Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Само уз сезонску карту на дерби

pionirПо устаљеном принципу који се примењује годинама уназад када је у питању вечити кошаркашки дерби, ни овог пута карата у слободној продаји неће бити. За другу утакмицу финалне серије плеј-офа, којој ће домаћин бити Звезда и која је на програму у петак, 7. јуна од 19 сати, важиће само сезонске улазнице КК Црвена звезда Телеком.

Одређен број карата биће подељен спонзорима и пријатељима клуба, а капацитет дворане Пионир биће смањен из безбедносних разлога.

Такође, руководство Црвене звезде Телеком апелује на све навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета на терен и употребе пиротехничких средстава.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

15 comments

miljan... јун 6, 2013 at 17:43

ima li nekih informacija jer se dele karte kao i prosle godine za drugi mec???????hoce li biti toga i sutra??

Reply
Aimar јун 6, 2013 at 13:15

Jel zna neko,hoce se deliti ispred hale karte ovima koji su bez sezonske kao i prosle godine za 2. utakmicu,??

Reply
DELIJA јун 6, 2013 at 12:46

SVI U PIONIR DA GRMIIIII !!!

Reply
milos јун 6, 2013 at 12:46

bas tako i meni je zao gospodina covica sve im je obezbedio halu plate i nevalja nema borbe zara dase bace za neku loptu uzas nelson je amer i bori se i gine uz raska i rakoca ovo drugo veliko znak pitanja za sledecu sezonu zaboravih savovica bio je bolestan pa da kazemo zbog toga losa igra

Reply
rs јун 6, 2013 at 13:22

ko se to bori rakocevic jel? pa da bori se protiv metalca i slobode? on je samo za sebe igrac. vidjelo se sinoc da je nelson izgubio slobodu u igri cim se on vratio ko fol da igra. da se bore moze se samo reci za raska i nelsona a ovo ostalo komentar je suvisan

Reply
emontije јун 6, 2013 at 16:13

ja ne znam sto se lupaju minusi ako neko kaze da rakocevic igra lose. u ovoj sezoni postojalo je nekoliko utakmica koje smo morali da dobijemo:

igokea u gostima – rakocevic promasio sut za pobedu
aba liga polufinale – rakocevic no comment
aba liga finale – rakocevic no comment
finale juce – rakocevic no comment

primas platu kao 3 dobra igraca, imas slobodu u igri kao 3 dobra igraca, trosis lopte kao 3 dorbra igraca, najstariji si?!
sta nije jasno sta se ocekuje od tebe. jesi li vodja na terenu ili je neko drugi? nemam problem da ti budes vodja ali si onda najodgvorniji za rezultate. to znaci poraz – nema plate. pa nismo u nba da nam je finale cilj u zivotu. pri tom ima sasvim zahvalne saigrace – katica, savovica, nelsona, lazica itd. koji ce poginuti za skok i odbranu.

Reply
emontije јун 6, 2013 at 16:15

i najvaznija stvar – ovde smo gde jesmo zbog takvih mediokriteta kao sto je on. postoji nesto sto se zove tim, forma itd. nesto gde se zna hijerarhija – dizu se tegovi kada treba, sutira se kada treba itd. to kod nas ne postoji. mi i dalje se kunemo u jednog igraca bez kontrole koji ima zvucno ime i nista vise.

Reply
dexa7 јун 6, 2013 at 18:42

Rakoc sigurno nije mediokritet,a vidim da si se potrudio da nadjes njegove lose utakmice.Zasto ne napises da je bio medju najboljim strelcima Evrokupa sa svojih 35 godina u nimalo lakoj konkurenciji,najbolji strelac u Aba ligi i KLS.Bezbroj odlicnih utakmica je odigrao ove sezone,treba da te je sramota sto tako govoris o njemu!

Djole- Jagodina јун 6, 2013 at 11:57

Da navijamo za Zvezdu a ne za one PI ke na terenu cast pojedincima,i zao mi je g.Čovica sto je ulozio i pare i zivce u nedostojne igrace Zvezdinog dresa sem Rakoca,Katica i Nelsona

Reply
emontije јун 6, 2013 at 12:53

slazem se za katica i nelsona ali rakocevica zadrzati? zasto? zbog niske plate? zbog trojki u zadnjim sekundama? zbog timske igre? zbog perspektive? zbog odlicnih partija u odlucujucim utakmicama koje ga prate cele karijere? zbog preuzimanja odgvornosti? zasto? dajte to samopuzdanje i slobodu u igri lazicu i videcete da ce imati isti ucinak. za evroligu mozemo da se zahvalimo samo ostalim igracima, rakocevic je protiv kragujevca vec trebalo da bude odstranjen iz ekipe. da ne govorim o finalnoj utakmici gde mu je mali bogdanovic objasnio neke stvari. nakon te utakmcie u polufinalu aba lige on na konferenciji prica kako smo losije odirali bla bla brate, ti si vodja i odigrao si dno a ne lose i izvini se svima i daj pola plate katicu i moli da igras ostatak sezone jer si truba. za tvojih 400 000 mozemo imati verovatno i bertransa i lucica i bogdanovica pa ih zaradi prijatelju ali kao oni protiv zvezde tako i ti protiv partizana. tvoj siroki brijeg i ostale heliose NE PRIZNAJEM!!!
inace, postoji nesto sto se zove trener, sistem, disciplina, rad, rad itd. i sto treba da se vidi na terenu a ne kroz pricu, intervjue itd. dule vujosevic je los covek i prica ali prica bogami i na terenu i zaradjuje svoju platu.
s obzirom da nisam igrac ni trener i da ne mogu da uticem na ove igrace a kako stvari stoje luzere, treba im samo reci-momci dosli ste u zvezdu gde cete imati sve ribe ovog grada, malo i para, najbolje navijace na terenu, mnogo bolji sledeci ugovor, najbolji grad na svetu, KUCU ali ako ne sovojite titulu sem katica, lazica, nelsona svi nemate ugovor za sledecu sezonu ili jako manji i to je to pronacicemo druge. a i ove pare cete sacekati a ako ne znaju da igraju pod pritiskom nisu za zvezdu a kamoli za evroligu.

Reply
Djole- Jagodina јун 6, 2013 at 13:13

Slazem se za sve sto si rekao ali Rakocevic sam ostavi jer je stvarno 100% nas i uz sva primanja koja ima,uz sve lose partije koje ima ima i godine a opet nije najgori jer kad vidim kako igraju ostali mislim da ni on nemoze bolje.Nas problem je kao i u fudbalu oterali smo robija i propast sad smo oterali Vladu i isto.Sa ovom ekipom cak i da se desi nesto sto niko ne ocekuje i osvojimo titulu (nemoguca misija)mi nesmemo cekati sledecu sezonu jer ako analiziramo celu sezonu videcemo da smo dobijali sve na silu nijedna cista pobeda i dobra igra.Nadam se da Čovic vidi gde je problem i da ce ga resiti

Reply
dexa7 јун 6, 2013 at 18:47

Zato sto je tokom citave sezone bio najbolji igrac.I jeste imao losih partija,ali sta ocekujes od igraca koji ima 35 godina,mora doci do umora i pada u igri.Mene je cak i prijatno iznenadio svojim igrama ove sezone kad vidim kako je odigrao prethodnu u Sijeni,a ti si veliki nezahvalnik.Da nije bilo Igora ove sezone pitanje je da li bi uopste bili na f4 Aba lige,imas kratko pamcenje druze.

Reply
forza stella rossa јун 7, 2013 at 01:38

Nisi shvatio poentu onoga o cemu „emontije“pise….

Reply
rs јун 7, 2013 at 08:54

koliko smo ono imali poraza u prvih 5 kola. pa mi reci koliki je prosjek izgubljenih lopti rakocevic imao po utakmici u tom momentu.a sam ti je covic rekoa da vukoicic nije smeo da dozvoli starijim igracima da se toliko osile a ako si primjetio glavni kolovodja tu je bio rakocevic ako si zapazio i par time out je vodio ko drugi nego rakocevic. sta on misli da je i predsjednik i i sportski direktor i trener i pomocnik i kondicioni. e on jednostavno misli da je on tim. a ako tako misli pa izadji druze sam na teren pa igvraj pa da vidim ko si i sta si i od cega si skovan

Reply
dexa7 јун 7, 2013 at 13:39

To je zato sto ga je Vukoicic pogresno koristio,on nigdje nije igrao toliku minuta na pleju kao ovde,cak i kada je Nelson na parketu napad uglavnom organizuje Igor,i to sigurno nije zato sto on hoce nego zato sto je Vlada tako rekao.On se puno trosi i treba da se prave akcije za njega a ne on da vodi loptu pa da se zabija u igrace i slicno.To je po meni krivica trenera

Leave a Comment