Moja Crvena Zvezda
Архива

Bajković – Sve smo bolji

Boban Bajković

Jedan od najzaslužnijih za pobedu Crvene zvezde nad Partizanom je svakako i golman Boban Bajković, koji je sjajno intervenisao u 88. minutu utakmice, skinuvši „zicer“ Lazevskom.

– Uradili smo ono što smo i obećali pred utakmicu. Igrali smo napadački, izginuli smo na terenu. Osećam se kao da smo prošli dalje – rekao je Bajković.
Nije želeo posebno da komentariše priliku Partizana u finišu meča.

– Svi smo krenuli napred na sve ili ništa, pa su dobili prostor. Osim toga, i nisu imali neke izgledne prilike. Iz utakmice u utakmicu igramo bolje, što se vidi. Tri boda nije velika razlika, a ako ovako nastavimo, mislim da možemo da dobijemo sve do kraja, i njih tamo na JNA. A ne vidim zašto ne bismo, dobro igramo, dobro treniramo, dobra je atmosfera – smatra Bajković.

Zvezdin čuvar mreže kaže da nije bio iznenađen igrom Partizana.

– Nisam bio iznenađen, očekivali smo da će tako igrati, da će se braniti i da će čekati priliku iz kontra napada. Samo prvih 10 minuta su nešto pokušavali, posle toga ništa. Mi se sada okrećemo prvenstu, želimo da nastavimo ovako da igramo, a i ja da nastvim ovako da treniram i da branim.


Ne smatra Bajković da je izbio u prvi plan kada je u pitanju izbor Prosinečkog na golu.

– Ne znam, do mene je da branim što bolje mogu, a na šefu je da odluči ko će biti na golu. Stameni je dobar golman i dobar dečko, tako da ko god da brani, biće dobro – jasan je Bajković.

Повезане вести