Moja Crvena Zvezda
Архива

Adžić u Brazilu traži pojačanja, Ćosić ostaje

Ivan Adžić i Vladan Lukić

Dva nova fudbalera koja je preporučio Crvenoj zvezdi Rambo Petković trebala bi da stignu na Marakanu u letnjem prelaznom roku. Da bi pogledao ove igrače na delu, a u opticaju je više imena, sportski direktor Ivan Adžić otputovaće u Brazil i pogledati nekoliko utakmica Šampionata „zemlje kafe“.

Igrači su profila gotovo istog kao i Borha i Evandro, s tim da je jedan klasičan centarfor, a drugi je centralni vezni, koji bi trebao od leta da čini „srce“ veznog reda sa Evandrom.

Obzirom da je, prema navodima iz medija, i Leandro Kufre sve bliži dolasku u Beograd (plata 250.000 evra po sezoni plus bonusi, ugovor na 2+1 godinu), naš klub bi tako na platnom spisku imao čak devetoricu stranaca, od dozvoljena samo četiri. Jasno je da će pojedinci dobiti dozvolu kluba da promene sredinu, te će ovaj broj biti prepolovljen.

Sa druge strane, Uroš Čosić će verovatno ostati u Zvezdi i naredne sezone.

„Dobra volja postoji jer u CSKA smatraju da Ćosić napreduje u Zvezdi, ali će nam odgovor dati u ponedeljak-utorak. Sportski direktor i trener Slucki su tražili nekoliko dana da preispitaju potrebe i da se konsultuju pre donošenja zvanične odluke. Verujem da je u njihovom interesu da Ćosić još godinu dana ostane na „Marakani“, rekao je menadžer igrača Stevan Miković.

Dobra volja postoji jer u CSKA smatraju da Ćosić napreduje u Zvezdi, ali će nam odgovor dati u ponedeljak-utorak. Sportski direktor i trener Slucki su tražili nekoliko dana da preispitaju potrebe i da se konsultuju pre donošenja zvanične odluke. Verujem da je u njihovom interesu da Ćosić još godinu dana ostane na „Marakani“ – iz Moskve prenosi menadžer igrača Stevan Miković.

Повезане вести

26 comments

Comments are closed.