Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Човић: „Чврсто стојимо иза Вукоичића“

CovicПоводом разних медијских спекулација о наводној смени тренера КК Црвена звезда Телеком Владе Вукоичића председник црвено-белих Небојша Човић осетио је потребу да заштити шефа стручног штаба од таквих тенденциозних натписа и оштро демантује све инсинуације тог типа:

– Врло добро знам како и на који начин се праве тенденциозне инфромације у циљу дестабилизације клуба. Међутим, врло јасно ћу да кажем да нити смо размишљали нити размишљамо о било каквој смени тренера. Управа клуба чврсто и искрено стоји иза господина Владе Вукоичића. Њему су одрешене руке и обезбеђени сви услови за нормалан рад. Све друге приче на ову тему представљају ноторну лаж и измишљотину – нагласио је Човић и потом додао:

– А, што се тиче играча и у њих имамо пуно поверење и очекујем да ће у наставку сезоне пружати још боље партије.

Човић такође сматра да је Црвена звезда и даље на добром путу да оствари зацртане циљеве за ову сезону:

– Доживели смо три пораза, од тога два на тешким гостовањима. Међутим, и порази су саставни део спорта и они не могу да нас уздрмају на било који начин, јер је клуб на стабилним ногама. Све своје обавезе смо измирили, на време их измирујемо и не дугујемо ником ништа. То је основни предуслов да можемо нормално да радимо. Све оне који су нестрпљиви могу да разумем, али сви они треба да се присете да КК Црвена звезда у јуну 2011. године готово да није ни постојао. Оно што је урушавано десет и више година не може да се поправи за непуне две, без обзира на оправдане жеље. Пре зоре не може да сване – закључио је Човић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

21 comments

Anka јан 27, 2013 at 16:56

Citajuci komentare, samo vidim one zlonameren nikad zadovoljni, verovatni ni sami sa sobom nisu zadovoljni.
Ja sam prezadovoljna, klub katanac tako je bilo, bili smo na granici suza da oplakujemo klub, grb u rukama onih koji su unistili Zvezdu, u trofejnoj sali su radili grobari na malom kalemgedanu, drugi koristili Zvezdine terene leti na kalisu bez placanja termina, mladje kategorije nisu bile lose, a para nigde igraci ni stana ni hrane, a Evropa= misaona imenica.
Danas posle 2 godine, dug koliko toliko sravnjen, FMP infrastruktura sve Zvezdine i mladje i seniorske selekcije koriste, Civija se cak vratio u Zenski klub, koji se dize iz meseca u mesec, muski odlican igramo Evropu na deobi smo 2mesta ABA lige, za TOP8 Evrokupa jos imamo sanse, Dva meca kod kuce i te kako resavaju pitanje u medjusobnom duelu. Nas je jedino igracki nadigrao Galatasaraj, a Uniks nije tu smo mi nadigrali sami sebe. Zakazali su najiskusniji igrali su kao pocetnici Rakoc i VUk. Nije Vukojicic kriv i od mene ima punu podrsku, kao navijaca.
POUKA SVIMA> REZULTATI SE GLEDAJU NA KRAJU A NE NA POLOVINI CITAVE SEZONE. Izgleda da ova sva pljuvacina ili dolazi od prepotentnih ljudi koji su odmah po dolasku nekih graci drali se TITULA TITULA ili nezadovoljni sami sa sobom.
Stavite na tas pre dve godine, gde smo bili prosle godine u obe lige, a gde smo danas JOS NIJE POCELA SUPERLIGA I BORBA ZA TITULU U DOMACEM PRVENSTVU.

MOmci samo hrabro idemo dalje! Ja verujem u uspeh na oba fronta.

Reply
delije bela crkva јан 25, 2013 at 21:51

cujem samardzinski potpisao nije los centar

Reply
silent јан 25, 2013 at 19:26

Tako je Covicu bice bolje sledece sezone pa cemo tako govoriti i sledece i bice da nije dovoljno 5 godina da se napravi dobar rezultat mi smo navikli na takve izgovore aba liga je nikad gora seoski klub na prvom mestu i vi se hvalite kako ste drugi i kako ste napravili dobar posao 😆 hocemo u evroligu a gubimo od galatasaraja i uniksa po 20 razlike koga bi mi onda tamo mogli pobediti nas bi i bamberg naderao jer tamo nema mzt,solonok,siroki,krka,split itd 😆

Reply
Heroes јан 25, 2013 at 19:50

bravo majstore

Reply
sss јан 25, 2013 at 22:21

Uniks i Galatasarj su sigurno ozbiljnije ekipe od Besiktasa, Lievusa, Salona, Albe, Prokoma, Olimpije, Cedevite, Bamberga, Kantua… A svi oni su igrali euro ligu…

Reply
timmy јан 25, 2013 at 22:29

pa ne moze se doci poslije jedne sezone na celu kluba i tek ove godine stvaranja ozbiljnijeg projekta i ocekivati pobjede protiv ekipa u koje se ulaze po 20 miliona i koje igraju ozbilojnu kosarku deceniju unazad. treba kontinuitet, treba vrijeme za sve to, iskustvo.

Reply
Tole dozivotna јан 25, 2013 at 16:57

Koliko li vas samo placa Cova da mi je znati,Dzajicu podrska

Reply
sasa јан 25, 2013 at 16:11

Treba nam 4 ili 5, valjda će proraditi Skot i Simonović. Mislim da je trebalo da potpišemo sa Traoreom po pet min. da je igrao na ovim 4 utakmice bolje bi odigrao od Subotića. Ajmo do kupa da dobijemo sve i da osvojimo kup. pa da nastavimo da osvojimo Aba ligu. Napred Zvezdo :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
ds јан 25, 2013 at 19:28

Skot mozda proradi a Simonovic nece nikad toliko ga forsira Vukoicic ali drvo ostaje drvo

Reply
CZ јан 25, 2013 at 15:46

Ti Covke sad lepo pred final 4 da dovedes sutera,da vratis Tomasa,i Rikarda Marsa,centar nam ne treba jer moze Mars da igra i 4 i 5.

Reply
josif јан 25, 2013 at 14:28

Bilo bi glupo smeniti decka posle par poraza koji su mozda u neku ruku ocekivani.Igraci su umorni,izgubili su malo samopouzdanje mozda u najgorem trenutku ali idemo dalje.Imamo snage za domacu duplu krunu i drugo mesto na jadranu sto je odlicna sezona,Evrokup je tesko takmicenje uz to dobili smo jako tesku grupu sa dva potencijalna ucesnika fajnal-fora,MZT i Zolnok ce nam vratiti samopouzdanje pred najvaznije utakmice a te dve moramo dobiti i na misice ako treba.Pozz.MKD

Reply
denis јан 25, 2013 at 13:46

strasno,,dule vujosevic bi sa ovom ekipom stigao barem do final four euro lige.,..trener snosi najvecu odg,,vukoicic je kao neki balavac, na prvi pogled nema pojmu kako da motivise igrace to je najveci problem…

Reply
Spiritus јан 25, 2013 at 13:55

Mislim da si malo precenio ovu ekipu i malo vise onu svinju … !
Uostalom ko jos smenjuje trenera posle 3 poraza ? I to kako rece Covic – 2 na jako teskim gostovanjima. Zar si mislio da cemo pobediti Uniks ? Onda ti nisi decko realan … Vlada Vukoicic u ABA Ligi ima jako dobar skor, ako se ne varam 12-3 i sigurno je da bismo danas bili prvi da je on bio trener od starta sezone. Sto se tice Evrokupa mi nikada nismo ni imali sanse da ga osvojimo pored ekipa kao sto su Valensija, Galatasaraj, Bilbao ili Uniks. Mene iskreno mnogo i ne zanima ovo takmicenje i smatram da je najbolje da se sve snage usmere na ABA Ligu i osvajanje pozicije koja vodi u Evroligu.

Reply
denis јан 25, 2013 at 14:14

veruj, da je svinja jeste,ali da zna da motivise igrace da daju i vise no sto znaju to znam,,,cist primer ti je ono drvo vranes slavko,jedino je kod njega odigrao zapazenu rolu,,to je zato sto nema kod duleta cile mile,a i nebitni su ti prazu u eurocupu bitan je nacin totalno nespremni nezainteresovani,,to je ono sto boli,,najvise me boli igokea to je bila tekma za prvo mesto si sig euroligu,gubimo bitne utakmice to ne valja momci gube samoppouzdanje to je trenerova krivica!!!!

Reply
Nemanja јан 25, 2013 at 15:35

Pa sto nije motiviso igrace u CSKA?

Reply
denis јан 25, 2013 at 17:43

sta me briga za cska..bitno u srbiji kako radi,,rezultati su bitni…

Nemanja јан 25, 2013 at 15:34

samo 2 poraza ima

Reply
Miroslav јан 25, 2013 at 14:03

kad moram ovako, ‘ebo te derviš!!!!

Reply
baba simana јан 25, 2013 at 13:44

Ovaj covek je neverovatan! Coki Balboa!!!

Reply
никола јан 25, 2013 at 13:28

Тако је Човара,кад је клуб стабилан нема бриге!
Сад се пале турбине зе финиш сезоне!

Reply
Branimir јан 25, 2013 at 18:42

Има један јадо што му се не свиђа Твоја прича.

Reply

Leave a Comment