Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Лазић:“За Звездин грб мора да се гине“

Milivoje Lazic deli savete najmladjima

Кошаркаши Црвене звезде налазе се на Златибору где обављају базичне припреме за сезону од које се пуно очекује. Готово да нема Звездаша у овој земљи, а и шире који са нестрпљењем ишчекује старт новог првенства како би на делу видео екипу за коју се сматра да може црвено-бели кошаркашки колектив вратити на место које му припада, сам врх како српаске, тако и регионалне кошарке.

Нови тренер Црвене звезде, Миливоје Лазић након осам дана боравка на српској планинској лепотици изјавио је:

– Изузетно сам задовољан како условима на Златибору, али и саставом, радом и залагањем целокупне екипе. Управа клуба нам је омогућила фантастичне услове за рад, тако да смо само окренути кошарци и трудимо се да свакодневно кошаркашки напредујемо. Дуго година сам у кошарци и не знам када је Звезда већ на старту припрема имала готово попуњен ростер.

Све љубитеље Црвене звезде интересује да ли се са Американцем Алмондом, окончава и прелазни рок:

– Црвена звезда је довела велики број играча и сада је у првом плану да се они међусобно упознају и да почну да размишљају као један. Када је реч о прелазном року мора се знати да никоме место у тиму није загарантовано. Ко се буде на тренинзима наметнуо имаће прилику да обуче и црвено-бели дрес. За Звездин грб ће морати да се гине.

Претходне сезоне Црвена звезда је наступила у оба домаћа финала, па је интересантно видети шта би било задовољавајуће за клуб у наредној сезони:

– Прво што желимо да постигнемо је да учествујемо у што више финала. А када се до тога дође све је могуће. Тежимо највишим дометима у свим такмичењима.

Повезане вести

2 comments

OGI banic авг 24, 2012 at 18:26

ove sezone rusimo sve pred sobom

Reply
Falkone авг 22, 2012 at 09:44

Lazicu, nadam se da ces uspeti.

Reply

Leave a Comment