Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Први тренинг Славише Стојановића

CRVENA ZVEZDA-PRIPEME- SEASON 2013-2014Нови шеф стручног штаба ФК Црвена звезда у среду 26. јуна присуствовао је првом тренингу својих изабраника.

Намерно кажемо присуствовао јер је Стојановић одабрао да рад препусти стручном штабу, а да он са стране посматра и бележи све виђено.

Братислав Живковић и остали су екипу поделили у две групе. Прва је уигравала одређене тактичке замисли за данашњу утакмицу са Крком (18 часова, Ново место), док је други део екипе радио вежбе технике и реализације, а све под будним оком Славише Стојановића.

Сличну улогу Звездин нови шеф струке имаће и на утакмици у Новом месту. Неће водити екипу већ ће са стране посматрати утакмицу и сабирати утиске односно доносити прве судове о квалитету и спремности црвено-белих.

У сваком случају, Стојановића од четвртка чека „диригентска палица“, односно лидерска улога на свим тренинзима и мечевима.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

veliki pravi zvezdas јун 26, 2013 at 19:18

Kad ih preuzmes igrace Crvene Zvezde novi treneru Stojanovicu insistiraj na punoj agresiji igraca Crvene Zvezde na protivnickoj polovini i kada igraci Crvene Zvezde imaju loptu da oni sto brze se oslobadjaju nje a kada dodju u poziciju za sut da ne libe se da ne sutiraju kao Barsa hocemo da igra nasa Crvena Zvezda ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
P.S_delija јун 26, 2013 at 14:40

Kasnimo, previse kasnimo. Ako ovako nastvimo trebace nam cela polusezona da se uigramo.

Reply
Nebojsa јун 26, 2013 at 14:36

http://sportal.rs/news.php?news=104111
Jedna vest nije vezana za fudbal… ja vas molim da ne likujemo nad sudbinom jednog kluba, nego da ostanemo ravnodusni. Oni su nama pevali k..va umire, k..va gasi se, i ne smemo im to zaboraviti, ali ni spustiti se na njihov nivo. Dostojanstvo treba da bude odlika Delija, Zvezdasa i Cigana, a njih uvek krasi mrznja, dajte da tako bude i ovaj put.

Reply
Бранимир јун 27, 2013 at 00:05

Не бој се, Небојша, нећу да им пјевам. Таман посла. Али ти морам признати да им са великим достојанством желим да се угасе. Па ти ликови су животни паћеници. Даниловићу кућа гори, а он распреда приче о Звезди. Он не може да схвати да неко може бити испред њега, јер је таква ситуација немогућа. Једно морам да му признам: баш ми је драго ем мило …

Reply
VLAJKO^^ јун 26, 2013 at 14:04

Oce biti tekstualnog prenosa?

Reply
Nebojsa јун 26, 2013 at 13:09

http://www.mozzartsport.com/vesti/stojanovic-bez-reci-odredio-prvi-trening-poznat-tim-za-krku
svidja mi se sto ce ovi klinci dobiti sansu, ako bar neka dvojca pokazu nesto eto nama dva pojacanja za dzabe, u najkracem mogucem roku 😀

Reply
Mladjen јун 26, 2013 at 12:30

:facepalm:

Reply
Realan82 јун 26, 2013 at 12:46

Veoma interesantam i nadasve duhovit komentar.

Reply
dexy122 јун 26, 2013 at 13:27

:facePALMA: 😀

Reply

Leave a Comment