Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Јанковић: „Наши фудбалери веровали у успех“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Александар Јанковић, честитао је свим актерима меча на борбеној утакмици

Црвена звезда је након још једног преокрета освојила нова три бода, а Јанковић се све време трудио да смири своје играче како не би упали у нервозу.

– Била је ово много тешка утакмица. Видели смо велику борбу. Све честитке за наше фудбалере који су веровали до краја у успех, а такође честитке и Доњем Срему на борбености и залагању. Сада улазимо у нешто мирнији период по питању календара, али не и по питању јачине противника. Нама ипак значи ова пуна недеља коју ћемо имати пред собом, јер скоро два месеца нисмо имали пуну недељу за тренирање – рекао је Александар Јанковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

49 comments

s окт 28, 2012 at 20:46

ovakve utakmice smo igrali i sa zengom i sa muslinom, samo je on imao bolje igrache, ali opet smo znali itekako da se muchimo,
jsdp je dobio 1000 ovakvih utakmica, i nikom nista, 3 poena i sve se zaboarvi, a samo mi prichamo o losoj igri i crvenom koji je postojao
zasto malo ne pohvalite luku bre, covek da 2 sjajna gola, desnom i slabijom levom, a onaj drugi je bio tako sjajajan da je pocepao mrezu, bukvalno, lopta se odbila od mreze skoro do 11m , kakav drop kik bre, strasan gol, da je gerard recimo dao ovakve golove, pisali bi da je klasa , ovo ono, a kad luka da gol, onda se pise o necem desetom,
sta vam je bre, ekipa se vratila od 0 1, nije lako igrati protiv bunkera , sve i da imas 11 na 10, svi stanu u 16m i nema nigde prostora, pa mi smo sa robijem na ovakvim susretima gubili poene dok kazes robi
ne da smo samo gubili , nego ni sansu nismo pravili , setite se o o sa pazarom, pa kg i tako redom,
nismo uopste sutirali na gol, bre, petljamo po pola sata, silujemo posed kao mutavi
juce smo imali 25 suteva, mislite braco , kakav robi, kakve tike take, murinjo je zakon ❗
a to sto nekad kiksnemo, pa ne moze non stop da se pobedjuje, jsdp dobija jer namesta, ranije je sa jacim timom imao i po 5,6 kikseva u 20 kola,
zvezda na mari u derbiju ima da igra kao sa bordom, znaci ta taktika, nema da se vide, a milijash ce da razbije paucini ovom propalom drzavnom klubcicu, koji nema ni 1000 navijaca na utakmici

Reply
Cira окт 28, 2012 at 14:06

Ne vredi ovde pisati realno…videcemo uskoro ko je bio u pravu ne vredi se raspravljati…samo ne razumem odakle crpite to silno poverenje u coveka koji nikada nista nije osvojio,nikada nije trenirao nikoga a da je imao nekog ozbiljnijeg uspeha.I ja sam mislio da je Sale dobro resenje,ali gledajuci sve dosadasnje utakmice jednostavno svojim ocima vidim da covek nema pojma.

Reply
qwerty окт 28, 2012 at 09:52

http://www.smedia.rs/sport/vest/68148/robert-prosinecki-internacionalci-fk-crvena-zvezda-Robijeva-nervoza-posle-03-u-Istanbulu-VIDEO.html
Nastavio da dominira i u turskoj,ali u posedu lopte! Robi ti si legenda ali nisi za trenera,to moras da razumes. Mozda ces biti trener za 10 godina kad naucis neke stvari oko trenerskog posla. Upravu su bili Markovic i Djurovic,ko je gledao emisije kod Andjusa zna o cemu pricam.

Reply
zxc окт 28, 2012 at 09:56

Eto sad ima dobru i redovnu platu,ima placene igrace redovno,ima uslove,ali ocigledno nema znanja. Mislim da ce ispasti iz lige ako ga pre toga ne otpuste.

Reply
qwerty окт 28, 2012 at 09:57

Marovic*

Reply
___________________ окт 28, 2012 at 09:22

Ciro purnjaj ga!!! 😎

Reply
Zvezdan окт 28, 2012 at 04:35

Ћиро не доводи се нови тренер у јеку сезоне. Колико је оваквих и сличних утакмица одиграо Партизан прошле сезоне а ми играли лепо и губили бодове? Са Робијем смо имали -2 а да шампионат није честито ни почео а да је остао имали би до сад сигурно 10-ак бодова мањка узимајући у обзир какав смо распоред имали у протекла 2 месеца. Уосталом упоредите игру са Робијем против Нафтана и Омоније и двомеч са Бордоом са Салетом на клупи и видећете да је Јанковић у овом тренутку најбоље решење на клупи Звезде.

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:55

Fudbaleri, košarkaši, vaterpolisti, rukometaši, golferi dobili partizan i sve to u istom danu, ali i dalje ima razočaranih. Ko će vama udovoljiti?

Reply
redjamo pobede окт 28, 2012 at 01:35

Mnogi se pitaju zasto cenimo Jankovica?
Ja licno zato sto se secam dobro kako je vodio nasu ekipu kada je bio kod nas prosli put, a i ovo sada mi se svidja.
Cenim kod njego to sto je kod njega samo vazan rezultat i sto je svestan da mi trenutno moramo da igramo sa dosta preskakanje ako zelimo titulu.
Liga nam je takva da svaki kiks moze da znaci kraj sezone i u takvim uslovima smatram da se on zaista dobro znalazi.
Ako ove sezone ne uznemo titulu to ce biti 6 godina bez titule i igracima je to ogroman teret. Od lepe igre ove sezone nema nista, mi moramo kako znamo i umemo da dobijamo svaki moguci poen. Vidim zasita dosta kvaliteta kod naseg trenera i mislim da ce to rezultati pokazati.

Reply
vlll окт 28, 2012 at 00:59

samo cu da podsetim ljude koji napadaju saleta bez ikakve potrebe da je prosinecki proslu polusezonu zavrsio sa -10.. da sacekamo kraj polusezone pa cemo da uporedjujemo..

Reply
Chinez окт 28, 2012 at 01:04

Da je Prosinecki prosle godine imao srece koliko Sale ovo otisao bi na pauzu sa +10 i naopako dobrom gol razlikom.

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:10

Kako sad nema sreće u Turskoj? 2 meča, 2 poraza.

Reply
MilanCa88 окт 28, 2012 at 02:43

Ne moze to da se poredi, taj tim sto vodi prosinecki je blago receno blato od tima….

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:56

Ja ga ne bih prihvatao da smatram da je blato od tima, samo sebi ruši ugled za male pare.

cincar окт 28, 2012 at 09:07

Bez alata, nema zanata. Koji alat (igrace) je imao Robi, a koji ima Sale?

Reply
vlll окт 28, 2012 at 00:59

samo cu da podsetim ljude koji napadaju saleta bez ikakve potrebe da je prosinecki proslu polusezonu zavrsio sa -10.. da sacekamo kraj polusezone pa cemo da uporedjujemo..

Reply
otpisani101 окт 28, 2012 at 00:36

ciro sve je istina sto si rekao…prvo jankovic i sa takvim skorom nije prvi na tabeli,nego drugi…i to iza tunjavog vermezovica koji nigde nije imao nikakvih rezultata…a tunjavi vermezovic igra i ligu evrope i ne kuka da su mu igraci umorni od cetvrtka i nedelje…a izjava jankovica,,nasi fudbaleri verovali u uspeh,, je neverovatna…sa igracem vise 70 minuta i sa protivnikom iz sela u vojvodini i jos da si crvena zvezda-zaista je uspeh,verovati u uspeh…i sem borce svi su nam citali lekcije o fudbalu i svi igrali fudbal…mi smo samo uz suvi kvalitet igraca i mnogo srece dobijali utakmice…a taj skor jankovica ce mo proceniti posle grobara i vojvodine…toliko smo nemocni i neuigrani kao da se igraci prvi put videli na utakmici…a i ovoliko golova mislim da u tri godine nismo primili kao ovih par meseci…a to je normalno kada igramo defanzivno protiv svakog dok ne primimo gol… jankovica cekaju dve najteze utakmice u prvenstvu,vojvodina i partizan,ovo dosad svaki trener u zvezdi je trebao da dobije…e posle toga mozemo da pricamo o rezultatima jankovica…

Reply
Cira окт 28, 2012 at 00:49

Zaboravio si da pomenes OFK koji moze da nam zagorca zivot…
Ja samo realno komentarisem ono sto vidim,bez navijacke pristrasnosti.Jedno je sigurno izgubimo li samo bod u ove tri utakmice oprostili smo se od titule.

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:13

Ok ti pričaš, ali si zaboravio činjenicu da smo imali teška gostovanja. Franjevci su od tog Srema izgubili. Videćemo ih u prolećnom delu kad se okrenu gostovanja pa oni krenu svaku u gostima, a mi kod kuće. Uostalom sačekajmo derbi.

Reply
marko bl окт 28, 2012 at 00:31

kasalica i cava su ti standardni..tebi je ovo dobro..e moj jankovicu..nista ono ne valja..ono je jad i cemer

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:15

Kasalica je ponovo iznudio crveni karton i kvario igru protivnika. Da ga pratiš malo više uočio bi to. Jel mora da da gol da bi igrao ekstra?

Reply
Cira окт 28, 2012 at 00:01

Da li smo indijanci nas nekolicina ili smo kauboji ne znam,ali je jedno sigurno gledamo i rasudjujemo svojim umom i poznavanjem ove lepe igre…
Jeste Sale izgubio samo tri boda,ali je mogao da izgubi skoro na svakoj utakmici jos po neki upravo zbog nemogucnosti da postavi kakvu takvu igru.
U mnogim tim utakmicama smo podebelo nadigrani i samo pukim slucajem,,sudijama ili srecnim okolnostima smo izvukli sve te bodove.Ko to ne vidi apsurdno je sa njim raspravljati o bilo cemu,jer se ne razume mnogo u najvazniju sporednu stvar na svetu.
P.S. Ne razumem na osnovu cega toliko cenite Jankovica?Sta je on ikada osvojio sa bilo kojim klubom da bi imao bezgranicno vase poverenje?Koje je to velike klubove trenirao i sa kojim uspehom da bi mu se i pored ocajne igre verovalo? Pa zar nam i mlada reprezentacija ne igra isto lose kao i Zvezzda i pored toga sto on sam bira igrace?Ne mogu da shvatim nekoga ko ima oci,a ne vidi nista…podrzavati Saleta zasto? Na osnovu cega osim srece koju ima na utakmicama?Sta cemo kada nas ona napusti kao u Subotici ?Pravi trener se ne oslanja na srecu nego na znanje.

Reply
Ryber Palunko окт 28, 2012 at 00:16

Možda će i progledati, kad dođe novi Spartak, a na žalost, doći će, to je s Jankovićem neminovnost. Klasična prevara od trenera.

Reply
Chinez окт 28, 2012 at 00:24

Slazem se sa tobom oko vecine stvari, ali mislim da treba podrzavati Saleta i bilo kog drugog trenera.
Mozda mene nervira sto ne uvodi Savicevica, Asamou, retko Babalja, ali ga podrzavam.
Podrzavam i Lukica i sve, jer nam je trenutno najbitniji mir u kuci, ako pocnu da odlaze jedan po jedan, mi cemo se skroz raspasti. Sve treba raditi sistematski, pa i smenjivanje vodecih ljudi i trenera.

Reply
Cira окт 28, 2012 at 00:36

Chinez jako glupo razmisljanje podrzavati nesto sto ne valja zarad mira u kuci,pa kada ce nam krenuti onda…
Nama treba hitno ozbiljan trener,takticar,koji ce znati sta sa ovim talentovanim momcima,a ne trener koji stoji uz aut liniju,trese se i moli Boga da ga opet pogleda sreca.
Ryber Palunko naravno da ce se ponoviti Subotica,jer je nemoguce da odavno procitana taktika od svih, bez ikakve igre osvoji titulu.Nisam klinac i komentarisem samo ono sto vidim bez navijacke pristrasnosti,a ovo sto vidim nece nam doneti nista dobro.

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:17

Gomila gluposti. Kako može sreća da te gleda 10 mečeva? Videćemo protiv groblja i dosta više.

Reply
Ovaj Cira gori od Chineza окт 28, 2012 at 08:37

Cira, priznaj da si ovo ti 😯
http://www.youtube.com/watch?v=p2zezAU5EqE

Reply
Mani окт 27, 2012 at 23:38

Ne razumem ove indijance sto kenjaju protiv Saleta?! Pa sta ocete? Jeste da igra nije na najvisem nivou ali 8 pobeda uz jedan remi i poraz je odlican rezultat. Covek pobedjuje a vi napadate, sta bi bilo da ne dobija utakmice?! Vama ni Ferguson nebi valjao. Mudrinski i Milijas bas prave razliku, samo jos da vise gledamo Micka i Asamou.

Reply
Kastro окт 28, 2012 at 00:36

Ni Cak Noris im ne bi valjao kakav Ferguson :mrgreen:
Daj nemaju pametnijeg posla, a ne znaju sta da napisu pa udri po treneru

Reply
ssss окт 27, 2012 at 23:29

samo nam fali jedno extra brzo krilo 😉

Reply
RemaDelija93 окт 28, 2012 at 00:33

Pa Vesovic je brt, ali dzaba mu sve to kad mu je fudbalsko znanje 0. Decko celu karijeru radi 1 (slovima JEDAN) „dribling“, stalno vuce u desno :facepalm:

Reply
ssss окт 28, 2012 at 00:36

ma vesovic nije za zvezdu vidi se 😕

Reply
otpisani101 окт 27, 2012 at 23:08

ja se javno izvinjivam prosineckom za kritike…pa ja da sam znao da ce
jankovic vrsiti antipropagandu fudbala,nikad ne bi prozivao prosineckog…pa sa prosineckim smo igrali sporo i dosadno,ali ovo sta zvezda igra sa jankovicem, pa to je nevidjeno dosad…u kragujevcu 2 igraca vise mi nemocni…protiv bordoa igraca vise,mi ispali iz evrope…veceras igrac vise,mi nemocni…pa dosadna i spora igra kratkih pasova je za ovo sto danas zvezda igra -svetski fudbal…pa ne mogu da verujem da svi igraju bolje od zvezde u ovoj jadnoj ligi,gde smo svi mislili da ce mo glatko uzeti titulu…sa ovakvom zvezdom jankovicu se blizi subotica broj dva,samo molim boga da se ne desi u derbiju…i ovo je dokaz da i od najgore igre zvezde moze da bude jos gora…izlaz je promene na svim nivoima i da se krene od nule…lukic napolje,uprava napolje i jankovic ako ne dobije derbi odmah napolje…zvezda je zivot,a svi nabrojani su sitnice…

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:19

Eno ti ga Robi u Turskoj na dva meča dva poraza.

Reply
Chinez окт 27, 2012 at 23:00

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:403297-Skart-odneo-milione-sa-Marakane
Da je makar polovina novca utrošenog na precenjene strance investirana u talente iz sopstvene škole, u Zvezdinom dresu bi se afirmisali i kasnije klubu doneli veliku zaradu Filip Đuričić, Milan Milanović, Uroš Ćosić…
Evo setile se novosti da napisu o ovome o cemu ja pricam…

Reply
Aleksandar окт 27, 2012 at 23:12

Ko je ovaj Mirnes Šišić? Uopste nisam upucen. Moze neko nesto vise da mi kaze o njemu?

Reply
jagodina navija za zvezdu! окт 27, 2012 at 23:16

slovenac mislim da je igrao kod janevskog kada smo sezonu zavrsili kao 3..sada je negde u rusiji ako se ne varam.

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica окт 27, 2012 at 23:18

Njega nam je utrpao bratski klub Olimpijakos…i jesu nas sje*ali svaka im cast…ovaj igra sad u OFI-ju…

Reply
Aleksandar окт 27, 2012 at 23:35

Olimpijakos nije bratski klub vec samo navijaci.

fad окт 28, 2012 at 08:31

to je onaj sto nije mogo slanine!

Goran окт 28, 2012 at 02:22

Živeo Lukić!

Reply
M.V.P окт 27, 2012 at 22:42

A ste je bilo sa Milijasem, zasto je imao onaj flaster na usni??

Reply
Немања окт 27, 2012 at 23:23

Ударио га је противнички играч лактом у скоку.

Reply
M.V.P окт 28, 2012 at 00:11

Hvala brate.. 🙂

Reply
Chinez окт 27, 2012 at 22:41

Klub treba da pocne sa normalnim, pametnim poslovanjem.
Treba za pocetak prodati suvisne igrace, Asamou, Mirica i Nenadica. Od ustede na njihovim platama dovesti i dati dobru stipendiju dvadesetorici talentovanih decaka i povecati stipendije najtalentovanijim iz nasih redova. Mesto na klupi poveriti, Savcevicu, Cikicu, Spajicu, Simicu, Ozegovicu i slicnim. Sacuvati postojeci sastav i ojacati ga na pojedinim pozicijama.
Moj licni stav je da Dimitrijevicu treba ponuditi dozivotni ugovor sa klubom…

Reply
Немања окт 27, 2012 at 23:23

Ако су из наше школе, не значи да ће сви бити будући Роналдо, Меси, или Ибрахимовић. Само ће неколико њих бити најмање добри фудбалери, а ко зна да ли нешто више од тога. И по чему је Асамоа сувишан?

Reply
Chinez окт 27, 2012 at 23:42

Po tome sto ne igra a prima platu koja moze da se iskoristi na pametniji nacin.

Reply
Goran окт 28, 2012 at 02:59

Matori, iz kojeg si ti stripa izašao?

Reply
Pop окт 28, 2012 at 02:01

Šta ti je čitao tata kad te pravio? Jel stripoteku?

Reply

Leave a Comment