Moja Crvena Zvezda
Архива

Ranku i Ivici prija interesovanje Zvezde

Ivica Dragutinović

Ranko Despotović i Ivica Dragutinović često su pominjani kao potencijalna pojačanja našeg kluba, kako ove, tako i prethodnih sezona.

Ponovo je pomenuti dvojac u žiži interesovanja, naročito nakon poslednjih izjava iskusnih fudbalera, koji su istakli da im interesovanje Crvene zvezde prija i da ne bi imali ništa protiv da obuku dres najtrofejnijeg srpskog kluba.

„I pre mesec dana su me pitali o eventualnom povratku u Srbiju i ja nisam imao komentar kako ne bih svojom izjavom nekome davao lažnu nadu. Međutim, ako Zvezda pravi ozbiljne planove, jak tim, želi da nešto učini u Evropi, a pri tom misle da sam im ja potreban, sigurno bih razmislio kad bi me pozvali. Sad govorimo hipotetički jer ponude nema, ali prilikom izbora novog kluba gledaću da napravim najbolji potez za mene i moju porodicu. Ne odbacujem mogućnost povratka u Srbiju, jer sam naučio da nikad ne treba reći nikad. Za sedam dana mi se završavaju sve obaveze u Sevilji i onda ću sigurno imati dovoljno vremena da izaberem pravu opciju. Sad sam, kao u koži mladog igrača, koji prilikom izbora kluba gleda perspektivu, a zatim novac. U karijeri sam dovoljno zaradio za pristojan život. Zato želim trofeje, još ih se nisam zasitio, pogotovo titula“, rekao je Dragutinović za „Novosti“.

Ranko Despotović

Sličnog mišljenja je i napadač Đirone Despotović.

„Podjednаko me obrаdovаlo interesovаnje selektorа Srbije i Crvene zvezde. Vidim, sve je u igri. Prijа poziv nаšeg nаjtrofejnijeg klubа. U profesionаlnim vodаmа, međutim, uz fudbаlski prioritet imа ekonomski interes. Sve je jаsno, nаjboljа ponudа imаće prednost – objаšnjаvа Despotović. Zа Đironu sаm vezаn sаm do junа sledeće godine. U ugovoru stoji dа obeštećenje iznosi milion evrа!“

Повезане вести

18 comments

Comments are closed.