Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаКошарка

Звезда дочекује Галатасарај

Како преноси званични портал КК Црвена звезда, наши кошаркаши ће у среду 31. октобра са почетком од 18 часова одиграти пријатељски сусрет у Пиониру са екипом турског Галатасараја. Меч ће бити затвореног тима и одиграће се без присуства публике.

Појавила се могућност да одиграмо тренинг утакмицу са тако јаким тимом што смо оберучке прихватили. То ће бити одлична провера, јер Галатасарај има веома квалитетан састав препун искусних играча. Утакмицу ћемо искористити да у ритам вратимо Елтона Брауна који је недељу дана био ван екипе, да покушамо што је могуће више у систем да уведемо ново појачање Мајкла Скота, али и да меч искористимо као проверу пред важан дуел у суботу против Солнока. Биће то сјајан тест да видимо где се налазимо у овом тренутку, истакао је Влада Вукоичић тренер црвено-белих.

Галатасарај, који ће као и Црвена звезда ове сезоне играти у Еврокупу, у досадашњем делу турског шампионата није претрпео ниједан пораз.

Екипу са клупе предводи искусни тренер Ергин Атаман, док водеће играче тима чине Дејвид Хоукинс, Хенри Домеркант, Бонифејс Ндонг, Џамонт Гордон, као и српски репрезентативац Милан Мачван.

 

Повезане вести

5 comments

rille83 окт 30, 2012 at 04:51 Reply
Luka окт 29, 2012 at 14:20

zasto bez publike? sto ne bi bilo opet nesto humanitarno ko protiv Nemaca prosle sezone?

Reply
RechkeSRB окт 29, 2012 at 14:13

Odlično, taman da vidimo kako će se tim snaći protiv ozbiljnog i jakog protivnika. Rezultat je nebitan, nadam se da će se iz ovog susreta izvući potrebne pouke i iskustva

Reply
dexa7 окт 29, 2012 at 13:59

Kako saznajemo iz nezvanicnih izvora Milan Macvan je protiv odigravanja utakmice iz dobro poznatih razloga:Vrati konju glavu….

Reply
Бранимир окт 29, 2012 at 22:06

Ко њега шта пита?

Reply

Leave a Comment