Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Београд не жели организацију Ф4 АБА лиге

aba ligaКошаркаши Црвене звезде веома су близу пласмана на завршни турнир АБА лиге, јер се након две трећине одиграних мечева налазе на другој позицији, са пристојном разликом у односу на екипе које желе међу четири најбоља тима. Након сјајних игара у протекла 3 месеца, наш тим означен је као један од највећих фаворита за освајање регионалног такмичења и пласман у Евролигу.

Због свега тога, наши навијачи надали су се да би завршни турнир могао да буде одржан у нашем главном граду, где би Звезда сигурно имала највеће шансе да дође до трофеја. Ипак, чаршијске приче које су се шириле и у којима се говорило да би Београд могао бити организатор, демантовао је председник КСС-а и градоначелник Београда, Драган Ђилас, у изјави за СОС канал.

„У ситуацији када влада влада криза, Београд не жели да се упушта у организацију завршнице регионалне лиге. Колико сам упућен, фајнал-фор је одржа у Београду пре четири године и коштао је око 100 000 евра. Пре сам за опцију да се улаже у школски спорт, него да се издвајају додатна средства за овако нешто. Најбољи ће победити где год да се игра. Партизан је победио у сред Загреба, па је јасно да то није проблем. Колико знам, првопласирана екипа има право да тражи организацију, па ће можда тако бити“, истакао је градоначелник Београда и председник КСС-а за СОС.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

13 comments

Breee јан 26, 2013 at 16:08

Kakav F4 u Beogradu kad mora da uzme sebi u dzep nesto od para za skolski sport.. Boze ljudi…

Reply
Djoksonidis јан 26, 2013 at 04:12

Hahaha hahahaha hahahaha Djilasu i opet haha hahaha hahaha, neznalice, uzmi bukvar i racunaljku. Koliko dajes tvojim bus plusovcima za plate? Koliko si dao love za glupi vatromet za docek NG? Vadis se na skolski sport Hahahaha presmesno! Pa samo polufinale Zvezda- Partizan u okviru F4 Aba- lige posetilo bi preko 10000 navijaca ,a u finalu bi samo Zvezdasa bilo 15000,setimo se tekme sa Galatom gde su hiljade ostale bez karte. Evo ja cu ti pomnoziti: 500 kinti X 25000 delija u samo te dve tekme donelo bi oko 110 hiljada evra! Ma to je minimum minimuma, to je prihod samo od navijaca Zvezde, a gde su grobari, Dodikovci? Gde su pare od skupocenih ulaznica za Vip galeriju, pa od prodaje pica, novac za parking, tvoj bus-plus itd. Beograd bi nesumnjivo prihodovao od eventualne organizacije F4, ali ocigledno je da su posredi politicke muvacine gde ce profitirati neki glavonja iz drugog grada, a armija navijaca ostati uskracena za krunu sezone u srpskom glavnom gradu!

Reply
veliki pravi zvezdas јан 25, 2013 at 22:01

Valjalo bi da se to organizuje u Podgoricu i to sto se tice ulaganja u skolski sport dobar je potez iako je to covjek koji je iz slabe partije nego ne bih mijeso sport i politiku ali bez politicara se i ne moze napravit dobar sportski klub u pocnimo od kosarke ,preko drugih sportova i fudbal je tu 😀

Reply
Aimar јан 25, 2013 at 18:11

Ako Zvezda zeli organizaciju u tom slucaju si nebitan!

Reply
Pex јан 25, 2013 at 19:31

Ne moze Zvezda da uzme organizaciju vec samo grad tako da ipak grad odlucuje hoce li ili ne… Mislim da bi uzeli i vise od 100 000 eura samo od ulaznica ali sta da se radi…

Reply
Ivan јан 25, 2013 at 17:41

I nije neki matematicar kako sam mislio…za cetiri utakmice bi se sigurno zaradilo jer cemo imati dva a mozda i tri nasa ucesnika,samim tim i punu arenu.Samo od jedne utakmice bi se vratilo ulozeno,izracunajte i sami…cena prosecne karte X broj gledalaca u aren.( primer ako je cena prosecne karte 750 din. X min.14000 ljudi to je oko 100000 eur. )
Mnogo me je sada razocarao prvi covek kosarke koji nista ne radi u intresu nase kosarke i uskratio je armiju navijaca da gleda F4.Ako ostane na ovome onda je ovo bruka ne samo za Beograd vec i celu drzavu.

Reply
Steve јан 25, 2013 at 16:25

Mora da ima procenat od ovog ulaganja u skolski sport

Reply
Delija јан 25, 2013 at 15:44

Neka se igra kod nas u zelezniku hala je idealna zatvorimo halu za nase navijace i udri do evrolige!

Reply
iznogud86 јан 25, 2013 at 15:18

djilas je rekao da nece beograd kao grad organizovati sto ne znaci da ne moze zvezda da organizuje final for

Reply
Zvezdin sin јан 25, 2013 at 15:17

Mrka kapa…

Reply
Nikola јан 25, 2013 at 14:42

Један човек апсолутно нема права да одлучује да ли ће се у Београду организовати неки догађај па тако и фајнал фор АБА лиге. Није Београд у власништву градоначелника него је градоначелник у функцији помоћи и руковођењу градом. Није он купио Београд и није Београд његов него свих Београђана, тако да НЕ МОЖЕ он да одлучује о томе. Друго, председник је кошаркашког савеза Србије, па шта?! Опет не може сам да одлучује шта ће и како ће. Ваљда треба да дају своје мишљење и клубови који ће играти фајнал фор, ваљда се Звезда и Партизан питају нешто а не само овај човек.
И видим колико улажу у школски спорт, толико да се ортак у средњој школи која се налази на 100 метара од Пионира оклизнуо јер прокишњава сала и поломио ноге. Одлично улагање у спорт, Браво мајстори!

Reply
Branimir јан 25, 2013 at 18:53

Ех, жути, жути…

Reply
danilobig9 јан 25, 2013 at 14:14

on je tudje milione dao za nebuloze, kao i za svoju korist uzmimo samo Bus plus, a sada mi ovde racionališe oko 10 konja evra

Reply

Leave a Comment