Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукомет: Црвена звезда – Партизан

У недељу је на програму рукометни сусрет „вечитих ривала“ у оквиру 17. кола Меркур Супер лиге. Наши рукометаши у СЦ „Шумице“ дочекују лидера на табели за којег би се могло рећи да је фаворит. Ипак када је у питању Црвена звезда место на табели не осликава квалитет екипе јер након осам одузетих бодова, црвено-бели су тек 11. са једанаест бодова.

DSCF1432Прошли дуел „вечитих“, после дуге и тешке борбе, завршен је ремијем (26:26). У овај меч и једни и други улазе са највећим амбицијама тако да је пред нама занимљива утакмица. Дерби ће бити више од игре, више од рукомета. Ривал се бори за титулу, ми за престиж и доказ да можемо много иако је тешко.

Ово неће бити само тактичко надмудривање два стручњака, Александра Брковића и легенде светског рукомета, Ненада Перуничића, јер када се играју овакве утакмице емоције надиграју све тактике. Њихова предност је то што немају трзавица у клубу нити финансијских проблема, а наши адути су младост, вера и оптимитзам. Наша екипа је синоним за верност клубу. Перун и његови клинци су одлучили да остану до краја, да добијају битку по битку. Да ли је то инат, љубав или лудост? То је Црвена звезда! Они су много пута показали да могу да стисну зубе и на терену одиграју као да не носе терет великих брига.

У изјави за сајт Моја Црвена звезда своја очекивања пред сутрашљи дуел изнели су тренер Ненад Перуничић и капитен црвено-белих Никола Шљиванчанин.

„Партизан је свакако фаворит, ми ћемо покушати да се изборимо и борићемо се до краја. Много фактора је пореметило екипу после Шапца. Даћемо свој максимум као и увек.“ – рекао је стратег нашег тима

„Очекујем тешку и неизвесну утакмицу. Партизан је јака екипа али ми ћемо као и увек дати све од себе. Дерби не одлучује форма. Ми волимо да играмо овакве утакмице и верујемо да ће навијачи употпунити слику дербија. Позивам их да дођу у што већем броју, јер ће нам подршка бити потребна. Позивам све навијаче и љубитеље рукомета и надамо се да ће се одазвати.“ – рекао је Шљиванчанин

Немају потребну подршку, неретко играју пред празним трибинама, али играју за грб, за црвено-беле боје, за Звезду, за Звездаше. Ово је још једна прилика да им покажемо да нису сами и да будемо уз њих.

Утакмица се игра у недељу, 3. марта у 18 часова, СЦ „Шумице“. Директан пренос РТС2.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

***DELIJA 1OO%*** мар 2, 2013 at 22:28

svim srcem uz nase momke…da malom klubu nema saveza,sada bi mi bili u mnogo boljoj poziciji…mada je i butulija oskrnavio ime Zvezde….imam jedno pitanje:kako se zvao predsednik Zvezde kada smo osvojili one tri vezane titule i zasto je oteran?

Reply
cabarkapa мар 2, 2013 at 22:55

blazo cabarkapa! oterao ga je igor i ratko butulija! dalju pricu znate,vec pet godina nema ni jednog trofeja zbog njih dvojice!

Reply
СД ЦЗБГ мар 2, 2013 at 21:23

Колика је цена карте?

Reply
laki мар 3, 2013 at 07:47

Cena ulaznica je do sada bila 200 dinara, nadam se da ce i sada biti isto.

Reply
СД ЦЗБГ мар 3, 2013 at 10:31

Хвала.

Reply
Marko мар 2, 2013 at 19:39

Kolika ce biti cena ulaznice?

Reply

Leave a Comment