Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Кошарка: Представљен нови тим и нови Чемпион дресови

Кошаркаши клуб Црвена звезда данас је у хотелу Метропол Палас промовисао тим за нову сезону, као и нове дресове у изради америчке компаније Champion.

5242ce6da6dcbfoto-d-zarkovic986_headline

Велики број званица, као и познати Звездаши, новинари, првотимци, али и подмладак Црвене звезде чинили су амбијент сале београдског хотела Метропол палас. Како и доликује промоцији тима за предстојећу сезону.

На бини на којој је био импровизовани кошаркашки терен први је изашао млади Никола Ребић са бројем четири.

Ређали су се потом Цветковић, МиторвићЛазић, Блажич, Симоновић, Марјановић, Раденовић, Катић, Ристић, Тејић, Нелсон, Џенкинс. Све до броја 33 и Американца Блејка Шилба.

Представљен је и стручни штаб на челу са тренером Дејаном Радоњићем који је стао испред својих изабраника, неколико пута се осврну иза себе поносно одмеравајући своју чету и потом се обратио окупљенима:

Драго ми је што сте дошли у оволиком броју да нас поздравите и да заједно започнемо нову сезону. Желим да кажем да смо десет дана пре почетка сезоне урадили све што смо планирали. Вечерас ћемо доласком Рашка Катића на тренинг по први пут бити комплетни па очекујем да ћемо до првог меча против Широког урадити све оно шта смо планирали – рекао је тренер црвено-белих, а затим наставио:

Претходни период је протекао уз велики рад, посвећеност и велику енергију, а то очекујем и у наставку. Желимо да тај континуитет задржимо па да после Нове године, када су најзначајнији мечеви будемо најбољи. То не значи да ћемо играти лоше у првом делу сезоне када играмо Евролигу после 15 година. Ипак, очекујем да током сезоне растемо и пред крај сезоне будемо они прави – завршио је Дејан Радоњић.

Друштво кошаркашима црвено-белих правиле су и Звездине кошаркашице које ће такође у предстојећој сезони носити спортску опрему марке Champion.

У спектакуларној промоцији нових дресова и екипе Црвене звезде Телеком за предстојећу сезону активно је учествовао и Небојша Човић. Председник Црвене звезде је на почетку од директорке маркетинга Sport Visiona, Ање Дмитровић примио поклон – урамљени дрес са својим именом, а од представника Championa , Енрикеа Дијација, потписану кошаркашку лопту.

У свечаној атмосфери, уз осмех, Небојша Човић је потом изнео своје мишљење о новом техничком спонзору црвено-белих:

Велико ми је задовољство што данас представљамо сарадњу са Championom, нови дрес и тим за наредну сезону. Захваљујем се људима из Championa што су у нама препознали бренд раван њиховом. Наша два бренда могу да направе само још већи квалитет. Такође, желео бих да се захвалим и људима из Sport Visiona преко којих је ишла цела идеја за сарадњу Када смо размишљали са ким бисмо остварили сарадњу нисмо случајно дошли до Championa. Јесте, битан је и квалитет, али битно је и само име које асоцира на оно што Црвена звезда треба да буде.– изјавио је Човић, и потом додао:

Да ли је то реално или не, видећемо. Ми морамо да разумемо велику армију навијача која стално очекује да Звезда буде прва. Пролазимо кроз муке, али муке се не признају, признају се само резултати. Од нас се то очекује, а сви они који не могу да носе тај притисак треба добро да размисле пре доласка у Звезду. Пред нама је узбудљива сезона. У оквиру две сезоне од прављења нове концепције направили смо одређене помаке. Тог јула 2011-те нисмо кренули баш ни од чега, Звезда је имала име, бренд и најбоље навијаче на свету. Кренули смо са великим финансијским проблемима, а за ове две сезоне смо направили доста тога, велику стабилизацију. И даље имамо проблеме, али не кукако већ их решавамо – истакао је Небојша Човић, пре него што је ушао у детаљнију анализу:

Направили смо и спортски резултат у сезони 2011/2012, додуше не баш онакав какав смо очекивали. У прошлој сезони смо се приближили, а ове ћемо пробати да се још више приближимо ономе што је жеља армије навијача у Србији и ван ње. Ове сезоне мењамо приступ који се тиче репликама, расправама и разним причама. Немамо времена да се осврћемо на сваки камен који је упућен у нашем правцу. Улажемо енергију на даљу реорганизацију и на то да направити Црвену звезду тако да она буде одржива, да дуже трајемо. То су за нашу земљу другачији приступи, али морамо да живимо кроз три области: спорт, економија и друштвена област, које се даље разграничавају – констатовао је председник црвено-белих, а потом изјавио где би концентрација и енергија требали бити усмерени:

У што боље резултате у такмичењима. Велики изазови нас очекују како у АБА лиги, Купу Радивоја Кораћа, Евролиги, а наравно и у домаћој лиги. Такође, имамо велике изазове у производњи домаћих играча. Црвена звезда има у својим погонима бисере садашњости и будућности српске кошарке. То морамо још више да одликујемо, ти млади људи поред кошарке морају да буду и образовани јер неће читав живот само да ударају лопту – рекао је Небојша Човић, који је за крај имао поруку за верне навијаче црвено-белих:

Имајте поверења у нас, чак и када сте љути због резултата, уз изреку: „Не може никако да сване пре јутра“. Ми ћемо учинити све да остваримо оно што се од Црвене звезде очекује. Хвала вам и на љутњама и на подршци, јер то све служи да се искоригујемо пошто нико није савршен – закључио је Човић.

Oд данас ће се у свим Sport Vision пословницама широм Србије и региона навијачи Звезде бити у могућности да по промотивним ценама купе дресове црвено-белих. До 8. октобра траје акција у којој ће цена опреме бити снижена за 20 одсто па ће тако дрес коштати 2.792 динара, а шорц 2.392.

Овим поводом свим званицама обратио се представник техничког тима Championa, Енрико Дијаци, који је баш за ову пригоду допутовао из Италије.

Задовољство ми је што сам данас овде као представник Championa. Поносни смо на уговор и чињеницу што смо постали спонзор кошаркашког клуба Црвена звезда. Тим Звезде има велику традицију и дели исте страсти као и наш бренд. Champion као амерички бренд има значајно наслеђе у кошарци. Сматрамо да савршено одговарамо једни другима. Наше седиште за Европу, Африку и Блиски Исток се налази у Италији. Ми доносимо италијански дизајн и квалитет док тим Звезде представља тимски рад и одлучност у постизању најбољих могућих резултата на и ван терена – истакао је Енрико Дијаци, пре него што је детаљније прокоментарисао нову опрему црвено-белих:

Дрес не представља само страст према кошарци, већ представља и цео клуб и лојалне навијаче и партнере, али и вредности спорта и Championa као бренда. Што се тиче самог изгледа дреса, он у потпуности осликава традицију клуба. Квалитет дреса лежи у томе да је он направљен од доста лаког и отпорног материјала, дрес брзо суши и остаје у истом стању – истакао је господин Дијаци, уз жеље да се сарадња настави и у будућности и уз захвалност локалном дистрибутеру, Sport Visionu.

Реч је затим имала директорка маркетинга Sport Visiona, Ања Дмитровић, која је имала саме речи хвале за нови дрес.

Као лидеру спортске малопродаје у Србији, част нам је што смо спонзор Црвене звезде. Нови дрес је изузетан, тим стручњака који га је припремио за кошаркаше Звезде водио је рачуна да он одликује врхунски дизајн и перформансе. Надам се ће он утицати да и кошаркаши остваре зацртане спортске резултате – закључила је Ања Дмитровић.

Препуној свечаној сали обратила се и Марија Смоловић, из маркетинг тима хотела Метропол палас:

Захваљујем се Црвеној звезди, као и представницима Sport Visiona и Championa, који су омогућили организовање ове свечане манифестације. Метропол Палас успоставио је сарадњу са кошаркашким клубом Црвена звезда, надамо се да ћемо и убудуће имати повода за организовање славља у нашим лепим салама. На крају, као навијач Звезде, пожелећу кошаркашима успешну сезону – завршила је Марија Смоловић.

ФОТО: КК Црвена звезда

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Aleksa Delija сеп 25, 2013 at 17:30

Ljudi koliko je meni poznato gospodin Nebojša Čović nije predsednik kk Crvena Zvezda Telekom već je to izvesni gospodin Miloš Ninković, mada je jasno kao dan da se gospodin Čović i dalje pita za sve u klubu. Dresovi su lepi i nadam se da će igrači opravdati ime proizvodjača i postati šampioni bar pola takmičenja u kojima će učestvovati ove sezone.

Reply
markoni delija сеп 25, 2013 at 17:33

Pa naravno da se pita kada je to njegov klub. Ninkovic se nista ne pita

Reply
Aca сеп 25, 2013 at 16:43

Nek je sa srećom!

Reply
Vlada Vukoičić сеп 25, 2013 at 15:31

Ne verujem u titulu.
Ne verujem u uspehe.
Dejan Radonjić je loš trener, živi bili pa videli!

Reply
daniel сеп 25, 2013 at 15:01

napred zvezdo sve najbolje i veliki pozdrav za bobija marjanovica

Reply
scholes сеп 25, 2013 at 14:36

Ovaj dres se vec moze priustiti za razliku od fudbalskog koji je 10 crvene, samo gde da vidim vece slike dresova?

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 25, 2013 at 14:34

Samo napred kosarakasi nase Crvene Zvezde ,zelimo da nas zvezdase obradujete sto vise je to moguce ,ja sam taj jedan od zvezdasa koji vjerujem u nase kosarkase Crvene Zvezde 😀 😀 😀

Reply
AcoCzv! сеп 25, 2013 at 13:34

Posle mesec dana stanke ponovo cu da se vratim na ovaj sajt pocevsi od kosarkasa.
Vi ste nasa nada i ja verujem u ovaj tim, cak i ako ne prodjete u dalji rang Euro lige nema veze, nas cilj je titula u Aba ligi i u Srbiji!

Reply

Leave a Comment