Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Кошаркаши почели припреме

SimonovicСезона годишњих одмора за кошаркаше Црвене звезде Телеком се завршава. У понедељак, 5. августа, црвено-бели почињу са припремама за наредну такичарску годину у којој их чека мноштво изазова од којих ће свакако највећи бити учешће у Евролиги. Звездини кошаркаши ће у понедељак обавити све неопходне лекарске прегледе и медицинске тестове, а први тренинг заказан је за уторак.

Изабраници тренера Дејана Радоњића до 9. августа тренираће у дворани у Железнику, а од 10. августа селе се на Златибор где ће боравити 20 дана и обавити базични део припрема. Експедиција црвено-белих биће смештена у хотелу Wаи Таи који располаже и комплетним спортским комплексом који обухвата кошаркашку дворану, теретану и травнате терене. И претходне две сезоне кошаркаши Црвене звезде су почетну фазу припрема обављали на Златибору и због огромних погодности и врхунских услова за рад, стручни штаб донео је одлуку да и ове године Златибор буде база црвено-белих.

Тренер Дејан Радоњић од старта припрема неће моћи да рачуна на све расположиве снаге, јер је део играча на припремама са репрезентацијама за Европско првенство, док ће се амерички интернационалци према унапред договореном плану екипи прикључити у другој половини августа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

13 comments

Бранимир авг 5, 2013 at 17:29

Бабо ти је на умору, занемогао је опасно, неће претећи. Не дангуби са Делијама, можеш им само дунути под реп. Него похити да га још једном видиш, може ти некада требати лијепо сјећање.

Reply
denda авг 4, 2013 at 23:45

ajmo zvezdo, sada gazi i vracaj svima milo za drago, a ti coki jos jaca ofanziva na sve i svakog ko bilo kako pokusa da minira zvezdu. imas punu podrsku za to sto radis i konacno pravi covek na pravom mestu.

Reply
aardvark авг 4, 2013 at 21:50

Hahah… „bate borisov“ nam udario po minus svima, opasan je baš…

A što se tiče bojkota, pridružujem se željama da se to naše glupiranje (nadam se da nije prejaka reč) okonča – tim bojkotom bijemo unapred izgubljenu bitku i samo odmažemo sebi.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 4, 2013 at 20:57

dr.Covke…bravo legendo..tako se radi prelazni rok..na vreme i prava pojacanja

Reply
Ja авг 4, 2013 at 19:17

Paljba “lokacie“ Zagreb! 😉

Reply
Kastro авг 4, 2013 at 18:35

Jos uvek mi je krivo i zao sto necu gledati Rakocevica i Radivojevica u evroligi, ali nadam se da ce se Delije malo osvestiti i poceti da posecuju i navijaju i na ABA ligi, jer bojkotovati takmicenje preko koga se jedino moze u evroligu je veoma nezrelo. Znaci pun Pionir i podrska nasim kosarkasima

Reply
ognjen banic авг 4, 2013 at 18:33

TITULA JE NASA! 🙂

Reply
Ja авг 4, 2013 at 16:10

U NOVU SEZONU KRECE GRUPA VERNIH DELIJA,AKO BOG DA SRECE SLAVICE SE TITULA!
SRECNO! 😆

Reply
Бранимир авг 4, 2013 at 20:54

Група? Верних Делија? Значи – нема бојкота?!

Reply
Ja авг 4, 2013 at 21:28

Daj Boze! 😀

Reply
crni_redstar авг 4, 2013 at 15:37

minuti luki mitrovicu i da se na njega najozbiljnije racuna ove sezone uz jake saigrace moze da napreduje odlicno i da pokaze sve sta ume.jos jedno pojacanje i srecno svima!

Reply
Mickey авг 4, 2013 at 14:40

Raduje me što će sa prvim timom raditi neki od „kliinaca“ 95.godište i posebna podrška na startu priprema ide za njih.
Sve najbolje !

Reply
AcoCzv авг 4, 2013 at 14:11

Srecno momci titula je nasa!

Reply

Leave a Comment