Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаДруги пишуКошарка

Браун:“Уз овакве навијаче се не сме изгубити“

Elton Braun

Као и увек Елтон Браун је дао свој максимум у дуелу да француским Орлеаном. Водио је беспоштедну борбу са центрима француског тима и на крају свакако био задовољан постигнутим. И дан након стартне европске победе Браун није крио одушевљеност атмосфером у београдском храму кошарке, а новинарима „Спортског журнала“ је изјавио:

– Сјајна атмосфера, баш је било добро. Навијачи су нам донели неопходну енергију. Поред њих је готово немогуће изгубити. Можда је боље рећи да поред њих једноставно не смете да изгубите. Звезда има одличан тим, али још морамо да радимо на заједничкој хемији. Када то постигнемо бићемо јако, јако добри.

Свакако интересантно је било мишљење Брауна о предстојећем вечитом дербију и дуелу са екипом која је летос била заинтересована за његове услуге. И ту је Браун мало изненадио све:

– Играмо са Партизаном? Стварно? Када играмо? Ма улазимо у ту утакмицу као и у сваку другу. Што се њих тиче, они ове сезоне имају млад тим, али играју добро. Ипка, ми ћемо бити и за њих спремни.

 

Повезане вести

6 comments

CZV нов 9, 2012 at 19:14

Ma uz Rakocevica i Skota dobijamo sigurno,kakav bre partizan oni njihovi juce izasli iz jaja a sad su kao neki igraci,treba te klince spustiti na zemlju.Misle da ako su zamalo dobili Barsu i CSKA da su najbolji…Imamo iskusnu ekipu i ocekujem da pobedimo !

Reply
forza stella rossa нов 9, 2012 at 13:34

Ti da se malo uozbiljis i ne dozvolis da ti one letve Gagic i Musli hvataju lopte ispod kosa,i sve ce biti u redu!

Reply
veliki pravi zvezdas нов 9, 2012 at 12:46

Od pocetka udjite kosarkasi Crvene Zvezde samo hrabro jer idemo na pobjedu protiv Partizana kosarkasi Crvene Zvezde uz vas sam

Reply
Goran нов 9, 2012 at 11:09

Očekujem da se prekine bojkot ABA lige.

Reply
milos нов 9, 2012 at 10:29

mogu samo ovo da kazem nasi navijaci i ako su placeni a mislim da nisu zasluzuju plate da se nevaramo vise gledamo njih na utakmicama nego igru nisam ni u jednoj grupi al ti momci su zakon drago mi je sto navijamo za isti klub i ponosan sam na delije

Reply
emirko svemirko нов 9, 2012 at 10:24

Ocekujem od tebe minimum 20 poena…, rakocevic 20 i savovic 20… Ajmo do pobede!!!

Reply

Leave a Comment