Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Војислав Брајовић за МЦЗ: Сви смо јунаци!

Јуче је Црвена звезда водила последњу битку у овом првенству. Последњу и најтежу. Битку за опстанак, за грб, за част, за црвено-беле боје. Изашла је као победник. Млада екипа је опстала у елити и показала свима да су најбољи и кад је најтеже.

Војислав Брајовић
Војислав Брајовић

Један од јунака утакмице, како јучерашње тако и многих других, био је млади Војислав Брајовић. Звездина узданица, момак који је јуче постигао највише голова у изјави за наш портал изнео је утиске о протеклом првенству, саиграчима, тренеру…

Какви су утисци после јучерашњег тешког дуела?

-Феноменални! Не може се описати наше синоћње расположење. Било је много притиска. Битно је да смо у утакмицу ушли хладне главе и остварили победу.

Постигао си 11 голова, био си јунак меча. Какав је  осећај?

-Јунак? Не бих ја то тако рекао. Сви смо били јунаци, оставили срце на терену, борили се,  испоштовали договор и победили што нам је и био циљ.

Целе сезоне вас прате проблеми. Финансије, одузимање бодова, одлазак најискуснијих играча… Млада сте екипа али сте успели да се издигнете. Ко је највише заслужан за то?

-Тренер Перуничић је био тај који нас је увек дизао кад је било тешко. Али у свим тим недаћама држали смо се заједно. Створили смо близак однос, постали смо породица и то је дало резултат.

Екипа је имала потенцијал да се бори за високу позицију на табели. Да вам нису одузети бодови, били бисте четврти. Каква су очекивања за наредну сезону?

-Истина, екипа има потенцијал. То смо доказали на терену. Време ће показати, важно је да смо остали у елити.

За крај, Брајовић је желео да се захвли свима који су били уз њега и уз Звезду.

-Желим да се захвалим навијачима који су били уз нас, који су у пар наврата нам помогли и финансијски. Затим тренеру Ненаду Перуничићу, који је ипак најзаслужнији за све ово. Хвала и сајту Моја Црвена звезда, били сте уз нас од почетка до краја.

Војо, хвала твојим саиграчима и теби што се часно борите за  грб, ви сте понос Црвене звезде!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

XX мај 14, 2013 at 04:16

Bravo momci!

Reply
fringe мај 12, 2013 at 20:43

Sad neka se zamisle mnogi i neka pomognu ovim momcima! A njima svaka cast. Na muci se poznaju junaci. E pa junaci zivi i zdravi bili i dogodine titulu slavili!!!

Reply
Milorad15 мај 12, 2013 at 19:35

Bitno je neka ima komentara za nabedjene fudbalere koji jedva pobede juniorski sastav OFK-e, a ovde se za prave sampione niko ne javlja !

Reply
Dejan CZ мај 12, 2013 at 20:38

Druze nema potrebe ovde niko da se javlja, delije i kao sto sam vec nekoliko puta govorio Zvezdasi iz Beograda su se ogresili od ove momke, jaku su se zaduzili kod njih, od svih posetilaca sajta 2% ih ove sezone nije otislo niti na jednu utakmicu. Donekle je razumljivo za zvezdase izvan beograda, ali beogradjani treba da se stide ovih momaka

Reply
Dejan CZ мај 12, 2013 at 17:35

Oni jesu junaci, ali Delije su se kod njih zaduzile posteno. Sramota za Zvezdase, prvenstveno za Beogradjane kada se ne moze skupiti bar 500 navijaca da ih podrzi na mecu za opstanak

Reply
Goran мај 12, 2013 at 17:25

Bravo kraljevi vi ste za nas sampioni!

Reply
Dusan Stojanovic мај 12, 2013 at 16:11

Nema komentara sem bravo sampioni!!

Reply

Leave a Comment