Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Кошаркаши отпутовали на Златибор

У одличној атмосфери, орни и спремни за рад, кошаркаши Црвене звезде ДИВА отпутовали су на Златибор. Црвено-бели ће на Златибору до 26. августа спровести базични део припрема, а по речима тренера Миливоја Лазића биће одиграно и пар пријатељских утакмица.

Експедиција Црвене звезде, као и прошле године биће смештана у хотелу WАИ ТАИ који располаже кошаркашком двораном, фитнес центром и свим неопходним пратећим програмима за врхунску припрему спортиста.

Црвено-бели ће на Златибору радити у пакленом ритму, тренираће се два пута дневно у микроциклусима од по три дана, а потом ће уследити дан предаха.

У другој седмици рада на Златибору Звезда ће одиграти две или три контролне утакмице, а 26. августа у Краљеву ће играти хуманитарни меч против Слоге.

Игор Ракочевић и Американац Елтон Браун екипи ће се прикључити у понедељак 13. августа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

14 comments

Branimir авг 13, 2012 at 09:00

Да ли је Димић отишао са играчима на Златибор на припреме?

Reply
Драган авг 13, 2012 at 09:38

Одбио је уговор, играће у Радничком.

Reply
Branimir авг 13, 2012 at 17:47

Е, свашта, какве глупости радимо. А сада тражимо бека, иако га имамо у кући. Велика штета. За све. Неко је сачувао понос и достојанство. Остала му је круна на глави. Мало се додуше накривила, али није спала…

Reply
Dragan Zdravković авг 14, 2012 at 10:38

Slažem se u potpunosti sa tobom.Zašto uvek više cenimo nekog sa strane nego svoje.Spremni smo da strancu damo ogromne pare on bude tu godinu uzme lovu i ode, a svome dajemo na kašičicu nije džabe ona stara izreka U TUĐEGA TATKA POGOLEMA PAT.A.

Reply
JOVAN ILIĆ авг 14, 2012 at 10:31

Pa ako mu je ponuđeno ono što se priča po gradu nije ni čudo što je odbio.Ima ona stara izreka KOLIKO TE PLAĆA TOLIKO TE CENI,

Reply
D.E.L.I.J.A авг 12, 2012 at 12:51

fudbal : Devojke igraju u Krusevcu protiv Napredka.svi u 18 h iz okoline da im pomognmo u pohodu ka titulii! sirite ovo iz uprave kluba su takodje porucli da se vidi ovo jer devojke to zasluzuju. !!

Reply
Igor Burzanović авг 12, 2012 at 12:45

ovo je od juče. Demantovali naši iz uprave, demantovao njegov menadzer, on demantovao takodje.. Tako da je ovo još jedna novinarska patka. Šteta..

Reply
Drobnjak iz auta!!!!!!! авг 12, 2012 at 13:28

Samo nam on fali…nama treba plej koji moze da pogodi spolja

Reply
Igor Burzanović авг 12, 2012 at 13:58

Napad prodaje karte, odbrana osvaja titulu!

Imamo Rakoča i Simonovića koji pogadjaju trojke, Savović isto sa distance i polu distance dobro pogadja. Braun ispod koša. I treba nam plej koji razigrava i koji igra odbranu.. Stefan Marković je idealan..

Reply
Drobnjak iz auta!!!!!!! авг 12, 2012 at 19:47

Mozda si ti u pravu….. U ostalom,svi su bolji od Covica?!?!?!?

Reply
Igor Burzanović авг 12, 2012 at 11:48

Na zvaničnom sajtu pogrešili pa napisali da Braun i Rakoč stižu 27. u ponedeljak 😛 Digla se frka na svakom forumu 🙂

Reply
Denis авг 12, 2012 at 11:39

Da li je ovaj trener u nekom rodu sa Brankom Lazicem. Jedino bi mi tako bilo logicno zbog cega su njemu produzili ugovor. Lik je ubedljivo najlosiji kosarkas koji je obukao Zvezdin dres u poslednje dve decenije. Mozda ih je bilo losijih na probama, ali u zvanicnim utakmicama sigurno da ne. Kao strucnjak za odbranu, a taj strucnjak za 5 minuta pokupi 3 licne i ide na klupu, a za to vreme igrac koga ja cuveo uveliko se vec nadavao koseva. Odbrambeni igraci u nasoj zemlji su Bojan Popovic, odlicno igra odbranu i Stefan Markovic, kao i Paunic, a ovaj je zalutao u kosarku

Reply
Denis авг 12, 2012 at 12:46

Jos jedan dokaz da je vecina poestilaca ovog sajta decurlija ili ograniceni likovi. Nije mi jasno da svi ocenjuju komentare,a niko ne odgovara na postavljeno pitanje. Ukoliko ne znate da li su u srodstvu nije mi jasno ni da dajete minuse, ali ja sam spreman da na svaki komentar dobijem bruku minusa, jer pisem onako kako mislim,a ne kopiram tudja misljenja. I nisam zaslepljen da kontam kako dolazimo do 4 trofeja jer je dosao odlicni Rakocevic i jos par pojacanja. Svakako da bi to voleo,ali jedno su zelje a drugo realnost

Reply

Leave a Comment