Moja Crvena Zvezda
Други пишуЗвездаши широм светаКошарка

Пешић преузима Бајерн

Svetislav Pesic

Како преноси Б92 некадашњи тренер Црвене звезде Светислав Пешић данас ће преузети екипу минхенског Бајерна.

Екипа Бајерна чији је спортски директор син Светислава Пешића, Марко Пешић ове сезоне бележи лоше резултате и тренутно заузима тек осму позицију у шампионату, одлучило се да на клупу доведе искусног стручњака. Потврде ове вести још увек нема, али је за 15 часова заказана конференција за медије на којој ће се највероватније обелоданити долазак Карија Пешића.

Пешић би требао да потпише уговор до краја сезоне, а искусни тренер је до сада предводио Босну, Албу, Барселону, Лотоматику, Ђирону, Динамо из Москве, Валенсију и Црвену звезду. Био је селектор репрезентација Немачке и СР Југославије.

Повезане вести

9 comments

БруталноРеалан нов 28, 2012 at 16:13

Ја бих још додао да је Кари један велики хуманитарац, добар део зараде даје у те сврхе.. Срамота је пљувати човека поготово гледати у новчаник, а до јуче сте сви до једног говорили да је бог, доктор итд.. Била је част гледати професора поцепаног,мокрог на скоро свакој утакмици.. Светислав Пешић – легенда!

Reply
Aleksandar нов 27, 2012 at 19:15

Zbog njega smo izgubili Nedovica -.-

Reply
Qlow нов 27, 2012 at 21:46

Ne treba zaboraviti da je taj isti Pirocanac jedan rashodovani, a pre svega Unisten i Nikakav KK dva puta doveo do finala plej ofa u kome ni Boston Seltiksi, a ne ekipa kojoj je centar Petar Popovic ne bi mogli da pobede Danilovicevu mafiju…Pricamo li o sad vec jednom poprilicno starijem coveku, prvaku Evrope i sveta koji je dozvieo da mu zbog nerviranja za vreme proslogodisnjeg finala popuca ceo shav na pantalonama, a da pritom i dalje kida pored aut linije za makar tu jednu pobedu protiv unapred utvrdjenog sampiona? Velike su mi se postenjacine i skromna mrtvopuvala javila da mudruju ovde. Kari Pesic je u dva navrata daleko vise dao Zvezdi nego sto je od nje dobio, a tu ne mislim samo na kintu..Za dupeglavace koji KKCZ gledaju od ove sezone, a kosarku od juce, mali podsetnik…Mi smo se raspadali prethodnih 15 godina, a umalo smo se ugasili pre jednu, dve, a covek je dosao da pomogne samo zato sto Voli Zvezdu, a to vidim mnogi sad zaboravljaju. Gledano profesionalno, njegov dolazak u klub u takvom stanju je bio totalno degradirajuc za trenera takvog renomea..Radio je posteno i tek na kraju isto tako posteno trazio da mu se vrati dug…Nije prekidao na pola i dramio ko pizda i zato je dobio puno pravo da ode negde gde, ima redovne love, a nema lopovluka, gepekovanja Vujosevica, Danilovica, Djilasa, Tegeltije, Andjusa, Sportala, Bljica, bas kao ni pacijenata koji navijaju za Zvezdu, a usudjuju se da mu vire u novcanik i hrabro prozivaju preko tastature.

Reply
zver нов 27, 2012 at 18:15

prodana ali dobro je i ovako….sta se desava sa milicicem?ako nista bar da nervira stoku….. 😆

Reply
mickos нов 27, 2012 at 16:30

njemy i sinisi zabrana prilaska klubu

Reply
tuba нов 27, 2012 at 14:59

Godinu dana, pa ce i njih da otkaci.

Reply
Gile delija нов 27, 2012 at 14:26

To se i moglo naslutiti, jer para pirocancu nikad dosta.

Reply
IgorNbGd нов 27, 2012 at 16:02

To sam naslutio odmah čim je kao napravio dogovor sa njima, a pogotovo kad je preuzeo nemačku… tamo mu je sin, odei on… Stabilna država, solidna liga bez pritisaka navijača i zabole ga…. Sisa je on velika, na stranu što je do jaja trener! Meni je Vukoičić legao kao budali šamar… Čini mi se da je dobar, ova serija pobeda ne mora ništa da znači, ali nekako imam poverenja.

Reply
dexy122 нов 27, 2012 at 18:53

Ma gde ne mora da znaci ova serija pobeda. Izvukao lik iz bunara ovaj tim, posle neuspesnog Lazica. Pesic jeste naravno jedan od najboljih trenera evrope, ali od kako je ostario i on ide samo za parama. Vukoicic je mlad i perspektivan trener, koji moze duze da se zadrzi u klubu i osvaja trofeje sa Zvezdom. Mlad, gospodin covek (a ne ko neki khm khm grok), talentovan i sto je najvaznije igraci imaju poverenja u njega. Mislim da ce od ove sezone Vukoicicu slava samo da raste, kao i Zvezdi.

Reply

Leave a Comment