Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Дечаци, постаните део Звездине омладинске школе

skolaШкола фудбала ФК Црвена звезда организује тестирања за све малишане који желе да тренирају фудбал у најтрофејнијем српском клубу.

Позивамо најталентованије дечаке рођене 2004. и 2005. године да дођу у недељу 29. 09. 2013. године у 10:00 часова на помоћни терен Маракане, код северне стране Стадиона, у тзв. ‘’Кавез’’. Тамо ће бити одржано ново тестирање за све малишане који желе да постану део Звездине омладинске школе.

Под стручним надзором тренера Ђорђа Аћимовића траже се нове фудбалске “Звезде”.

Дечаци, остварите своје снове, заиграјте на “Маракани”.

Повезане вести

6 comments

Pera нов 9, 2013 at 14:52

Ma deco bezite odavde pomenuti trener koji radi bazu je neznalica i u klubu je samo zbog tate!!!! :facepalm:

Reply
Samo Zvezda окт 12, 2013 at 08:34

Kako je za 95 godiste?

Reply
milos сеп 26, 2013 at 22:52

da li mogu da dodju i mladja deca na probu,jer moj klinac ima sest godina i veliki je talenat, tako da trenira sa starijom decom koja imaju po osam,devet i deset godina a verovali ili ne on je taj koga trener tera da pokazuje vezbe starijoj deci,sutira i levom i desnom nogom,zna dosta dobro da radi driblinge,ima odlicnu kontrolu lopte a motoricke sposobnosti su mu ekstra i dovoljno mu je nesto bukvalno jednom pokazati i on bih to odmah upamtio,mozda zvucim samo kao jos jedan nerealan roditelj pa zato pitam da li mogu da ga dovedem da vas uverim da je sve kako sam napisao ili dajte mi neki kontakt telefon omladinske skole da bih mogao da se raspitam,pozdrav i hvala unapred

Reply
mirko cz сеп 27, 2013 at 00:15

Pa ti ga dovedi u nedelju u 10h ako ne putujues mnogo a posto u nedelju igra zvezda protiv spartaka cak i ako ne prime ga mozes ostati da gledas utakmicu sa sinom,neces dzabe dolaziti mada realno to sto je mladji nece mu zameriti,bar ne bi trebalo

Reply
mirko cz сеп 25, 2013 at 14:47

Ko zna mozda se nesto mrdne sa mrtve tacke,uvek je prvo potrebno napraviti mali korak da bi se stiglo do cilja.Mozda je ovo jedan od tih malih koraka…bitno je da svi roditelji imaju priliku da dovedu svoju decu i da nece sansu dobiti onaj ko plati.

Reply
miki сеп 25, 2013 at 09:20

Decaci,dodjite u omladinsku skolu FK Crvena Zvezda.FK CZ Vam garantuje(sa svih svojih 5-6 predsednika i jos nekoliko sivih eminencija(imena poznata redakciji) da sigurno necete zaigrati u prvom timu ali cete zato igrati u nekom drugom superligaskom klubu i moci cete istoj toj Zvezdi da dajete redovno golove.Braca Srnici,filip Stojkovic,Djordje Isakovic,Nikola Sakic,Djordje Radovanovic(Cukaricki)Andrej Mrkela,Branimir Jocic,Stefan Milosevic,Djordje Despotovic(Spartak Subotica)Bojan Pavlovic,Aleksandar cavric(Ofk Bgd)Ognjen Ozegovic,Nikola Karaklajic(Vozdovac) ZNAJU ZASTO…….

Reply

Leave a Comment