Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКлупска дешавањаФудбал

Милош Костић води екипу против Черномореца

image (10)
Због искључења на мечу против ИБВ-а на Вестманеји односно исте санкције Братиславу Живковићу због протеста на Маракани у првом сусрету истих тимова, екипу Црвене звезде у дуелу са Черноморецом предводиће помоћник Милош Костић.

Дисциплинска комисија Европске куће фудбала, УЕФА суспендовала је двојац Звездиних стручњака забраном једне утакмице вођења екипе. Изречена мера УЕФА своју званичну потврду добила је у среду 31. августа у преподневним часовима. Костић који се прикључио стручном штабу Славише Стојановића пре неколико дана неочекивано ће дебитовати у улози првог тренера.

Овакав, помало неочекивани епилог дисциплинске комисје УЕФА сигурно ће представљати хендикеп за црвено-беле, међутим нема сумње да је и ново прикључени асистент Стојановића способан и кадар да предводи екипу у Одеси.

Милош Костић рођен је 23. новембра 1971. године у Љубљани а истакао се радом са млађим категоријама националне селекције Словеније.

Меч трећег кола квалификација за Лигу Европе између украјинског представника и Црвене звезде игра се у четвртак 1. августа у Одеси са почетком у 18 часова и 15 минута по српском времену а директан пренос обезбедила је на Радио-телевизија Србије.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Realan Zvezdas јул 31, 2013 at 18:22

svejedno sve ce biti po Stojanovicevom samo sto ce Slavisa pratiti tekmu sa tribina

Reply
lpool јул 31, 2013 at 18:20

Sta bre??? Kako bre ovo??? Kad je trener zaradio crveni??????? Jaooo kako demonstriraju silu na nama to je neverovatno !! A livada islandjana ima dozvolu za igranje evropskih utakmica??????????

Reply
milenko јул 31, 2013 at 17:09

Srecno do povoljnog rezultata

Reply
r2h јул 31, 2013 at 17:08

valjda su dobili 31jula u sredu, ne avgusta. Steta veliki hendikep po meni..

Reply
Teks Viler јул 31, 2013 at 16:47

Zar nije Luka Elsner pomocnik?

Reply
Laki јул 31, 2013 at 16:44

Nisu normlani

Reply

Leave a Comment