Moja Crvena Zvezda
АнализеДомаћа такмичењаКошарка

Анализа утакмице и играча против Партизана – Звезда „неискусна“?!

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Ц. ЗВЕЗДА 52
ПАРТИЗАН 68
ДВОРАНА „Пионир”. Гледалаца: 6.500. Судије: Белошевић, Маричић, Николић.
Ц. ЗВЕЗДА: Ђокић, Суботић 6, Ракочевић 10, Митровић, Лазић, Симоновић, Миловановић, Савовић 5, Катић 11, Радивојевић 3, Нелсон 12, Скот 5.
ПАРТИЗАН: Андрић, Ловерњ 15 (11 ск), Милутинов 1, Вестерман 3, Гордић 2, Лучић 14, Милосавлјевић 10, Богдановић 17 (4-3 за три), Гагић 2, Мусли 1, Ђекић, Бертанс 3.
По четвртинама: 11:15, 10:19, 12:16, 19:18.

Кошаркаши Црвене звезде нису успели победити Партизан у четвртој утакмици и без правог отпора су се опростили од шампионских амбиција. Партизан је потпуно заслужено остварио победу од 52:68 и постао по 12. пут узастопно шампион Србије.

Црвена звезда завршава сезону са освојеним Купом Србије и оствареним главним циљем, пласманом у Евролигу. Титула је и после 15 година остала недосањани сан.

Како су играли момци у црвено-белим дресовима нису ни заслужили наставак серије и пету утакмицу. Сви су очекивали да после тешке победе у „гостима“ , борби против судија и самих себе Звезда у борби за мајсторицу прегази највећег ривала, али догодило се управо супротно.

Звезда је изгледала потпуно смушено, изгубљено и неорганизовано на терену. Страх се увукао у играче у црвено-белим дресовима који су у једном тренутку шутирали за три поена 0/17. Као да играчи Звезде у свом тиму имали голобраде младиће, а не наш највећи противник који је са својим младим тимом остварио рутинску победу.

У растрзаној игри и огромном грчу оба тима су почели утакмицу грешкама. Звезда је лоше организовала нападе, али су им „помагали“ играчи Партизана који су већ у првој четвртини оптеретили своју центарску линију са личним грешкама. Колико су играчи нашег тима били „изгубљени“ на терену најбоље говори да тај „поклон“ црвено-бели нису искористили већ су непотребно покушавали погодити шут за три поена.

Када су и спустили лопту у рекет Партизанови играчи нису дозволили лаке поене и слали су играче нашег тима на линију за слободна бацања која су и у завршној утакмици остали „рак-рана“ овог тима. Нажалост кроз читаву сезону промашивати од 10-15 слободних бацања по утакмици значи само једно, да овај тим још увек нема шампионску жицу и лако подлеже притиску.

Након резултатске клацкалице и нервозе оба тима, Богдан Богдановић је преузео одговорност на себе и личном серијом од 10:0 крајем прве и почетком друге деонице, испоставило се, решио питање победника. У том периоду Катић је погодио само једно слободно бацање, док је Бертанс додао на Богдановићу серију још једну тројку. Након блокаде Бертанса и коша Гордића Партизан је већ тада направио разлику од 17 поена за вођство Партизана 29:12.

Колико су играчи Црвене звезде били нервозни најбољи говори податак да су за 20 минута успели убацити само 21 кош. Шут из игре на крају првог полувремена је био 4/26 (15%). У првом полувремену једини играч у Црвеној звезди који је погодио из игре био је Игор Ракочевић док је остатак тима шутирао 0/21?! Просто невероватно да један искусан тим може у једној од најважнијих утакмица сезоне толико подбацити.

Друго полувреме је почело како је завршило и прво, Лазић је очајно извео лопту са стране и одмах дао Лучићу шансу, после неспортске грешке Нелсона, за два слободна бацања и лопту са стране. Био је то први од три неспорстка фаула нашег тима у периоду од само десет минута.

Партизан је у том делу утакмице серијом 10:2 по први пут на мечу повео са 21 кошем разлике (44:23).

И после огромног вођства вечитог ривала, Црвена звезда само да је имала више храбрости могла се вратити у меч. Након 32. минута на серију Партизана Нелсон је одговорио серијом од 8:0 вратио прикључак (45:57) и Звезда је имала два напада за поптуни повратак у утакмицу. Тројке су промашили Лазић и Суботић, од којих је други након протеста после промашеног шута за три зарадио техничку грешку и угасио све наде нашег тима. Потез Суботића је за сваку осуду и грешка каква се не смије догађати у тренутку када наш тим има какву такву шансу да се „врати“ у утакмицу.

До краја утакмице Партизан је рутински одржавао вођство и заслужено славио.

Црвеној звезди остаје да се окрене скаутингу за следећу сезону, као и вероватно отпуштању појединих играча који се очито не могу носити са притиском играња у црвено-белом дресу.

Појединачан учинак играч и тренера:

Ђокић (0 мин): У овом дербију није добио шансу и није улазио у игру.

Igor Rakočević
Igor Rakočević

Суботић (19 мин): За време проведено на терену одиграо је одбрамбено солидну утакмицу, док је у нападу имао шут 4/4 за слободна бацања, један погођен шут из игре и шутирао за три 0/4. Превише слободе си је допустио у покушају за три поена, где је након промашаја, када је Звезда хватала „задњи воз“ , непотребно зарадио техничку грешку које је недопустива.

Имао је солидну сезону у којој се у пар утакмица истакао и показао да у овом момку има потенцијала, али за сада сигурно није играч Евролигашког калибра и мислим да би за Бојана следеће сезоне можда најбоља солуција била позајмица.

Ракочевић (23 мин): Очигледна је била жеља Звездиног капитена где је једини „вукао“ свој тим у првој четвртини и био једини који је постигао поене из игре у првом полувремену. Исто тако је било очигледно да после повреде Игор није у истом ритму као пре ње и није био у могућности дати свој максимум. Како је утакмица одмицала изгледао је све исцрпљенији и све теже се носио са младим играчима Партизана. Руку на срце играч оваквог калибра и каријере које има из себе нема ни приближну заштиту коју би имао у једној од најбољих лига Европе.

У повратној сезони пружио је одличне игре, често вукао сам Звезду и покретао своје саиграче да дају свој максимум. На жалост без праве замене на својој позицији и после превелике минутаже за играча у његовим годинама дошло је до повреде у најважнијем делу сезоне. После тога није могао дати свој максимум, али се борио и показао велику жељу и љубав према Црвеној звезди.

Иако је најавио да не зна да ли ће остати у тиму нареде сезоне, сви се надамо да ће капитен Црвене звезде предоводити наш тим у повратној сезони у Евролиги и да ће каријеру завршити са трофејима у најдражем дресу. Исто тако, после третмана и непоштовања која је имао од стране судија, понекад и противничких играча, не би чудило да се опрости од наше кошарке и каријеру заврши у клубу и лиги где ће некада три пута најбољег стрелца Евролиге ценити и поштовати како доликује.

Митровић (10 мин): Премала минутажа и то у тренуцима када је победник био решен, а наш тим „нокаутиран“, Лука није успео ништа показати од свог раскошног талента.

Док смо читаве сезоне гледали код вечитог ривала како су носиоци игре млади играчи, једном од великих талената наше кошарке Луки Митровићу кроз читаву сеозну није пружена права шанса. Онда када је добио као против Цибоне у Загребу и против Партизана у домаћој лиги показао је да се на њега морало и требало више рачунати. Надајмо се да ће у следећој сезони та грешка бити исправљена.

Luka Mitrović
Luka Mitrović

Лазић (14 мин): У задњој утакмици сезоне био је далеко од својих најбољих партија. У одбрани није успео зауставити Богдановића, док је у нападу остао без учинка. Колико је Бранко подбацио најбоље осликава и шут 0/4 из игре и одбрамбени део у којем је потпуно подбацио.

Иза себе има солидну сезону у којој је најчешће обављао „прљави“ део посла и то често успешно. Нажалост његов нападачки потенцијал и добар шут потпуно су занемарени и очигледно је да његова каријера стагнира. Играч који би могао помоћи Црвеној звезди и следеће сезоне.

Симоновић (19 мин): Како је започео сезону, тако ју и је завршио. Са промашеним свим покушајима шута из игре. Играч који јако слабо користи своје физичке предиспозиције и одличан шут. Просто је невероватно да је Марко у овој утакмици имао шут 0/5 и нити један скок.

Сезона за заборав Марка Симоновића у којој практички ништа није показао. Понеки бљесак на појединим утакмицама је мало-премало од очекивања које смо имали за овог играча. Како је сезона одмицала постало је све очитије да се тешко носи са притиском играња у Црвеној звезди мада се ради о добром играчу.

Да ли чекати Марка Симоновића и пружити му још једну шансу наредне сезоне или се растати са њим већ после једне неуспешне сезоне питање је који ће морати дати људи који су задужени за тај део.

Миловановић (1 мин): Одиграо је само неколико секунди и за то време остао без учинка.

Још један занемарен играч током целе сезоне. Без праве шансе да би показао своје могућности.

Савовић (20 мин): Нажалост најгору утакмицу у црвено-бело дресу одиграо је задњу утакмицу у сезони. Потпуно је подбацио Борис Савовић у овој утакмици и није успео доћи до свог учинка који је имао током целе сезоне.

Утакмицу је завршио са пет поена, шут из игре 0/5 и само три скока.

Играч са сигурно највећим простором за напредак у будућности. Надајмо се да ћемо Бориса Савовића гледати и следеће сезоне у црвено-белом дресу где ће показати бољу игру и напредак у односу на тек завршену сезону.

Катић (28 мин): Уз Нелсона и Ракочевића једини играч који је пружио барем некакав отпор играчима Партизана. Уписао је 11 поена уз шут из игре 3/7 и промашених чак шест слободних бацања, један скок и три асистенције. Једини прави центар борио се колико је могао, али није успевао у овој утакмици да завршава акције на прави начин.

Један од најконстантнијих и најбољих играча Црвене звезде у завршеној сезони где је показао велики напредак и самим тиме заслужио позив у репрезентацију. Мада често највише одговорности преузима на себе, често греши у исфорсираним шутевима и превеликом узимању слободе. Током читаве сезоне је јако лоше изводио слободна бацања и с обзиром на све „проблеме“ нашег тима на центарској линији одиграо је одличну сезону и треба бити уз још једног правог центра један од носиоца игре у следећој сезони.

Радивојевић (11 мин): Први играч који је успео погодити за три поена у овој утакмици, али исто тако и играч који си скоро у свакој утакмици узме за право да покуша два до три пута погодити за три са преко осам метара. Није пружио ни делић онога што очекујемо од играча на његовој позицији.

Сезона коју је играо од утакмице до утакмице, од сјаја до очаја. Од феноменалних утакмица где је бележио по 9 асистенција и везаних тројки до утакмица где је узимао нерезонске шутеве и није успевао забележити нити асистенције нити поене.

DeMarkus Nelson
DeMarkus Nelson

Нелсон (32 мин): Тек у другом полувремену је успео одиграти на високом нивоу, али без праве замене на његовој позицији и дуге серије очито је да је Нелсон тешко издржавао физички и психички притисак на позицији плеја. Али и у тој ситуацији он је успео бити на висини задатка и забележити 12 поена, два скока и две асистенције.

Уз Игора Ракочевића најбољи играч Црвене звезде током целе сезоне. Носио је Звезду и напредовао заједно са њом и радује сваког Звездаша што је потписао нови уговор са нашим тимом и тако постао први странац који је продужио уговор са нашим клубом.

Скот (22 мин): Одиграо је утакмицу испод свог просека у којој је грешио чешће него иначе. Успео је уписати пет поена и пет скокова.

Играч који је неправедно занемарен у Звезди и играч одличног шута који је практички „уништен“ у овом систему. Од одличног шутера радити одбрамбеног играча је ван сваке памети, а баш то су радили тренери Црвене звезде са Мајклом Скотом. Из утакмице у утакмицу је губио самопуздање и сваки његов промашај је значио пресељење на клупу за резервне играче, док се рецимо Марку Симоновићу ове сезоне толерисало све и свашта.

Скот је један од играча којег би волели гледати и следеће сезоне у нашем клубу, јер његов потенцијал није ни приближно искориштен. Тек праве партије би могли очекивати од њега следеће сезоне када би добио праву слободу у игри. Велики играч и још већи човек.

Тренер Дејан Радоњић: Узео је „врућ кромпир“ у своје руке у најзахтевнијем делу сезоне и одрадио солидан посао. Сигурно један од најперпективнијих тренера на овим просторима који заслужује „кредит“ и за лоше потезе које је вукао.

У четвртој утакмици што год је покушао није вредело, јер скоро нити један играч није био на потребном нивоу тако да оцену за вођење ове утакмице је практички немогуће дати.

У остатку сезоне које је водио успео је остварити примарни циљ ове сезоне, увести Црвену звезду у Евролигу и играти два финала са Партизаном. Није успео освојити трофеј и у појединим утакмицама је доста грешио, али сигурно да ће то све другачије изгледати када буде са екипом од почетка сезоне и буде суделовао у стварању тима за Евролигу.

Сезона је завршена, главни циљ је остварен и освојен је један трофеј. Сигурно да су очекивања била пуно већа, али клуб се стабилизирао и Црвена звезда сада има перспективу да напредује из године у годину. И то је оно што је најважније и што нас треба највише радовати.

До следеће сезоне…

Године пролазе моје, ја чекам титуле твоје и сваким даном све више волим те…

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

27 comments

. јун 14, 2013 at 22:21

Bravo za analizu . Ja mislim da je Radonjic slab trener , svidja mi se njegova odbrana ali kada ekipa da 50 poena u derbiju tu nesto ne stima . 66 poena je sasvim prihvatljivo , ali kada ekipa ne poentira izgubi se i onda i odbrana pocinje da slabi . Iskeno ne znam koga za trenera , ali bolje to uraditi na pocetku sezone nego da uradimo u oktobru kada su pripreme odradjene a takmicenja vec krenula . Za pojacanja nam treba jos jedan plej da buder zamena Nelsonu , treba nam dobra 2 jer igor nece moci u 35 god da izfrzi sreda – vikend a da igra po 30 min . pozicija 3 nam je najslabija tu moramo ostro da se pojacamo , na cetvorci nam treba kvalitetan igrac , na petici takodje .

Reply
Srba јун 14, 2013 at 22:08

I najjace je u ovoj analizi sto kaze da Lazic moze da nam pomogne i sledece sezone. Kako? Svojim ucinkom, lik koji je na samo 3-4 utakmice u sezoni imao indeks veci od 2, a na vise od pola meceva u minusu i to debelom. Mnogi ce reci svojom odbranom, ali ni od toga nista, on Bogdanovica nije mogao da zaustavi u nekoliko utakmica, a i mnoge druge poput Strouberija, Vajta, Alena, Milosavljevica, Capina, Bakica, Stojanoskog i mnoge druge, koga je on cuvao taj se gotovo redovno nadavao koseva. Lik jednostavno nema kvalitet za Zvezdu ni ovu a tek eroligasku, lik je zalutao u nas klub

Reply
aca nis јун 14, 2013 at 20:54

Iz ove ekipe nije izvucen maksimum i to je cinjenica. Partizan je to uradio i zato je prvi. Ovaj stara skola kaze da smo davali po 80 poena, pa sta mislis da cele sezone mozemo to? Nije ovo real i barselona pa ces ti sa navarom da imas isti broj poena cele sezone, ovo su radivojevic i lazic, igraci sa promenljivom formom i sutem i zato su u zvezdi. Da oni sutiraju standardno bi bili u nba a ne ovde. Neujednacenost nas je kostala titule, glavne igrace nema ko da zameni i to je cela filozofija ali to je do uprave i selekcije a ne do igraca, oni su igrali koliko su znali. Mlade igrace moramo da koristimo inace propadamo. Uprava je gresila previse ali ja verujem da moze da bude nesto u el, treba istrpeti radonjica pa cemo videti. Nisu bitni pojedinci, bitno je da stvorimo hemiju i da se razume ekipa i da trener ima autoritet nad njima, ne trebaju nam igraci koji kvare hemiju ma kako da se zovu.

Reply
Srba јун 14, 2013 at 19:47

Sta reci za trenera koji pokusava veoma cesto da igra bez centra, stoji da je Katic nas jedini pravi centar, ali lik forsira igru sa nizim igracima, on da ima u timu i Bobana Marjanovica i Milicica oni bi bili na klupi, zato smo u ove 4 utakmice samo jednom i nadskakali Partizan, jednostavno nije trener za Zvezdu

Reply
Бранимир јун 14, 2013 at 19:08

Ово је углавном добра анализа. Свиђа ми се и коментар Старе Школе. Ја од почетка године причам (и мислим да не гријешим) да немамо пресудан квалитет који би задиовољио наше европске амбиције. Никад нисмо били тањи на тројци. Па ја се не сјећам када нисмо имали играча који у скок-шуту може да шутне преко дигнуте руке. То у овом тиму може да уради само Ракочевић. Сви остали су тешки земљаши који могу да шутирају на кош само када створе празан простор за шут. Ја мислим да не треба много жалити за просутим млијеком и да ову сњезону треба схватити као селекцију која је показала ко не може играти за Звезду. А ту не треба имати слабости. Суботић, Симоновић, Радивојевић, Лазић и Скот нису били за ову Звезду, а још мање могу бити за ову европску. Нисмо избацили неко ново име и то је заиста лош показатељ. Не знам колико Цветковић, Ђокић, Смиљанић, Митровић и Миловановић имају простора за игру и доказивање. Боље би било да играју пуном снагом у ФМП Радничком или некој другој позајмици и поврате повјерење. Сви су свилени. мекани, танки и прозрачни. Од Цвелета више ништа не очекујем, осим што чекам да и остали постану тога свјесни. Боли, жал је, али је тако. Зато селекција одабране екипе: Нелсон, Ракочевић, Савовић и Катић не мора бити уопште лоша. Ту нема грешке. Нисам за довођење засићених играча који се помињу и који би играли 1-2 године. МОрамо правити озбиљније кораке. Увјерен сам да ћемо у наредној сезони имати добар клуб којки би могао бити добра подлога да повуче све остале да играју код нас. Нелсон је то први урадио и показао добар резон а то није случајно. Лично бих волио да се наведеним играчима прикључе: Мицић, Блажић, Т.Вајт, Строубери, Јоровић, Марш, Марјановић. То су сасвим пристојна и комплетна, а реална имена. За тренера нема дилеме. Дејан је урадио довољно и не треба ризиковати јер више не може. Нисам био за смјену ВВ, али бих пробао са новим именима: Обрадовић, Лука Павићевић, Ђуровић. А то је питање које треба прво рјешавати.

Reply
IgorNbGd јун 14, 2013 at 17:16

„Партизан и КК Игокеа из Александровца су 17. августа 2007. озваничили фузију два клуба. Од тада се Партизан такмичи под именом Партизан Игокеа, док се Игокеа такмичи под именом Игокеа Партизан. „— Zašto se ćuti o ovome? Znam da to ne treba da bude naša briga i da to nije tema ove vesti, ali pošto oni u prvi plan ističu neko nelegalno poslovanje u vezi KKCZ, što se ćuti o njihovoj fuziji? Samo tako su sei održali…

Reply
Majstor јун 14, 2013 at 17:54

jos treba reci i da su time otpisani partizanu svi dugovi prema drzavi koje je imo do tada jer su tvrdili da je to poslije fuzije novi klub

Reply
Aleksandar јун 15, 2013 at 00:28

Nisi u pravu. To nije isti vid saradnje jer smo mi u sustini ustupili ime Fmp-u, cak je i na sajtu do skoro bila adresa u Zelezniku, dok je stara Zvezda zamrzunta i gde se vracaju dugovi. Oni su nesto sklopili sa njima, verovatno neko sponzorstvo sa Dodikom.

Reply
Sasa јун 14, 2013 at 16:59

Vidim da je partizanu blokiran racun i da su svi igraci slobodni u izboru nove sredine ajde Čovicu sad im zadaj poslednji udarac i uzmi Lučića nesto sam siguran da navija za nas 😉

Reply
rs јун 14, 2013 at 16:58

jedino trenersko rijesenje trifa pa vi pricajte sta hocete

Reply
Srba јун 14, 2013 at 22:11

Sasa Obradovic, lik je Zvezdas, bio je odlican kosarkas a i trener, koji sa uspehom vodi jedan od najvecih Njemackih klubova Albu iz Berlina

Reply
STARA ŠKOLA јун 14, 2013 at 15:56

Svaka utakmica na mali broj poena je njihova, a na puno poena-naša. To je cela analiza. Nije strašno primiti 66 poena, naprotiv-odlično je, ali dati 52 je… nemam reč kojom bih to opisao. U prvom delu sezone nam je prosek bio 89 poena, znači razbili bismo ih lagano, ali sa ovakvim napadom još smo dobro i prošli. Na 3:30 do kraja treće četvrtine smo dali 25 poena?! Kao pioniri!?! Izgleda da pojedinci nemaju psihu da igraju protiv „njih“, jer su „oni“ drski, drčni, bezobrazni, grizu, otimaju, tuku, vređaju, a to ne može svako da podnese. Lako je praviti statistiku protiv nekih širokih brijegova, ali se u derbiju vidi ko si i šta si. A to što sam video me je mnogo razočaralo. Nisam ni tužan ni ljut, samo razočaran. Šta su pružili najiskusniji Radivojević, najbolji šuter Simonović, najperspektivniji Savović i Subotić?! Svi su gledali u Igora i Raška. Nisu ni oni Supermeni… Mislim da je ova sezona određena još prošle, kada smo spremali ekipu i trenera za ovu, a na kraju promenili i igrače i trenera. I onaj nesrećni Lazić(trener) je bio greška, možda je dobar pomoćnik i statističar, ali kao prvi trener… Vukoičić je bio car, ali je natempirao formu za Kup, tako da smo eksplodirali u sred zime?! Doduše, osvojen je trofej, što je skinulo pritisak sa ekipe, ali je finiš sezone mnogo pokvario utisak. Sledeća greška je Ali Traore, nismo mogli da ga čekamo mesec dana(došao oko Božića)?! Pa da smo ga čekali do finala plej-ofa, pa bi bio koristan. Onda ona utakmica protiv Budućnosti, pred kraj ABA sezone… Da smo smanjili minutažu Rašku i Igoru, časno izgubili, Budućnost bi igrala F4 u Laktašima. Tad se već znalo da prvoplasirani ne ide u EL. Odigrali bi F4 bez tenzije, „njih“ ostavili u krizi, bez EL, bez trofeja, otišli bi im stranci, možda i neki reprezentativac… Tada bi oni koji kliču „doktoru dulu“ tražili njegovu glavu, a mi bi se prošetali do domaće titule. Sledeće sezone bi naša sezonska koštala 150e, a njihova 1500 dinara, pa da vidim odakle bi plaćali i igrače i beloševića. Brauna i Samardžiskog ne bih komentarisao, oni su priča za sebe. Lično, mislim da su ok momci, ali je kvalitet veoma sporan. Još jednom čekamo „sledeću sezonu“, tu sam optimista, zbog EL će doći dobri igrači, a kada su već tu, osvojiće i nešto ovde. Malo sam odužio, ali dobro, kraj je sezone, ovo je moje viđenje cele sezone, moralo je da bude obimno. Spremajte se za EL, biće spektakularno, još uvek pamtim kako je bilo pre 15 godina…

Reply
Marko јун 14, 2013 at 16:35

U potpunosti se slazem sa svim sto si rekao,pogotovo sa tim da se groblje bolje snalazi kada se igra na mali broj poena,po meni od kad je Radonjic dosao nemamo napad,covjek stalno forsira odbranu da damo samo 52 kosa za ovako bitnu utakmicu je velika sramota.Kada se samo sjetim kako smo igrali u ABA ligi ovo je sada skroz lose.I sada se pitam zasto je Vukoicic otisao,neki kazu zbog zdravstvenih problema ali nista nije potvrdjeno.Isto tako,treba nam i par igraca,ali po meni je trener cist promasaj.

Reply
marakana јун 14, 2013 at 14:54

nazalost bacena je senka na celu sezonu ovim sramnim igrama u finalu. da je neko na pocetku ponudio 2 finala, kup i evroligu,vecina bez razmisljanja prihvatila. e sad, mnogo manje bi bolelo da smo ABA ligu izgubili od cedevite ili igokee recimo, ili domacu titulu od radnickog kg, ovako porazeni smo a u nekim trenucima i posramljeni od onih protiv kojih se najvise borimo .lose smo tempirali formu i jurili rezultat cele sezone, sto nam se na kraju osvetilo, jer ona zvezda, u onakvoj formi na kraju ligaskog dela ABA lige bi dobila finale 3-0 !

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јун 14, 2013 at 14:33

http://hotsport.rs/2013/06/14/zvezda-sprema-budzet-od-pet-miliona-evra/
hahahah to Covicu u inat glo darima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
БруталноРеалан јун 14, 2013 at 14:15

Пошто прва 5орка готово сигурно остаје мислим да треба додати и Лазића а Луку и Цвелета послати негде где ће сигурно играти. Што се тренера тиче по мени Саша Обрадовић, одрешене руке и на дуге стазе па да ви’ш како се постаје искусан. А како су момци са 22,23 искуснији, одговор је једноставан највише раде. Самопоуздање и сигурност се граде из квалитетног тренинга, а кад тренираш 6 сати дневно мо’ш мислити какав је ниво самопоуздања. За крај једна ситница а која много говори а то је наш Мајк који је после утакмице отишао до свлачионице комшија и честитао на титули. Док су неки гледали како по 1521. пут спустити ниво ове предивне игре на ниво ријалити шоуа типа фарма, један амер је показао какав треба бити у поразу. Прст на чело, за почетак .

Reply
dexy122 јун 14, 2013 at 13:47

Iako se ovde nece mnogi sloziti za komentar na trenera, ja se necu sloziti za Skota. Slazem se da je trener perspektivan i to ce tek pokazati. Nadam se da ce ostati, ali ocigledno ne moze da psihicki priprema ekipu za ovakve utakmice pa nam treba neki psiholog uz njega. Slazem se da je Vukoicic bolje pripremao ovu ekipu za ovakve utakmice, ali podsetimo se i onog finala u kupu. I tamo nam je pretio poraz. Doduse ne katastrofalan, ali nam nije islo. Imali smo srece sto je prekinuta utakmica. Sto se Skota tice. Ne mozemo da cekamo da se stranac razigra. Od stranca se uvek trazi maksimum. Ako ne mozemo nabaviti boljeg stranca (poput onog iz Radnickog) onda ga ostaviti. Moze da pruzi sledece sezone dosta, ali postoji rizik da ce opet da igra lose.

Reply
Nikola92 јун 14, 2013 at 13:38

Најбоље решење за тренера је Вукоичић. Човек је доктор за кошарку, и Звезда је под њим деловала мнг боље и организованије него са Радоњићем. Треба остати Катић, Савовић, Ракочевић, Нелосон, Радивојевић, Лазић… Митровића и Цветковића мсм да би било паметно послати негде на позајмицу, јер тешко да би могли сл. сезоне да се носе са играчима Евролиге… не зато што су лоши, већ млади… Било би добро кад би сл. сезоне гледали Миличића и Кешеља, уз још нека појачања (Ћапина из Радничког, Мицића из Меге, и још нека). Углавном, треба ће нам доства нових играча… 🙂

Reply
Petak 13-ti јун 14, 2013 at 13:27

DA NIJE TE EVROLIGE NE BIH VAS GLEDAO VIŠE!DOVEDITE NAM KOŠARKAŠE SA M. . . .A!NEMA VIŠE SLEDEĆA SEZONA!A VI ŠTO STE IGRALI U KOMUNALNO DA IDETE JER VAM KOŠARKA NE IDE!P. . .E JEDNE 16 GODINA 16 VAM. . . .!

Reply
Kastro јун 14, 2013 at 22:18

Sta pricas jednice ti i tebi slicni, pa pre par sezona bili smo gotovo ugaseni, dosli smo do prvog trofeja posle dosta susnih godina, sezona nije zavrsena kako treba ali najvise zbog izbora trenera jer ovaj lik nije trener za ovakvu ekipu. Nemoj da lupetas i vredjas tu igrace, jednostavno partizan je tempirao formu i igrali su najbolje kada je najpotrebnije a mi u manje bitnim utakmicama nismo ni pokusavali da razigramo pojedine igrace i Radodnjic je mnoge igrace potpuno utusio svojom taktikom

Reply
Realan Zvezdas јун 14, 2013 at 13:25

Partizan nas je demolirao i pokazao koliko su jaci,ja se jos divim mladom Bogdanovicu kako igra,takodje ne mogu a da ne prokomentarisem Dudin spisak u vezni Gagica i Muslija,pa Marjanovic obadvojici da drzi privatne casove,inace takodje mislim da je bilo mesta za Milosavljevica,a takodje mislim da je bilo mesta i za Savovica

Reply
Божа јун 14, 2013 at 12:42

Екипа је била тотално психолошки не припремљена за финалну серију. А то је пре свега заслуга тренера. Можда је Радоњић талентован тренер, али не мора сви таленти да се уче на Звезди. Довест искусног и доброг стручљака, јер ће нам то и текако требати у наредној сезони.

Reply
Realan Zvezdas јун 14, 2013 at 13:23

ime mu je Vukoicic,a moze i Pesic

Reply
Vlada јун 14, 2013 at 12:34

Koliki je prosek godina Partizana, a koliki nas, zna li neko ? I jos mi ispadosmo neiskusni … :facepalm:

Reply
David јун 14, 2013 at 12:58

pogledaj ko je napisao analizu.Kad sam vidio naslov odmah sam znao da je Dejan pisao analizu. 😀

Reply
Delije BL јун 14, 2013 at 13:21

Još da znate oba čitatii bilo bi mnogo lepo :). Baš ste me nasmejali za sve pare :). AHAHAHAHA! David i Vlada rules! :).

Reply
David јун 14, 2013 at 19:49

procitao sam tekst na brzinu a sad pazljivo drugi put uglavnom sve je dobro receno.Pogrijesio sam izvinjavam se.

Reply

Leave a Comment