Moja Crvena Zvezda
Архива

Stiže još jedno ino-pojačanje?

Andrej Kramarić

Da li se istorija ponavlja?

Polovinom 80-tih godina XX veka Robert Prosinečki je stigao u naš klub iz zagrebačkog Dinama kao neperspektivan igrač, tj. otišao je iz Dinama na insistiranje Miroslava Ćire Blaževića. Kako sada stvari stoje još jedan talenat Dinama mogao bi da na leto obuče crveno-beli dres.

Dvadesetogodišnji Andrej Kramarić nezadovoljan je svojim statusom u ekipi Dinama i lako se može desiti da na insistiranje Roberta Prosinečkog dođe na Marakanu. Robi ga vidi kao idealno rešenje na levom krilu u formaciji 4-3-3, prenosi „Žurnal“.

Kramarić je u prvom timu Dinama iz Zagreba od 2008. godine i do sada je zabeležio 44 nastupa u prvom timu i postigao 15 pogodaka. Ovaj rođeni Zagrepčanin je zabeležio i 34 nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske i postigao 15 golova.

Za usluge Andreja Kramarića zainteresovana je i ekipa slovenačkog Maribora, ali svakako Crvena zvezda je u prednosti baš zbog trenera Roberta Prosinečkog.

„Igrаo bi mu levo krilo u formаciji 4–3–3. Prosinečki je, međutim, u ovom trenutku zаokupljen lovom nа Pаrtizаn i borbom zа prvаkа, pа o Krаmаriću još nije rаzgovаrаo ni s čelnicimа svog klubа,“ rekao je jedan Robijev prijatelj za hrvatske medije, a prenosi „Žurnal“.

Naš trener je danas istakao da mu nije jasno odakle priče o transferu Kramarića.

„Novinari su me pitali šta mislim o Kramariću. Odgovorio sam im da mi se sviđa. Trenirao sam ga, bio je najbolji strelac u svim mlađim kategorijama od pionira do omladinaca. Međutim, nemam pojma otkud im informacija da želim da ga dovedem u Zvezdu. On je igrač Dinama, a da je mali dobar – dobar je. U ovom trenutku ne razmišljam o pojačanjima, niti sam mogu dovoditi nekoga. Jedina tema koja me okupira ovih dana je utakmica sa Metalcem“, rekao je Robi.

Повезане вести

35 comments

Comments are closed.