Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Радоњић: „Жреб нам није био наклоњен“

Dejan RadonjicЦрвена звезда Телеком изборила је пласман у Евролигу после 14 година поста. Стратег црвено-белих, Дејан Радоњић, истакао је у први план то достигнуће, као и податак да ће се сам крем европске кошарке сусрети у Пиониру са Звездом:

-Велика је ствар што се Црвена звезда после 14 година нашла у друштву великих екипа и што ће учествовати у најјачој конкуренцији европских тимова – рекао је у једном даху Радоњић, а затим наставио о ривалима:

-Извукли смо јаке противнике и мислим да нам жреб није био наклоњен. Детаљнију анализу наших ривала моћи ћемо тек касније да урадимо јер су екипе још увек у фази формирања. Из шестог шешира сам прижељкивао лакшег противника али ћемо по свему судећи добити најтежег, јер та екипа веома амбициозно напада место у Евролиги кроз квалификације.

Иако црвено-беле очекује веома тежак посао, Радоњић је свестан да и Звезда има своје адуте и најављује велику борбу у сваком мечу:

-Наша обавеза је да вредно радимо, што боље се припремимо за све изазове који нам следе и да се са великом борбеношћу супротставимо свим екипама против којих будемо играли – завршио је тренер Црвене звезде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

13 comments

vessko јул 5, 2013 at 01:56

Pa veliki treneru,ao nisi obavesten to nije treca crnogorska liga,vec elitno takmicenje.Hendikep je to sto si ti nazalost trener,a veliki plus su navijaci Zvezde.Sta god da bude mi cemo opet biti uz nju,a ti ces otici…Ako Bog da jos sutra.

Reply
Nenad јул 4, 2013 at 16:57

Žreb nije loš, mada će biti nezgodno protiv dve ruske ekipe Lokomotivom i gotovo izvesno Himkijem (mada ne bi bilo loše da padne neko iznenađenje u kvalifikacijama). Naša šansa su navijači, podrška i još dva pojačanja. Duga je sezona.

Reply
crni_redstar јул 4, 2013 at 15:51

znaci jos plej i cetvorka,duga je sezona bice potrebno 12 vrhunskih igraca i dvojica jos koji mogu da pomognu.ono sto je dobro jeste da smo doveli centra koji ce nam pomoci da lakse realizujemo sut za 3 poena,zagradice reket,i igracemo zonu kad treba.rasterecen ce biti rakocevic i cini mi se da ce to biti najveca dobit zvezde,bice svez i opasan kad god je u igri,smannjice se njegov broj izgubljenih lopti,a i odbrana ce biti jaca jer se nece trositi citavog meca.nelson ce takodje biti rasterecen ,mada je on atleta i neko ko voli da sparta po celom terenu.rasko je bio los u skokovima,sad ce bobi i savovic pokupiti sve i u napadau i u odbrani.i dovodjenjen kvalitetne cetvorke ,savovic bi se dosta rasteretio i od njega pre svega ocekujem manje srljanja i vecu koncentraciju prilikom izvodjenja slobodnih bacanja.novi plej mora da bude brz i da ima dobar pregled,osecaj za dodavanje i sut za 3.lazic ce biti nas motor kad zvezde stanu,simonovic mora bolje,blazic ce doneti probojnost i tecnost,atletsku dominaciju na dvojci,rasko neka radi ono sto je i do sada,u cvetkovica ne polazem neke nade-videcemo.umesto subotica,voleo bih vise da vidjamo mitrovica,subotic je dosta krut i ako pozrtvovan cini se ne mnogo inteligentan igrac,dok je mitrovic suvi talenat.blejk silb ne znam kakav je igrac,gledao sam onaj klip,vidi se da ume da igra kvalitetnu i timsku kosarku,dobar asistent obzirom da igra trojku,lep sut,cini se malo spor i dobar penaldzija. videcemo kako ce se kockice sloziti,ali ako svako igra sta se trazi od njega,ako svako radi svoj posao i ne igra za licnu statistiku,vec za tim mislim da je faza 16 eurolige dostizna.grupa je teska,ipak ne tako teska kao ona gde igraju dervisi,na nama je sad da pokazemo kakvi smo navijaci,da li smo tu za tim kad treba i da ih ponesemo do pobeda.poraza i pobede su sastavni deo zato podrska do kraja!

Reply
Realan Zvezdas јул 4, 2013 at 15:51

Covicu vrati nam Vladu molim te,lupajte ljudi minuse bas me briga,ali svako ce se sloziti da smo sa Vladom igrali mnogo bolje i lepse!!!!!!!!!!

Reply
Dante јул 4, 2013 at 15:26

Pocelo je, pocelo! 😀 Klubu je mnoooogo isplatljivije da se igra u Areni, 20.000 mesta, toliko i sezonskih, bar po 50e, to je vec milion od navijaca. Plus sponzori, tv prava, milioni ce da se vrte oko kluba. Ukoliko se finansijski stabilizujemo, velika hala, prepuna navijaca, mozemo kroz par sezona ocekivati i A licencu, jer je Evroligi stalo samo do para… Pa kada se to zakotrlja, tu nema kraja, pisacemo zlatnim slovima kosarkasku istoriju nase Zvezde i Srbije. A sto se tice zreba, pa, moglo je i bolje, ali ovo je Evroliga, jaki protivnici, ne treba pokazati strah vec zube, i zelju da se gura sto dalje. I upravo zbog snage protivnika mozemo ocekivati jos atraktivnija pojacanja nego do sada. Iako mi nismo na to navikli, sada smo postali magnet za dosta igraca, ipak igramo Evroligu, i dosta igraca vide priliku da preko nas odu u CSKA, OLY, PAO, Barsu, Real… Samo hrabro moje Delije, kad zagrmi nas 20 000, ni Dream Team nece lako proci! Vidimo se u Areni!

Reply
perus јул 4, 2013 at 17:56

kojih 50 evra, pa sezonske za partizan su bile po 12 hiljada ovih godina…

Reply
nemam pojma јул 4, 2013 at 15:17

još jedno kvalitetno pojačanje nasušno jje potrebno

Reply
INĐIJA јул 4, 2013 at 14:50

Vec je pocelo sa kukanjem i gubitnickim mentalitetom!

Reply
gledalac јул 4, 2013 at 15:45

‘Ebo te Milovan Jovanovic! (kad moram da ‘sujem)

Reply
gile јул 4, 2013 at 14:41

iskreno grupa je ok…moglo je bolje a moglo je i mnogo gore…

Reply
x јул 4, 2013 at 14:40

Kako je mogli biti, ovo jos i nije lose 😮

Reply
Ja јул 4, 2013 at 14:39

Koga li ti ocekujes u EL?!

Reply
kobr90 јул 4, 2013 at 14:38

ma ajde sta odma kukas,ako igrate 100% zgazicemo ih sve!!!!

Reply

Leave a Comment