Moja Crvena Zvezda
Архива

Pioniri Crvene zvezde u Italiji

Bratislav Živković trener mlađih kategorija FK Crvena zvezda

Mlađi pioniri FK Crvena zvezda, dečaci rođeni 1997. godine, učestvovaće na 21. međunarodnom turniru „Kairo Montenote“, koji će se od 2. do 5. juna održati u italijanskom gradu Savona.

Na turniru će učestvovati ukupno 32 ekipe koje će biti podeljene u osam grupa. Među učesnicima na ovom renomiranom turniru pored našeg kluba učešće će uzeti i ekipe Mančester junajteda, Arsenala, Ajaksa, Milana, Juventusa, Fiorentine, Napolija, Sampdorije, Đenove, Olimpika iz Marseja, Brondbija,…

Mlade nade Crvene zvezde koje sa klupe predvodi trener Bratislav Živković biće u grupi „C“ sa francuskim Olimpikom iz Marseja, reprezentacijom italijanske lige i ekipom Kulijana. Prvi meč naši mladi fudbaleri igraju sa Kulijanom 2. juna, dan kasnije sastaju se sa ekipom italijanske lige, a istog dana će odigrati i poslednji susret sa Olimpikom.

Po dve prvoplasirane ekipe plasiraće se u osminu finala, dok će trećeplasirani i četvrtoplasirani u grupi razigravati za pozicije od 17. do 32 mesta.

Mečevi se igraju dva puta po 15 minuta, na terenu standardnih dimenzija, dok se polufinalni mečevi igraju dva puta po 20 minuta, a samo finale dva puta po 30 minuta.

Trofej brane fudbaleri Fiorentine koji su prethodne sezone u finalu savladali ekipu Napolija.

Trener Bratislav Živković na put vodi sledeće fudbalere: Tufegdžić, Mijailović, Stojanović, Jovanović, Ivanović, Purić, Marinković, Jović, Tošić, Aljetić, Nikolić, Bjeličić, Đurović, Radmanović, Lečić, Duronjić, Spajić, Zolnajić.

Повезане вести