Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Јовановић и Миливојевић након победе

Лука Миливојевић и Милан Јовановић, након још једне победе Црвене звезде, изнели су своје импресије.

Имао је право шутерско вече у утакмици са Доњим Сремом задњи везни Црвене звезде, Лука Миливојевић. Од пет удараца ка голу, три су прошла веома близу, а оба која су ишла у сам оквир гола, завршила су и у мрежи. Ипак, ни Лука, као ни његови саиграчи претходних недеља, није желео у први план да ставља свој учинак.

– По ко зна који пут у овој сезони морали смо да јуримо резултат. Поново смо први примили гол, али смо ипак успели да остваримо победу. Са једне стране, то је добро јер значи да имамо карактер, а са друге, није паметно да нам се ово више понавља. Не бих посебан значај придавао својим головима, наравно да сам срећан што су они решили утакмицу, али они су плод игре читаве екипе. Доњи Срем је показао да је добар, компактан тим, који уме да игра фудбал. У првих пет минута нам се десило да погоде пречку и да дођу у вођство, што значи да смо лоше ушли у утакмицу. Када је одговорност у питању, полазим прво од себе, и надам се да ћемо врло брзо успети да исправимо грешке коке правимо – речи су двоструког стрелца Миливојевића.

Милан Јовановић такође није крио незадовољство због рано примљеног гола.

– Доњи Срем се, као што смо и очекивали, показао у једном одличном издању. Одлично су вођени од стране њиховог тренера, и у сваком тренутку знају шта желе. Чак и са играчем више смо имали проблема да приђемо њиховом голу, али захваљујући инспирацији Луке Миливојевића, дошли смо до победе. Овај меч је показао да можемо да победимо и када не пружимо добу партију, и сигурно да има доста простора за анализу. О много детаља са вечерашњег сусрета ћемо причати са тренером, и трудити се да исправимо грешке. До краја јесењег дела остало је још пет кола, и следеће суботе играмо против Јагодине која је такође добар тим, и морамо максимално озбиљно да схватимо тај дуел – рекао је Јовановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

30 comments

veliki pravi zvezdas окт 28, 2012 at 14:36

Sve cestitke igracima Crvene Zvezde ,juce mi je bila slava odusevili ste me posebno milo mi je sto je Milivojevic dao dva gola za Crvenu Zvezdu cestitke i njemu posebno ,slozio bih se sa Milivojevicem od pocetka ste trebali da igrate agresivno a Milivojevic je jos jednom dokazao da treba sutirat i sa ivice sesnaesterca znaci sto vise suteva sa tog mjesta jer se tako razbija odbrana u Srpskoj ligi jedan od preduslova ,samo naprijed Crvena Zvezdo u nove pobede 😀

Reply
vlada окт 28, 2012 at 13:11

ovde neki kazu da nema mesta za micka u timu pored luke , ali ima sigurno..mi ne igramo 4 4 2 vec 4 2 3 1 ..ja bih micka stavio pored luke a milijasa bih stavio umesto dimitrijevica koji nije za fudbal..asamoa umesto kasalice , i to je to…i laza naravno kad se oporavi 😎

Reply
qwerty окт 28, 2012 at 09:19

http://www.smedia.rs/sport/vest/68152/fk-crvena-zvezda-nenad-milijas-filip-mladenovic-Rasprava-Milijasa-i-Mladenovica-Tebi-ne-dam-loptu.html
Ovo sam i ja primetio,evo sada i potvrde. Nesto ne stima u nasoj Zvezdi. Ja sam za to da se Mladenovic otpusti na polusezoni i da se dovede drugi igrac,zaista nista nije pokazao,samo gubi lopte i zabija se u protivnicke igrace. Nije ni cudo sto mu Milijas ne da loptu,a i njega bi otpustio jer nesme jedan igrac da odlucuje ko ne treba da dobije loptu.

Reply
M.V.P окт 28, 2012 at 11:13

Srecom pa se ti nista ne pitas ❗ ❗ ❗

Reply
Nikola окт 28, 2012 at 09:10 Reply
hahahah окт 28, 2012 at 09:06

Bajko i Maksa dobili sansu i izdrzali ceo minut da ne prime gol od sile kakav je Donji Srem 😀

Reply
dr окт 28, 2012 at 09:01

Dobro je da smo pobedili jer bi nas novi kiks udaljio od titule mnogo daleko. Ali moram da priznam da mi se ne svidja sto igramo ovako sporo,igrace uopste ne trce nego hodaju,Milijas spava i igra,i iako spava najbolji je na terenu. Evo jedan primer,on je u Vulverhemptonu bio najgori igrac,a u Zvezdi je najbolji,to vam govori koliko je nas tim ocajan. Rezultat od 2:1 protiv tima koji igra sa 10 igraca i koji je usao iz druge lige je dosta los,zato sto mi moramo takve timove da dobijamo furiozno da bi mogli da prismrdimo u evropu,ovako se samo uklapamo u sivilo lige. Protiv Partizana se necemo proslaviti ako ovako budemo igrali,ima da nas razbiju totalno. Treba raditi na poboljsanju igre,a ne gurati probleme pod tepih jer ce se desiti nova subotica i to je kraj sezone,vidite da Partizan ne moze da kiksne osim da ih mi pobedimo u derbiju.

Reply
@dr окт 28, 2012 at 12:34

Lupas gluposti i lupas,i lupas,i lupas alooo covece kakav najgori igrac kad je decko proglasen za najboljeg stranca u istoriji kluba eeeej davao golove Sitiju i Junajtedu kad niko iz njegovog tima nije mogao ALO !!!

Reply
milos окт 28, 2012 at 02:55

a jeste li primetili reakciju maksimovica kod vodeceg gola sremaca…hahahahah,covek bi pomislio da namerno namesta utakmicu,skroz ne zainteresovano covek intervenise,mlako,jadno umesto da mu polomi noge…ove sezone na svakoj utakmici na kojoj on igra nama preti potop,stoperski tandem moraju ciniti jovanovic i pantic a ovog indiijanca na klupu….ko bi rekao da je neko spreman za njega da plati 2 miliona,odlicna prodaja ,samo sto se taj koji ga je uzeo grdno za…o.

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:31

Luka odličan, Jovanović može mnogo bolje.

Reply
n окт 28, 2012 at 00:53

http://www.youtube.com/watch?v=RPzF932fJAU hahahahahaha pogledajte ovaj klip (Denda je najjaci ) :facepalm:

Reply
ssss окт 28, 2012 at 00:45

kad bi na zimu dosli deki i jos jedan iskusan igrac zlooo 😈

Reply
Cira окт 28, 2012 at 00:14

Pravi trener bi uocio da je Bajkovic odavno za klupu,a on ga ekspresno vraca u tim,uocio bi da mu Milivojevic igra i zadnjeg veznog i ofanzivnog veznog,a da Dimitrijevic ne igra nista…Pod vodstvom Saleta Jankovica unisteni su kao igraci Mijailovic Lazovic Mladenovic i Maksimovic kojima je drasticno pala cena na trzistu,a jos nekolicinu ocekuje ista sudbina,jer se nikako ne uklapaju u igru bez igre ser Aleksa Jankovica.

Reply
Александар М. окт 28, 2012 at 00:25

Бајковић игра јер Кировски има суспензију због црвеног картона. Лазовић је повређен.

Reply
Cira окт 28, 2012 at 00:41

A Vesic ? On nije golman? Kako Laza igra kod Saleta,a sta je bio kod Prosineckog,da ne pominjem Mijailovica i njegov sunovrat…no nema veze i onako cete se uveriti vrlo brzo da sam bio apsolutno u pravu.

Reply
Zvezda mi je sve... окт 28, 2012 at 00:54

Kod Robija bi u ovo vreme već zaostajali za grobarima bar 8 bodova. Setite se prošle jeseni. Da vas samo podsetim da su grobari sa Grantom na naše blistavo proleće povećali bodovnu razliku i pored naše pobede. Svi vi kojima to nije jasno i koji sve vidite negativno, navijajte za Partizan molim vas, jer Zvezdi takvi ni najmanje niste potrebni.

Reply
Tuđman Franja Doživotna окт 28, 2012 at 11:31

Brate,da te poljubim.Možda ne bi baš -8,ali tu negde odprilike.U svakom slučaju titula bi ostala već na polu sezoni pusti san.

Goran окт 28, 2012 at 02:25

Koja je bila razlika u bodovima prošle godine u ovo vreme između nas i njih?

Reply
Tuđman Franja Doživotna окт 28, 2012 at 11:33

I još nešto.Sale je trenutno u egalu sa franjinim,jer je prva dva boda izgubio Robi.

Reply
Darko окт 27, 2012 at 23:43

Nek me neko potseti, kad su u istom danu pobedili kosarkasi i fudbaleri.
GAZI ZVEZDO.

Reply
goran окт 27, 2012 at 23:18

jankela gura milivojevica, a robi mijailovica, na toj poziciji…mijailovic je borac za 5, a milivojevic pravi igraj iz drugog plana. zao mi sto micko ne igra, a isto tako drago sto luka igra sve bolje.

Reply
Chinez окт 27, 2012 at 23:51

Jednostavna stvar, Micko je kod Robija imao maksimalno poverenje, zato je imao i samopouzdanje, zato je vrhunski i igrao. Kod Jankovica sam znao da nece imati ni minutazu ni samopouzdanje, jednostavno Jankovic nema dobro misljenje o njemu, to je pokazao nepozivanjem u reprezentaciju.

Reply
sasa окт 28, 2012 at 00:07

nije bio u mladoj zato sto je bio u A reprezentaciji

Reply
Aleksandar окт 28, 2012 at 00:18

Po ko zna koji put samo ser** ovde…
Jednostavno je, Micko je u defanzivi
nas najjaci igrac. Pravi borac ALI
nema nikakve kvalitete u ofanzivi (sut itd.)
A Milivojevic ima ima sve po malo. Pravi
moderan zadnji vezni. Ali, zato treba
Sale da pokusa sa Mickom,Milijasom i
Milivojevicem. Koji ce mu Cava…

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:27

Ti si brate duduk za fudbal. Pa šta će mu Mićko ako igra 4-4-2 ? Ja isto volim Mićka, mogao bi možda da igra na štoperu, možda bi bio bolji od Makse.

Reply
madmix окт 27, 2012 at 23:03

puka_luka,jedno slovo manje više.

Reply
madmix окт 27, 2012 at 23:01

Posle prošle utakmice sam napisao da se vidi da je milivojević napokon pravi,što se videlo i večeras,bravo puka

Reply
Bzzz окт 27, 2012 at 22:58

Kakvi golovi Milivojevica,umetnost.

Reply
Nemanja окт 27, 2012 at 22:53

Zivce mi pokidaste

Reply
mariachi окт 27, 2012 at 23:20

Manje nego kosarkasi… :mrgreen:

Reply

Leave a Comment