Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Радивојевић:“Мање да причамо, више да радимо“

Вук Радивојевић на утакмици против Солнока
Вук Радивојевић на утакмици против Солнока

Црвена звезда делује све боље и боље. Велике заслуге за последње две победе Црвене звезде у АБА лиги (МЗТ,Солнок) има и Вук Радивојевић, заменик капитена и играч са 300 утакмица у црвено-белом дресу. Он је се у изјави за „Журнал“ осврнуо на проблеме у игри Црвене звезде, али је и уверен да ће све доћи на своје место:

„Истина је да смо још увек далеко од жељене форме. Велика очекивања нисмо поткрепили играма и одмах се створио велики притисак. Али, у неку руку тако нешто се могло и очекивати. Не може преко ноћи потпуно нова екипа да побеђује све редом. Не би требало заборавити да су доведена чак осморица нових играча, имали смо промену тренера, али и састава. Зато више нема јаких речи. Морамо мање да причамо, а више да радимо. Добро је што ништа страшно нисмо изгубили, имамо више него довољно времена да све исправимо све грешке.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

6 comments

ZVEZDA OOOOOO нов 5, 2012 at 23:47

SAMO NAPRED IKONO KLUBA NASEG !!!!!

Reply
dexy122 нов 5, 2012 at 20:08

Opet cu da ponovim da sam cutao dok su svi vredjali igrace, ali moram da priznam da sam rekao da Radivojevic nije za Zvezdu. Drago mi je da me je on demantirao. Samo nastavi ovako.

Reply
Damir нов 5, 2012 at 18:46

VUCE CEKA TE FILIP !!!

Reply
DRagan нов 5, 2012 at 16:23

TI DOLE NA TERENU…..!!!!

Reply
Aca нов 5, 2012 at 16:29

a i mi gore na tribini! 🙂

Reply
UrosBg нов 5, 2012 at 15:25

Lepo receno. Zvezdu ocekuje pocetak takmicenja u Evrokupu i bice zaista interesantno videti koliko Zvezda moze da pruzi u ovom takmicenju. Za nadati se da su stvari krenule na bolje i da cemo videti mnogo bolje izdanje Zvezde u narednim utakmicama.

http://hoopsuniverse.net

Reply

Leave a Comment