Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаТрансфери

Савовић: Звезда ће увек имати посебно место у мом срцу

303106_502404059820495_128251673_nБорис Савовић више није кошаркаш Црвене звезде. Он је јуче споразумно раскинуо уговор са клубом, а након тога на његово место доведен је Иван Раденовић

Савовић је у протеклој сезони био најкориснији играч и најбољи скакач црвено-белих, а у изјави за „Журнал“ осврнуо се на претходну годину проведену у нашем клубу:

– Велика је част и привилегија носити дрес Црвене звезде. Драго ми је што сам имао прилику да се радујем се освајању трофеја Купа Радивоја Кораћа. Свима њима желим много среће и успеха у сезонама које долазе. Црвена звезда ће увек имати посебно место у мом срцу.

Савовић је истакао велику захвалност навијачима, саиграчима и свима у клубу:

– Захваљујем се свим саиграчима, члановима стручног штаба и запосленима у Звезди на сарадњи.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

milos сеп 25, 2013 at 17:15

mnogo los potez ako se svadjo sa trenerom kako pise negde trebao je trener da ode a ne on dobar je igrac a radonjica mozemo naci gde god hocemo covicu ako krenes ko ovi u fudbalu e jebiga onda

Reply
ds сеп 25, 2013 at 15:02

Meni se ovaj potez nikako ne svidja.Savovic nam je itekako znacio prosle sezone.a i ove bi da se ovo nije desilo.Ima iskustvo,odlican je igrac mnogo bi nam pomogao neko kao on u Evroligi i ostalim takmicenjima.Prosao je pripreme uigravao se sa ekipom,a ovaj nije..Sto se Radovica tice,iskreno ne znam nista o njemu i ne zelim da sudim.Zanima me da li ce biti jos neko pojacanje ili je to sve za ovu sezonu?

Reply
Kastro сеп 25, 2013 at 14:32

Savovica sam upoznao na fajnel foru ABA lige i mogu reci da je momak za svaku pohvalu. Veliki covek i prava je steta sto nas napusta. MVP sezone. Puno srece u daljoj karijeri i hvala mu za sva sto je uradio za nasu Zvezdu.

Reply
Marko сеп 25, 2013 at 14:26

Taman pomislim da je sve u redu sa Zvezdinom kosarkom kad eto jos jednog soka.Ne znamo razlog zbog kojeg je otisao da li je to bila njegova zelja ili nekoga drugoga.Krivo mi je sto smo izgubili jednog od najboljih kosarkasa prosle sezone.Za Radenovica do sada nisam cuo,zanima me da li iko zna o kakvom se igracu radi?

Reply
Kastro сеп 25, 2013 at 14:30

Radi se o momku slicnih prdispozicija kao Savovic, ali losiji suter za tri poena, igra ledjima mu je reklo bi se takodje losiji, daleko manje skokova ima po mecu, jedino sto mozda vise asistira saigracima, ali to je posao za druge igrace, kratko i jasno daleko losiji od Savovica.

Reply
mariachi сеп 25, 2013 at 13:11

Nov dres samo 3000 😯 😯 😯 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply
Alex сеп 25, 2013 at 13:06

Twit lika koji pise tekstove na yvnicnom sajtu kluba, kada mu je postavljeno pitanje da li smo zatvorili roster: Kosta Vasić ‏@Kole_srb 12m Ovo je bilo predstavljanje tima, a u petak je medija dej. Tada će biti interesantno 😀

Reply
Srba сеп 25, 2013 at 13:05

Kontao sam sinoc probudicu se i shvatiti da j to bio ruzan san, ali definitivno ne mogu da poverujem da smo ostali i bez Savovica, koji je uz Rakocevica i Katica bio nas najbolji igrac prosle sezone

Reply
Bruce1ee. сеп 25, 2013 at 12:56

apelujem na sve zvezdase da ne brinu mnogo u vezi kosarkaskog kluba, zato sto se tu tacno zna ko sta radi u klubu! Predpostavljam da je Savovic otisao zato sto se nije uklapao u trenerove zamisli, on je po meni dobar igrac, ali svi znamo da Radonja forsira jaku odbranu, a Savovic i nije bas najbolji u odbrani. suska se da nece da prodje ono pravilo 4+2 stranca (nadam se da ste upuceni, 4 strana igraca + 2 koja imaju nas pasos, a ne mogu da igraju za nasu reprezentaciju, tipa Savovic), prema tome ovo je logican potez! mene vise brine fudbalski klub, zato sto se tu ne zna ko sta radi, svi dovode igrace, svi zele licnu promociju i td… ne mogu da verujem da je doslo vreme da danas strahujem sta cemo da uradimo protiv Proletera na neutralnom terenu!

Reply
Boban сеп 25, 2013 at 13:06

Dobro je ako se tu zna ko šta radi. Bar tako ne izgleda. Ostalo je deset dana do početka prvenstva, pobeđeno desetak prijateljskih utakmica i onda tras. Grom iz vedra neba. Nije Savović bio sporedan već vrlo važan igrač. Ispravite me, ali zar nije on bio MVP u Zvezdi prošle godine (statistički).
I za Igora je suviše smešno bila priča oko odlaska. Ako njegov odlazak mogu da pravdam da ćemo imati drugačiju koncepciju igre OK, ali mislim da je odlazak Savovića velika greška.

Reply
Denis сеп 25, 2013 at 13:14

Tako je Boban. Ipak statsiticki MVP, znaci da nije bio epizodista. Ovo nikako, ali bas nikako ne valja. Ako je trener kriv za odlaske Savovica i Rakocevica daleko mu lepa kuca, ali ako nije on krivac onda povlacim reci

Reply
Bruce1ee. сеп 25, 2013 at 14:52

Prijatelji ja se ne slazem sa vama! Ja izuzetno postujem naseg trenera Radonjica i njegov rad, isto tako mislim da je najbolje da trener napravi ekipu kakva mu odgovara (u zavisnosti od finansija naravno) jer je posle uskljucivo on krivac ako ne bude rezultata i on snosi najvecu odgovornost, iskreno se nadam da ce razultati da budu dobri. Dok je situacija u fudbalskom klubu haoticna, trenera niko ne pita oko pojacanja, samo mu dovode, onda u slucaju losih rezultata nije odgovornost samo na njemu! Sto se tice Savovica mislim da je dobar igrac, ali cini mi se kao da nema dovoljno hrabrosti, bezobrazluka u tim vaznim utakmicama! Nama treba jedna cetvorka sa dobrima atletskim sposobnostima, nadam se da ce da potpise neki amer, cini mi se da se ceka ovaj presek u nba. Sto se tice statistike, cinjenica je da je Savovic imao odlicnu statistiku, ali kako rece jedan nas proslavljeni trener statistika je kao bikini sve pokazuje, a nista se ne vidi. pozdrav svim zvezdasima!

Reply
Munzekonza сеп 25, 2013 at 12:42

Velika greska.Bio je jedna od okosnica zelim mu sve najbolje u karijeri.
Bojim se samo da ima izakulisnih radnji u ovome kao i u fudbalu.Znam da para vrti sve ali treba gledati i na istoriju kluba.Kako to da odlazi igrac koji ima bolje statistiku a dolazi neko sa losijom reputacijom.
Dokle ce nam raditi ovakve stvari.

Reply
Boban сеп 25, 2013 at 11:35

Velika greška.
Dobar čovek, odličan košarkaš. Sve najbolje u daljoj karijeri.

Reply
emontije сеп 25, 2013 at 10:37

ovo sa zvezdom, ovo je neko stogodisnje prokletsvo izgleda.

Reply

Leave a Comment