Moja Crvena Zvezda
Архива

Juniori na Ilijadis kupu. Pioniri na prvenstvu Srbije

Za džudiste Crvene zvezde nema predaha. Ovog vikenda naši juniori

Mladen Marković (do 73 kg), braća  Dušan (do 81 kg)  i Milan Nikolić (do 73 kg) i Pavle Radulović ( do 66 kg) u nacionalnom kimonu  odmeriće snage na Evropskom juniorskom kupu- „Ilijadis kupu“ ( 9. i 10. april)  u Mudanii u Grčkoj.

– Svi su izuzetno kvalitetni takmičari i od svakog očekujemo rezultat vredan svake pažnje. Od Mladena Mlarković da nastavi odličan niz kvalitetnih mečeva i sada na takmičenju u Grčkoj. Za braću Nikolić, Milana i Dušana  ovo će biti dobra međunarodna provera. Za Pavla Radulovića koji će već druga godina juniora ovo će biti poznat teren rekao je Aleksandar Trpković, sportski direktor i trener prve ekipe DŽK Crvena zvezda.

Takmičenje u Grčkoj „Ilijadis kup“ po tradiciji okupiće odlične mlade džudoke Starog kontinenta.

– Ovo je sada već tradicionalno takmičenje treće izdanje  „Ilijadis kupa“ koje se održava pod pokroviteljstvom Evropske džudo unije,  što svakako znači da će konkurencija biti odlična. Od naših takmičara kao i uvek do sada očekujemo  fer borbu i maksimum na borilištu zaključio je Aleksandar Trpković.

Naši mladi džudisti, osvajači medalja na šampionatu Beograda za mlađe pionire ove subote, 9. aprila učestvovaće na Prvenstvu Srbije u Sportskom centru Jezero u  Kikindi.

Posle odličnog rezultata i trijumfa našeg  crveno belog tima na Prvenstvu

Pioniri Džudo kluba Crvena zvezda

Beograda koje smo završili na prvom mestu sa četiri zlatne, srebrnom i tri bronzane medalje, naš podmladak put Kikinde polazi u odličnom raspoloženju. Naši džudisti Mateja Popović (do  46 kg), Aleksa Milić (do 50 kg), Filip Ranković (do 60 kg) i Miloš Jočić (preko 66 kg), Ilija Karan (do 38 kg) Duško Stričević ( do 38 kg), Mateja Milošević (do 42 kg), Petar Jelić (do 55 kg), Mateja Grujić (do 38 kg) i Luka Jovanović (do 66 kg) i na Prvenstvu Srbije obećavaju rezultate vredne svake pažnje.

-Svi su svesni da je ovo takmičenje za njih najvažnije u sezoni kao i da treba ponoviti  odlični rezultat ostvaren na  Prvenstvu Beograda za mlađe pionire. Kao i uvek do sada, idemo sigurno, korak po korak, meč po meč.  Mladi tim Crvene zvezde u odličnoj atmosferi i sa jasnim ciljem putuje u Kikindu na Prvenstvo države-  istakao je Davor Kolundžić, trener za mlađe uzrasne selekcije DŽK Crvena zvezda.

Повезане вести