ове сезоне играмо у Комбанк арени, али то није било изводљиво због чињенице да су неки догађаји већ одавно заказани. Успели смо да се договоримо па сада са сигурношћу можемо рећи да ћемо два меча и то против Локомотиве Кубан и екипе из Виторије играти у Арени, надам се пред препуним трибинама у фантастичној атмосфери – почео је причу председник КК Црвена звезда Небојша Човић.

– Наставићемо да чинимо све што је у нашој моћи како бисмо у што скоријој будућности дошли у ситуацију да КК Црвена звезда све своје утакмице игра у Комбанк арени, јер и у том сегменту организације идемо напред. Желимо да пратимо и испуњавамо стандарде Евролиге, али такође и да омогућимо максималан комфор и безбедност за наше навијаче – закључио је Човић.

Црвена звезда Телеком ће ове недеље објавити цене годишњих карата за сезону 2013/2014, а у најскорије време би требало да почне и продаја сезонских улазница за које влада огромно интересовање. Повлашћен статус, као и прошле године, имаће власници претплатних карата из претходне сезоне који ће имати право првенства куповине.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

29 comments

interesantno окт 3, 2013 at 16:26

Bice Cove u nedelju na TV kod Vucka 😆 .
Ima da bude valjanje jedva cekam kokice i zavalis se i uzivas 😎
U nedelju u 20h na TV Pink1 u `Teskoj reci` gost Nebojsa Covic. Od `Zvezde`, preko vanrednih izbora, do Beograda

Reply
dzo окт 3, 2013 at 01:28

kolika ce biti cena karata, zna li se nesto?

Reply
belocrkvani...... окт 3, 2013 at 00:57

mi dolazimo…

Reply
branko окт 2, 2013 at 19:32

Nikad nisu ovoliko kasnili sa informacijama za sezonske. Sad takticki se trazi alibi da karte budu 4 puta skuplje nego ranije. Samo se lepo pakuje kad i sta ce da se saopsti javnosti. Kao arena se sad baca u prvi plan, a kao 2 sigurne, i kao bice jos. Realno, ima da odvale proslogodisnju cifru npr. Tribine 3.500 uvecaj na min.12.000. I nedrage nam komsije toliko traze. Pa kad mogu oni mozemo i mi. A arene nece mnogo biti sigurno, to je alibi da se odvali cifra

Reply
peXX - DELIJA окт 2, 2013 at 19:26

Evo gledam sad …Khimki izgubio od Ostendea …priznajem jedino njih sam se plasio,ovo sve ostalo moze da se delje!!!
Realno najjaca ekipa,ali eto …dokaz da papir nista ne znaci!!!
Velika verovatnoca da ce to biti Lietuvos Ritas koji sam gledao juce i nisu nista spektakularno!!!
Aajmo BRE ZVEZDO MOJA!!!!!

Reply
Djoksonidis окт 2, 2013 at 21:40

Lijetuvos – Banvit bice ocekivano finale!!! Navijam da nam dodju Turci gde Stimac igra u zivotnoj formi,a znam da protiv svoje Zvezde nece igrati punom parom kao protiv ostalih u grupi. Sasvim realan skor u grupi je 4-6, a to bi garantovalo Top 16.
Zvezda oOoOoO

Reply
Villa окт 2, 2013 at 21:55

Stimac je otisao iz Banvita.

Reply
peXX - DELIJA окт 3, 2013 at 13:05

Rodjeni …samo da si pratio Euro Basket cuo bi makar 10 puta da je Stimac potpisao za Unikahu.

Reply
torh окт 2, 2013 at 19:18

DELIJAMA CE BITI DOVOLJNO JEDNA UTAKMICA POSLE 15 GODINA DA OBJASNE KO SU NAJBOLJI NAVIJACU U EVROLIGI 😀 😀

Reply
marko окт 2, 2013 at 18:52

ISPAO HIMKI!!! :mrgreen:

Reply
njaVa окт 2, 2013 at 17:04

Toooooooo……. radujem se iako znam da necu biti na toj utakmici 😀
Kad bi vidjeli u kojoj vukojebini zivim shvatili bi o cemu pricam.
Al’ eto icu barem na 145 v. derbi…… da vidim i ja kako je to na tribini 😀

Reply
DELIJE SRPSKA окт 2, 2013 at 20:18

Brate znam kako ti je, i ja sam 500km od Bg-a 🙁 , ali se opet nadam da cu nekako doci do ulaznice za prvu utakmicu posle toliko godina. Od same pomisli da cu biti u Areni 17-tog sav se najezim. Ma sve bih dao da mi se ta zelja ostvari. Eeeej preko 2OOOO najludjih navijaca na kosarkaskoj utakmici!!!!! 😆 😆 😆
NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED….

Reply
Samo ti окт 2, 2013 at 16:08

E ljudi moze mi neko nesto vise reci o Areni posto nzm..nesto u vezi jel ima koop, kako se karte uzimaju msm koja tribina sve, prsten sta sve…? 😯

Reply
rotern star окт 2, 2013 at 16:03

Da li neko zna kada ce gostovati predsednik Covic i trener Radonjic kod Andjusa ili Tegija.Ne bih isao kod onih sa Arene jer je Debeli bio tamo skoro.Treba Cova da predstavi koncept oko El i ABA lige ciljeve i ocekivanja oko igraca.Kod Tegija ce biti sada iz Radnickog i Mege mozemo mi iduce nedelje da upadnemo ili kod Andjusa odavno nema nekih gostiju bio onaj iz vaterpola.

Reply
Delija окт 2, 2013 at 16:08

Ma jok…Iz kk czv niko nece kod fegija to je cova izricito zabranio….A ni kod Andjusa nece Covic posle svega sto je Andjus pricao za Covica…Jedino Radonjic ali to su sanse minimalne….

Reply
peXX - DELIJA окт 2, 2013 at 15:52

ideeemooooooo!!!!!!!!!!!!
Molim nekog da mi javi kada krece prodaja karata i da li ce ici paket ulaznica i OKVIRNA cena …ovo se ne propusta!!!!!!!

Reply
Ultras окт 2, 2013 at 15:47

Apel za sve koji budu išli na basket da nauče ako već nisu Zvezdine pesme da grmi Arena!!!S obzirom da ona nije toliko akustična kao Pionir, stvarno bi bilo dobro da svi pevamo zajedo a ne samo deo tribina…Jedva čekam da počne!!!

Reply
Sasa Cetnik окт 2, 2013 at 15:43

Dali neko zna gde moze da se kupi novi kosarkaski dres sa imenom i brojem igraca na ledjima?U onom sportvision ima ali bez ove opcije sa stampom na ledjima.Unapred hvala?

Reply
ShoNe окт 2, 2013 at 15:32

Mislim da imamo dobre sanse da prodjemo u top16. Ova ekipa deluje mnogo ozbiljno. Iskusni su, Rasko i Bobi su evroligaski tandem, Blazic, Demarkus, Silb i Dzenkins vrhunski strancu. Mitrovic ce se afirmisati, mozda nam treba jos jedan bek, ali imamo 6-7 igraca koji mogu da igraju na vrhunskom nivou.

Reply
zvezda окт 2, 2013 at 15:53

Ne treba nam bek koliko nam treba neko pod kosem

Reply
Zvezda uzima ABA ligu окт 2, 2013 at 14:49

Moramo biti spremni i ne smemo da ponovimo gresku ako se ponovo Svinjosevic bude zavisio od nasih rezultata moramo kao Spanci kalkulisati on samo protiv nas zna da igra i to na 3 dobijene.Ne smemo kao prosle godine da ih pustimo na F4 ako ne odu na F4 ,a verujem da ce se boriti kao prosle sezone jer im je otisao Lucic moramo ih izbaciti i preuzeti njihove sponzore kao sto su oni nama oteli Gazprom.To bi bio kralj Svinjosevica i njegovog koncepta.Arena svaka cast Coki to je razlika izmedju sekte i nas.Jaci smo za klasu od njih vise se bojim Buducnosti,Igokee, i Cedevite nego Svinje.

Reply
ja окт 2, 2013 at 15:04

Nisu oni nama oteli Gasprom nego im je licno prepametni Vucko to omogucio. Uostalom, ko sisa te prevarantske Ruse, s njima ne treba nikad ulaziti u poslove jer oni nam nisu nikakva braca kako se mnogi loze. Mi smo prosle god imali jaci tim pa su nas oni sa vrticem lagano pobedjivali za titulu. Tako da, bolje ne trci pred rudu, nesto ja ne verujem da imamo jaci tim od njih. Jedna lopta nas je delila da ne odemo u EL, seti se Radnickog

Reply
Miki окт 2, 2013 at 15:46

Ako mislis na nasu utakmicu protiv Buducnosti, nismo smeli da se kockamo, upali smo u krizu i cak je i nama visio F4 u slucaju poraza.A oni su iskusno u Skoplju iskljucili semafor na 20 minuta pa naprasno ispustili 15 razlike kad su saznali rezultat iz Pionira.Rezultat svega – Izbegli jedni druge u polufinalu i sad zajedno igramo Evroligu.

Reply
Zvezda uzima ABA ligu окт 2, 2013 at 16:12

Imali smo 3 utakmice pre kraja prvu smo dobili drugu nismo morali http://www.hrsport.net/statistika/264/rezultati/ Trebali smo da pustimo Buducnost i tako bi igrali Igokea,mi,Buducnost i Radnicki.I osvojili bi ligu garant nista nije zavisilo od njih.

Reply
Nemanja окт 2, 2013 at 14:48

Nisam najbolje razumeo, da li ce se za Evroligaske meceve prodavati neki paket ulaznica? Ili ce se za svaki mec posebno kupovati karta? I da li se zna neka orentaciona cena karata za Evroligu?
Hvala unapred Delije!

ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE !

Reply
Delija окт 2, 2013 at 14:46

Ekipo mcz imati li neke informacije ili ako mozete da se raspitate da li ce neko od domacih kanala prenositi EL sem sport kluba…B92,RTS? Sramota da ne vidimo ovakav spektakl jer nismo svi u mogucnosti da idemo u Arenu…Unapred hvala

Reply
Dražen окт 2, 2013 at 15:13

Спортклуб ће преносити утакмице Евролиге сигурно.

Reply
Pjano окт 2, 2013 at 14:43

Kolko pare karta? 😀

Reply
Mezenga окт 2, 2013 at 14:39

oooo coki madjijo! 😎

Reply

Leave a Comment