Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Димитријевић: „Једва чекамо утакмице“

CavaНије тајна да тренер Јанковић воли француски фудбал и да припреме и тренинге често конципиран на начин како се то ради у земљи Галских петлова.

Услед тога, овакав систем сигурно да одговара Милошу Димитријевићу који је пре доласка у српски фудбал пет година наступао у Лиги 1.

– Навикао сам на овако тешке припреме током пет година колико сам играо у Француској, јер велики број тренера ради на овакав начин. Сигурно да је тешко, доста трчимо и радимо на тренинзима, али нема сумње да ћемо добро да се спремимо. Уверен сам да ће сав уложени труд да нам се врати и најпосле другачије не можемо да дођемо до титуле – рекао је мали Чава.

Димитријевић је такође због познавања припрема на „француски начин“ тренутно један од најтраженијих и најпопуларнијих играча међу саиграчима у Анталији.

– Распитују се помало, и једино што могу да им кажем јесте да нас очекују све тежи и тежи тренинзи и да буду спремни да издрже све тежи и напорнији рад. Сви смо максимално мотивисани и озбиљни, ћутимо и радимо. Као група одлично функционишемо, сви ћемо добити шансу да се наметнемо и уверен сам да ћемо физички бити беспрекорно спремни – истакла је Звездина „седмица“.

Још пет дана остало је до прве контролне утакмице против турског Ејупа 21. јануара, коју првотимци црвено-белих једва чекају. Нормално је да свако ко се бави професионалним фудбалом, више воли да броји голове и шансе, него километре.

– Без обзира што се ради о пријатељским сусретима, једва чекамо утакмице. Овај први, „суви“ део припремног периода је тешко издржати психички јер се свакодневно много трчи и иде у теретану. Свесни смо да то морамо да прегурамо како бисмо лакше побеђивали како у припремним, тако и касније у мечевима за бодове – закључио је Милош Димитријевић.

Повезане вести

17 comments

delija_md јан 17, 2013 at 07:18

Nisam znao da imamo ovakvu „zvjer“ u ekipi..Čavinjo.. :facepalm:

Reply
comi јан 17, 2013 at 04:07

Dok budete ti i Milijas igrali nista od nas

Reply
Igor јан 17, 2013 at 00:41 Reply
veliki pravi zvezdas јан 16, 2013 at 21:45

Ti bi trebao da ides jer samo prije svega usporavas akicije Crvene Zvezde i spor si i nisi neki kreativac ,zato bi uprava Crvene Zvezde na celu sa Dzajom i Stojadinivicem da te proda u Italiju ili negdje u Aziju pa umjesto Dimitrijevica da se dovede pojacanje iz Spanije naprimjer iz nekog manjeg kluba u Spaniji bilo da je prva ili druga liga Spanije u pitanju 😀

Reply
marko bl јан 16, 2013 at 18:19

ooooooooo pa gdje si ti kornjaco i filozofu..odvedi nas u nove poraze tebe kad vidim padne mi mrak na oci

Reply
Mladjen јан 16, 2013 at 17:38

Gle ovog…. samo kad se on javio…

Reply
vedips јан 16, 2013 at 17:21

Ti jedva cekas utakmice????? A ja jedva cekam da odes iz moje Zvezde

Reply
Majstor јан 16, 2013 at 16:59

Cim vidim da ovi sa priprema daju izjave o osvajanju titule znam da smo ostali bez iste… 🙁

Reply
Dragan KG јан 16, 2013 at 16:21

Кад би неко могао да им забрани да дају изјаве…

Reply
Nebojsa јан 16, 2013 at 15:19

Zeludac mi se obrne kad vidim ovog lika…

Reply
Dejcha јан 16, 2013 at 15:02

Jao, od ovog Dimitrijevica samo da se otkacimo 🙁

Reply
Laki јан 16, 2013 at 14:32

ДНЕВНИК ИЗ АНТАЛИЈЕ: Нервирају ме турске собарице!

Пише: Бобан Бајковић

Свако јутро будимо се у седам сати и морам да признам да ми пада веома тешко. Јер, до скора будио сам се у поподневним сатима, па никако да се навикнем на устајање са турским певцима.

Нашао сам начин да „украдем” коју секунду, па сам цимера Микића првог дана послао на кревет до телефона. Он се јавља кад нас буде, тако да мало дуже спавам.

На том првом тренингу је трчање, нас голмане су сврстали у посебну, најспорију групу, али на сву срећу ускоро, већ у среду, прелазимо искључиво у Максине руке. Наш тренер голмана нас сигурно неће штедети, ипак, биће мање трчања.
Поподневна дремка после ручка нам добро дође, мада ме нервирају ове турске собарице, јер не стигну да поспреме собе у нашој кули „Калисте” током преподнева, па нас ометају за време одмора. Ваљда ће схватити где греше и оставити нас на миру.

У хотелу ништа ново у односу на претходне три зиме, све нам је познато, па је врло монотоно. Вечерњу досаду првих дана нам разбијају посете Тошића, који се са Генчлером налази на два минута од нас вожње таксијем. Радујем се сусрету са Просинечким, који је такође недалеко од нашег хотела…
Ako je ovo istina 😀 …..

Reply
milan јан 16, 2013 at 16:41

Nije Bajko dovoljno pismen da napise ovo. 🙂

Reply
ZvezdaleBojana јан 16, 2013 at 16:44

Ahahaahha ovaj Bajko je kraljcina ! 🙂
P.S. Htela sam da umrem kad’ su fantazirali da ce da ide, ne znam da li bih mogla da zamislim da ga ne vidim sa Severa kako se blesi na golu. 🙂

Reply
VESICU ODLAZI! јан 16, 2013 at 17:02

Bokice,a sto ti je Bajko toliko drag? 😀

Reply
Laki јан 16, 2013 at 18:36

Mislim da nije neki golman sto se kvaliteta tice,ali ima MUDDA jer kad se na 1-0 u finalu kupa driblas,kako to nazvati?
Secam se da je jednom izletep na 35 metara i izbio GRUDIMA loptu ispred igraca…..

Reply
ZvezdaleBojana јан 16, 2013 at 23:21

Nista mi on nije drazi od ostalih igraca, svi su mi podjednako dragi,jer su nasi, pa kakvi-takvi.Ne razumem cemu takvo pitanje,ali dobro ‘ajde.

Reply

Leave a Comment