Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

КК потписао уговоре са петорицом играча

У само једном дану Црвена звезда ДИВА договорила је сарадњу са чак петорицом играча. Комплетна петорка, и то по позицијама, потисала је уговоре и обавезала се на трогодишњу верност црвено-белима.

Реч је о Бранку Лазићу (бек, 195 цм, 1989), Филипу Човићу (плеј, 178 цм, 1989), Ивану Смиљанићу (крило, 198 цм, 1989), Бојану Суботићу (крилни центар, 203 цм, 1990) и Милану Миловановићу (центар, 205 цм, 1991). Лазић, Човић и Суботић и претходне сезоне носили су црвено-бели дрес, док су Смиљанић и Миловановић са доста успеха играли за Раднички ФМП.

Треба истаћи да је Црвена звезда ДИВА овог лета потписала уговоре са чак десеторицом играча, а према најавама руководства клуба овим се неће завршити списак појачања.

Треба истаћи да је повремени првотимац Звезде из прошле сезоне Никола Марковић потписао трогодишњи уговор са екипом Раднички ФМП.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

112 comments

Ivan авг 11, 2012 at 15:52

Ja mislim i ubedjen sam da u jakoj Zvezdi kakvoj tezimo da napravimo nema mesta za ispod prosecne igrace kao sto su Lazic,Covic,Subotic..Plasi me sto su potpisali ugovore na tri godine,kuda to vodi pitam se..malo smo se zaleteli sa euforicnim izjavama i ocekivanjima,jeste,dobra su pojacanja ali brate nisu lebroni i durenti..bolji nego prosle sezone ali polako..mora jos dva do tri extra(tipa Keselj,stranac plej i jak centar) pojacanja pa da pricamo o titulama i El..svi se ostali pojacavaju bice pakleno.Nadajmo se da ce biti sve kako treba!Zvezda ale!

Reply
Djoksonidis авг 11, 2012 at 15:16

Rakocevic,Cvetkovic,Covic,Lazic,Dimic,Milutinovic,Simonovic,Mitrovic,Savovic,Subotic,Braun,Popovic! Uz jos jedno pojacanje na poziciji 1/2 to bi bilo to. 😉
Ne sumnjam da ce jos jedan kvalitetan igrac dodatno pojacati nase redove,a na nama je da se oduzimo makar na taj nacin sto cemo kupiti sezonsku! Nadam se da mozemo do polufinala Evrokupa i makar do drugog mesta u regularnom delu ABA lige!
Zvezda oOoOoO

Reply
DELIJA авг 11, 2012 at 13:17

Morao sam posle svih ovih komentara da iznesem svoj stav: Ako je cena toga (sto je sve uradio Nebojsa Covic) da mu sin ostane u ekipi,i da ima neku malu minutazu onda i nije velika!!! Iako svi znamo da Filip nema kavliteta za ZVEZDU(u to smo se i uverili mnogo puta) ali ako je to jedina stvar koju ce Covic iskoristiti kao privilegiju onda smo veoma dobro prosli!!! Jer budimo realni moze on da iskoristi jos mnoge privilegije, zbog mesta gde se nalazi!!! A realno Filip nece uticati na rezultate ekipe sigurno!!! To ce zavisiti od nosioca igre(RAKOCA,BROWNA,SAVOVOICA….)!!! A on ako i napravi neki dobar potez ili neku gresku ona sigurno nece uticati na konacan rezultat ekipe!!!

Reply
MarkoFCRS авг 21, 2012 at 01:10

Lepo si ovo rekao. Ali, jedna bitna činjenica, ne možemo imati svih 12 vrhunskih igrača… Lazić po meni nije ništa kvalitetniji od Čovića, a isto ima mesta, ali na klupi.

Reply
jelen авг 11, 2012 at 12:22

Meni se cini da su ovde umesali prste i grobari kako bi napravili razdor. Shvatili su da se nesto krupno desava u nasem klubu. nema dugova, stvara se jaka ekipa. E onda je najbolje udariti na familiju, kako bi Covic odustao i Zvezda se ponovo vratila u blato. Inace za mnoge kosarkaske znalce samo da kazem da je Filip Covic bio reprezentativac u svim mladjim kategorijama, i da nije Nebojsin sin verovatno bi bio jedan od nasih najboljih plejeva, ali njemu se svaka greska gleda. Ne vidi se deset dobrih asistencija ali se vidi jedna losa. Ne vidi se da je doslo 5 ekstra igraca, ali mi želimo 15 ekstra igraca, a ko ce to da plati? Malo razuma ne bi bilo na odmet!!!

Reply
petar авг 11, 2012 at 12:32

bravo za komentar

Reply
DejanS авг 11, 2012 at 10:48

Kakav smo bre mi to narod. Covic nas vadi sa dna, polako ali sigurno postajemo ozbiljna ekipa i sad nekom smeta sto mu igra sin. Alo bre, kakvi bi mi bili na njihovom mestu. Koliko je gorih od njega prodefilovalo zadnjih godina. Pa u firmama gura ko kako stigne svoju familiju gde dinara nisu ulozili u firmu. Budimo bar malo zahvalniji.

Reply
Milos авг 11, 2012 at 08:41

Da li je i Dimic potpisao ugovor sa nama ili ostaje u Radnickom FMP?

Reply
DELIJA авг 11, 2012 at 13:08

Potpisao je sa nama ugovor jos pre mesec dana na dve godine!!!

Reply
Branimir авг 12, 2012 at 02:24

Зар је тешко провјерити (дез)информације и наводе да је враћен у Раднички ФМП? Била би то велика штета. Мислим да би тај Мали обиљежио наредну сезону и, као Недовић, био на списку репрезентације.

Reply
Ariljac авг 11, 2012 at 07:29

Veoma sramna vecina komentara je ovde.Ovde sve sami kosarkaski znalci i strucnjaci a pola vas loptu uzelo nije u ruke.Vi pricate ko treba a ko ne treba da igra.Vi pricate kako je lose odradjen prelazni rok?!GOSPODE BOZE!A jos nije ni gotov..Za sta vam sluzi internet,ako niste gledali nikad kakvi su ovi igraci sto smo doveli,imate na njemu.Nit je takmicenje pocelo nit smo formirali ekipu a vi pricate o nekim nebulozama.SRAMOTA!Vi mislite stvarno da je Covic junior igrao zbog oca i to kod Pesica?!Pa jes Pesic poznat kao poltron i uvlakac al do ku..a!Podrzite ove igrace i mladog trenera a nemojte pljuvati kad sezona nije jos ni pocela!!!!!!!!!SRAM VAS BILO!!!Uprava bre dovela odlicne igrace ovde se palamudi o GLUPOSTIMA!Ej bre pa Braun je prosecno imao dabl-dabl ucinak u turskoj ligi!!Savovic je,mislim,bio rekorder Jadranske po dabl-dabl ucincima!O Simonovicu da ne govorim kako je igrao…Zar mislite da ce Covic igrati pre Cveleta?Ili pre novog pleja ako dodje?Stvarno ste dno dna,sast izuzecima!

Reply
DSCU авг 11, 2012 at 02:01

Treba da vas bude sramota sto pljujete Covica. Prvo decko je bolji od panja Popovica, drugo svako od vas bi gurao svoju guzicu i guzicu svojih bliznjih da je u takvoj situaciji, a trece i najvaznije, za ovo sto je uradio sa zvezdom, sredio klub i doveo ovakva pojacanja, ima pravo i babu da dovede sto se mene tice…

Reply
Marko авг 11, 2012 at 12:24

Da, stvarno treba da nas je sramota… Taj Covic nije kupio Zvezdu, niti je to njegov privatni klub, pa da radi sta hoce…

„ima pravo i babu da dovede sto se mene tice“ Dobro je sve dok se ti ne pitas za nesto…

ZVEZDA IZNAD SVEGA!

Reply
DSCU авг 11, 2012 at 12:35

A mozda bi vise voleo da taj Covic nije u klubu a da sad gostujemo Jagodini, Masincu, Tamisu…?
Zbog takvih kao ti i propadamo.. Idi ti pomogni zvezdi kad si sposoban! Samo ti pero fali, indijancu jedan..

Reply
Marko авг 11, 2012 at 14:34

1. Zvezda umesto zvezda
2. „Zbog takvih kao ti i propadamo.. Idi ti pomogni zvezdi kad si sposoban!“ 😀 😀
PS Naravno da cu joj pomoci, koliko god budem „sposoban“, obozavam je…
3. Covica izuzetno cenim, za sada je uradio odlican posao, osim par stvari koje mi se ne svidjaju…Videcemo na kraju…
4. Opusteno… Bez vredjanja, to rade
ograniceni (mislim da ti nisi iz te gupe…).

Reply
Miomir Erdeljanovic авг 11, 2012 at 01:10

Bilo bi sjajno da Covic senior dodje i na celo FK . A Dzaja da radi ono sto jedino ume. Da selektira igrace.

Reply
madness2233 авг 11, 2012 at 00:15

Covic je bio bolji od Petra Popovica u finalnoj seriji.Jedan igrac vam smeta,a doveli smo bolje igrace nego prosle sezone,a bice ih jos.Aleksandar Rasic potpisao za Sijenu,dakle nista od njega.

Reply
madness2233 авг 11, 2012 at 00:15

Bojana Popovica ,greska 🙂

Reply
1991gm авг 10, 2012 at 23:25

Covicu senior zapusi ovim kriticarima i onimakoji vole da pametuju a da ih niko nista nije pitao, jednim pojacanjem na pleyu pa da vidim sta ce onda da kazu….

Reply
Nemanja авг 10, 2012 at 23:01

Znaci ovako .. Ja nzm kako vi mislite da Covic moze da zaigro dobro pod ovolikim pritiskom? Samo ga kritikujete sto se ne stavite malo u njegovoj poziciji pa da vidimo ? Pustite ga rekli ste svoje i ne smarajte vise videcemo sta ce da uradi u narednoj sezoni a do tada pruzite podrsku !

Reply
Cica авг 10, 2012 at 22:35

Naravno da ne moze,likovi u njegovim godinama vec igraju u evropi uveliko..cak i gori od njega..decko je fetus,bez caleta je nula…

Reply
MarkoFCRS авг 11, 2012 at 13:14

Po tvom komentaru se vide 2 stvari. Prva i lako uočljiva je da si seljober, ali u glavi. Druga stvar je da ne znaš da Filip Čović ima 23 godine.

Reply
cica авг 15, 2012 at 17:56

Pa kad ce mali Fica da poraste.

Reply
dr авг 10, 2012 at 22:33

Budite sigurni da cemo se mi nagledati malog Covica barem jos 10 godina,jer on osim u tatinom klubu ne moze nigde da igra i to je jasno kao dan.

Reply
CIGO авг 15, 2012 at 18:00

jos deset godina da gledam onog malok SKOCKA.OOOOOONEEEEE

Reply
Mirko BGRS авг 10, 2012 at 22:29

Ja nemam reči,ovde ljudi napadaju Čoviča zbog toga što je produžio ugovor sinu,ok,nije Filip sjajan,ALI pljuvati čoveka zbog ovog prelaznog roka pa to je budalaština teška,jel vratio Igora,doveo Brauna ,Savoviča,itd šta jel to malo,jači smo za klasu nego prošle godine,i još nešto pa Lazič će igrati isključivo odbranu po potrebi,Čović će teško u 12,Milovanovića sam gledao prošle godine nekoliko puta dobar šut skok u napadu,bolji od Lešića sigurno,za Dimića nisam siguran dal je na pripremama al znam da je dobar šuter ,slab u odbrani,jako malo vam treba da počnete sam pljuvanjem Čovića a za gospodu iz FK,treba da prodje 4godine i za neko su opet ok,Nedović igra u rep,pleja odlično i nije otišo zbog Čoviča več zbog Pešiča koji mu je prvo promenio poziciju a zatim cele sezone držao na klupi.

Reply
Cica авг 10, 2012 at 22:25

Ne znam samo gde je pisalo da je Dimic potpisao..aj keve ti reci mi?

Reply
1991gm авг 10, 2012 at 22:36

Pitas li mene? Ajd malo razmisli i ako nisi cuo….Potpisali smo ugovore sa Ivanom Smiljanicem i Milanom Milovanovicem koji su igrali u Radnicom prosle sezone jer tako,,Dal stvarno onda mislis da nismo vec potpisali ugovor sa Dimicem koji je bio najbolji igrac Radnickog u prosloj sezoni?

Reply
Dragan Zdravković авг 10, 2012 at 23:33

Nažalost nismo potpisali ugovor sa Dimićem. Dečko je trenirao sa Zvezdom ali je odbio da potpiše loš ugovor po njega i zbog toga ga je lično Čović vratio večeras u Radnički FMP.

Reply
Dzo авг 10, 2012 at 22:23

Ako ce Covic i Lazic da se menjaju medju 12 i to na dvojci onda u redu,ali nije u redu da obojica budu medju 12 najboljih,a Cvetkovic da sedi na tribinama i ne treba Covic da igra na kecu,jer juri kao bez glave nego kad bude igrao neka pokusa da se izvuce na beka,a zna on da pogodi otvoren sut,ali ne i kad igra jedan na jedan kao plej vec tu treba uz Cvetkovica minutazu da imaju Radivojevic,americki plej sto treba da dodje,a i Rakoc ce odigrati kad bude preuzimao odgovornost pogotovo u zavrsnicama cetvrtina.

Reply
1991gm авг 10, 2012 at 22:19

Evo citam danasnje komentare i krstim se..Kakvih sve cudni ljudi postoje pa i na ovom sajtu .Pa do juce ste rekli Covicu bravo majstore kakva si pojacanja doveo.Alo breee indijanci doveli smo Rakocevica,Simonovica,Savovica,Brauna talentovanog klinca iz Hemofarma pa sta jos hocete vi jos?Dimic je jos potpisao pre mesec dana.Ocekuje se pojacanje na pley poziciiji.Pazi da ne zaplacem sto nam nisu ostali Bojan Popovic,Ilic,Lesic koji su mi dusu vadili prosle sezone…Minus je to sto nam ode Nedovic i nismo imali za dovoljno para za ugovor Tomasu…..Danas smo potpisali ugovor sa Covicem i Lazicem PA STA? ionako ce da budu 2i 3 opcija.Vi pacijenti koji jedva cekate da kritikujete niste i nikada necete biti potrebni gigantu kakva je Crvena Zvezda…Lupaj te mi minuse koliko hocete jer je to i najbolje sto znate u zivotu…..Zvezda ooooooooooooo…..

Reply
dzoni delija 1989 авг 11, 2012 at 12:45

Konacno da cujem jedan dobar komentar

Reply
zver авг 10, 2012 at 22:11

koje je sledece pojacanje? pripreme uveliko traju…….

Reply
Denis авг 10, 2012 at 22:19

Gde ces vece pojacanje od Lazica 🙂 , cudnih li poteza uprave. Kako su bili krenuli nadao sam se da co konacno da sastave tim koji ce moci da parira Partizanu,ali sada sam potpuno razuveren u to. Jos neka prodaju centarsku liniju, Radivojevica i Milutinovica i neka se oslone samo na Rakocevica, Sam ce da donosi trofeje uz Savovica. Cudni potezi, cudni

Reply
darko авг 10, 2012 at 22:30

denise bolje cuti !

Reply
Realno авг 10, 2012 at 23:08

Sto da cuti, svako ima pravo na svoje misljenje. Stavise velikim delom je upravu. Otislo je sto valja: Nedovic, Tomas, a najverovatnije Ilic i P.Popovic, a sto se tice Lazica, pa daleko, daleko, daleko bolju odbranu igra Bojan Popovic koga ste svi napadali,a uz odlicnu odbranu ume i da pogodi za razliku od Lazica. Do danas sam i bio zadovoljan,ali produziti ugovor Lazicu i dovesti za centra Milovanovica, to je malo vise otislo u pogresnom smeru. Necu da napadam mladog Milovanovica, ali ipak bi im bilo bolje da su pokusali da zadrze Petra Popovica koji je veliki Zvezdas, lik je lud za Zvezdom i igrao je odlicno proslu sezonu, ili Ilica koji je dobio i poziv u reprezentaciju. Cudne jesu odluke, videcemo sta ce biti, i lupajte minuse vi koji ste zaslepljeni,samo lupajte, tako ste i proslu sezonu meni lupali minuse kada sam pisao da ce nas opet Partizan razbiti sto je na kraju nazalost tako i bilo, skor 7-1 ako se ne varam. Samo se nadam da tako nece biti i ove sezone,ali sve vise gubim nadu u ekipu,ali se nadam da Covic ipak zna sta radi

Reply
darko авг 10, 2012 at 23:39

Sta bre vi ocekujete od onakvog haosa pre 2 sezone mi napravimo stabilan klub doveli sasvim dobre igrace meni je i ovo dosta…da necete mozda odma da osvojimo sve trofeje ? pa sta je covic da tako nesto napravi za godinu dana,strpite se malo…

Cica авг 10, 2012 at 22:10

Uglavnom se slazemo da je Lazic dijabola koja zna da igra samo protiv ovih nasih malih timova iz KSL..Petar Popovic kad bi ostao posle svega bio bi koliko toliko zadovoljan..evo ekipe koja moze uzeti titulu,pa ako se neko ne slaze neka me demantuje..Cvetkovic,Rakocevic,Radivojevic,Dimic,Smiljanic,Simonovic,Mitrovic,Radetic,Savovic,P.Popovic,Braun,Milovanovic.

Reply
Kastro авг 10, 2012 at 21:39

Lazic, ne Lazovic 🙂

Reply
Kastro авг 10, 2012 at 21:06

Dizem ruke od kosarkaskog kluba. Prelazni rok je katastrofalan. Stoji to da su doveli Rakocevica, boljeg igraca sigurno nisu ni mogli priustiti,zatim Braun, i Savovic takodje dobra pojacanja,ali Subotic, Covic i pogotovo Lazovic, sta reci. Lazovic je igrac koji me je proteklu sezonu najvise nervirao u timu,kao specijalac je za odbranu,a protiv Partizana nikoga nije mogao da zaustavi a prebacivao ga je Pesic na tri-cetiri igraca. Lik je antitalenat,katastrofalan je. Sto se tice Covica i ja bi ga ostavio u timu,jer uz Rakocevica, nadam se i Radivojevica i mladog i neiskusnog Cvetkovica potreban nam je jos jedan igrac na toj poziciji, a s’ obirom na sve sto je Nebojsa Covic uradio za tim i iz kakvih ga je problema izvukao za Covica mladjeg treba da ima mesta u ovom timu. Stoji da nije neki kvalitet,ali moze da zameni igraca s’ vremena na vreme. Otisli se Nedovic, Tomas, Lesic,verovatno Ilic, a mozda i oba Popovica,jos treba da puste i Radivojevica pa da se totalno raspadnemo. Doveli su kao pojacanje centra Milovanovica koji je 205cm, a uz to nije ni robusan kao recimo Braun,koji je pravi centar,a ovaj je daleko od toga. Ilica napadaju da nema igru ledjima,a sta ovaj ima. Moze da igra protiv Mega Vizure i slicnih. Ilic je igracina, to pokazuju i pozivi u reprezentaciju, takodje i Petar Popovic je fenomenalan igrac i uz Nedovica prosle godine meni najdrazi. Nadam se da ce ipak jedan od njih dvojice ostati u timu,ukoliko ne jbg. Sve u svemu lose, katastrofa, nadam se da necu biti upravu, ali sve sto je valjalo otislo je

Reply
Deki авг 10, 2012 at 21:39

??? A nas briga sto ti dizes ruke…

Reply
Kastro авг 10, 2012 at 21:43

To se odnosilo na podrsku sa tribina koju su mogli imati od mene, jer nisam jedan od onih koji bojkotuju,ali ovakva ekipa mi ne uleva nadu i jednostavno nema vise prostora za nerviranje. Lazic i dalje u timu aaaaaaaaaa

Reply
Denis авг 10, 2012 at 22:16

Lik je dobio minuse jer ne bojkotuje ABA ligu (zanimljivo), ili zato sto se pojedinci ne slazu sa njegovim prethodnim komentarom. Delije, jadni ste, vecina vas. Ne razmisljate svojom glavom ili uopste pojedinci nisu sposobni za to

Reply
Dušan авг 11, 2012 at 03:20

Toliko su fenomenalni da ih JEDAN partizanov centar sj…. Znači ostali miševi u najgorem trenutku bez Raška Katića, spali na Raduljicu i mučenog Bešovića i ta dva majstora Petar i Mile nisu mogli da izdominiraju ni u napadu ni u odbrani. Pa koji će nam onda moj. Lupate za medalju. Prošle godine stvarno dobar igrač je bio samo Tomas, a već sad imamo Igora, Savovića, Simonovića i Brauna. To je ogroman pomak, i biće dovedeno još igrača. Ovakvu ekipu smo mogli samo da snjamo, a sad genijalcima ni to nije dovoljno. A ovaj što neće da ide ni ne mora već sad je interesovanje za sezonske premašilo sva očekivanja, nek sedi kući i jede se.

Reply
Dusan? авг 11, 2012 at 21:46

E moj Dusane, ako si gledao utakmice protiv Partizana nismo ih ni gubili na centarskim pozicijama, doduse jeste nam Besovic postizao neke jeftine poene,ali Raduljica koji je reprezentativni centar bio je zaustavljen, a i pogledaj malo statistiku i piseti se po koliko poena je postizao Petar Popovic, a i sto se tice Ilica takodje je odlican centar. Stoji da mu je forma malo u padu u odnosu na prethodne sezone,ali odlican centar i odlazak bilo kojeg od njih dvojice biti ce veliki gubitak. To da Ilic nema kvalitet nebi bio u reprezentaciji ili si ti i ti sto ti lajkuju komentar mozda veci strucnjaci od Dusana Ivkovica

Reply
Cica авг 10, 2012 at 20:36

nema od lakovica nista,decko je preskup..a rasic tesko,cim je covic ostao ai onaj lazic..

Reply
Ognjen Banic авг 10, 2012 at 20:30

a nesto sam citao da je aleksandar rasic veoma blizu zvezde

Reply
Ognjen Banic авг 10, 2012 at 20:23

cuo sam da je jaka lakovic veoma blizu zvezda

Reply
Goran авг 10, 2012 at 20:18

E, ovoga sam se plašio, dragi moji drugari. Da je Čović iole dobar igrač, pa i da ostane. Ovako, dobri potezi u prelaznom roku su pali u vodu. Načekaćemo se mi do titule.

Reply
Cica авг 10, 2012 at 20:05

ovi umesto da ubace dimica,ostavljaju i Lazica indijanca..taj decko je vise za neko rvanje u parteru nego za kosarku..

Reply
Cica авг 10, 2012 at 20:04

Dajte bre,ja taman mislio uzimamo titulu,kad ovaj Covic ostaje u ekipi..uzmemo sad karu…

Reply
bbbb авг 10, 2012 at 19:17

Dimic je jos ranije potpisao ugovor na 3 ili 4 godine.

Reply
Boki авг 10, 2012 at 19:33

Lazu te „Draga svi“ , mislim da je Dimic jos uvek u Radinickom FMP-u

Reply
Boki авг 10, 2012 at 19:35

Gde tata da dovede takovog igraca kao sto je Dimic,i direkno ugrozi svog sina jedinca.Sve dok je Filip u Zvezdi,Dimic ce biti u FMP-u!

Reply
roberto RS авг 10, 2012 at 19:52

i opet mali covic dokle vise nas zajebavate dovodite pojacanja a plej gazdin mali sramota a mali cvele je zanjega izmislijo kosarku sta mislite zastoje pesic otiso kad ova sina gura

Reply
bbbb авг 10, 2012 at 20:03

Ae pali.

Reply
MILAN KG авг 10, 2012 at 18:07

nista bez covica upropastio nas je u finalu u zelezniku mora da igra zbog tate pa zbog njega je prodat nedovic jedino mi smeta covic u ovom timu

Reply
Стефан авг 10, 2012 at 17:54

http://en.basketball.doudiz.com/player/12030/Filip-Covic.html
Немој те кењати Човић је добар играч и што је најважније Звездаш, дај те му мало времена и видећете, за 2 или 3 плеја је одличан 😉

Reply
roberto RS авг 10, 2012 at 19:54

za 4 tog

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 10, 2012 at 21:48

petog.;)

Reply
Damir авг 10, 2012 at 23:26

Sestog !

Reply
Milojica Djokić авг 11, 2012 at 05:42

Nemaš ti pojma,raspitaj se malo dečko je okoreli partizanovac.

Reply
Ljubo90 авг 10, 2012 at 17:51

Smarači,ne kenjajte veše majke vam!!!!Da se ispravim,znam da Rakoč igra priridno poziciju 2-bek,ali u nekoj rotaciji može igrati i pleja.

Reply
ds авг 10, 2012 at 17:37

xaxaaxaxa Covic ostaje kakva bruka nasta smo mi spali da nam jedan covjek vodi klub i da mora da igraju clanovi njegove porodice neka dovede i svog tatu mozda moze biti od neke koristi ovo mi se sve smucilo jedva cekam da istekne ova fuzija pa da budemo normalan klub

Reply
Deki авг 10, 2012 at 17:58

Pa brate mili ako je vec usao sa velikim parama u klub, sanirao dugovanja, doveo jaka pojacanja..onda ce istrpimo i tog njegovog sina… Jel imamo drugu mogucnost??
Daj mi da prekinemo bojkot, i sve ce doci na svoje mesto…

Reply
ds авг 10, 2012 at 21:55

Druze nije on sanirao dugove nego je dugove stavio postrani i dok je klub u fuziji potrazivanja nece biti kad se klubovi razidju dugovi se opet aktiviraju nije on puno uradio za zvezdu jbg ako odu Radivojevic,Ilic,P. Popovic,Bojan Popovic itd nas sa ovim pojacanjima realno nema nigde kakav crni Covic,Lazic,Subotic i ova dvojica iz radnickog bas sam se totalno razocarao kad se pricalo o jos 2-3 dobra pojacanja nadao sam se da ce doci pravi igraci kad ono Covic,Lazic i Subotic katastrofa a bojkot se nastavlja koliko ja znam

Reply
Igor авг 11, 2012 at 15:14

I kakav crni Rakocevic, jel?

Reply
Darko авг 10, 2012 at 17:27

Jel zna neko sta se desava sa Dimicem najboljim strelsem FMP.?
bila bi velika steta sa njime da se ne potpise ugovor!

Reply
Jovan авг 10, 2012 at 19:38

Decko je jos prosle sezone zasluzio da bude u Zvezdi,a pogotovo sad! Sta da kazem,velika steta!

Reply
Milojica Djokić авг 10, 2012 at 23:45

Priča se da mu je ponuđen veoma loš ugovor od strane Čovića što je Dimić,naravno,odbio.

Reply
bojan авг 10, 2012 at 17:25

OVO JE STRASNO , A DIMIC NIJE POTPISAO NAJBOLJI IGRAC I STRELAC.

Reply
Ljubo90 авг 10, 2012 at 17:24

Ovo je fantastičan prelazni rok,impresioniran sam!LAzić je bitan igrač u odbrani,a Čovke će sigurno biti korišten sa klupe,kao zamena za Rakoča i eventualno Cvetkovića.Imam osećaj da će sve ovo sjajno izgledati Akobogda.

Reply
Sasa авг 10, 2012 at 16:39

Ma ovo je bruka da nam igraju Covic i Lazic nista mi dobro nismo uradili u ovom prelaznom roku jedino sto valja u timu su Braun i Rakocevic ostalo nije vredno pomena ako ostane ovakav tim realno nema trofeja ni ove sezone

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 16:29

Admine, ajde molim te probaj da pobrises sve moje postove na ovoj vesti.
Trudicu se da nekomentarisem kosarkaske vesti, bar ne ove kosarkaske vezane za stvari koje mi se ne svidjaju.

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 16:22

Kakav smo to narod?
Zar je moguce da nam u FK Evanro ne valja, a u KK Covic valja?
Tuzni smo i zalosni, kukamo na Prosineckog, a vlja nam neki Milivoje Lazic.
Jadni mi, Hitler je bio pametan, a ljudi ga proglasili za ludaka.

Reply
Branimir авг 11, 2012 at 01:30

Хитлер био паметан?
Много си ми ти паметан.

Reply
deda vujadin авг 10, 2012 at 16:12

Coki junior produzio ugovor!? kukala nam majka kad bude gubio lopte u poslednjim cetvrtinama u derbiju

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 16:09

Ja mislim da se Gurovicu zeludac prevrce kad pogleda ko sve danas moze da igra za Zvezdu.

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 16:02

Bedno, jadno, tuzno, zalosno.
Ja stvarno ne znam sta da kazem na ovo.
Ljudi verujte da sam ja za dve klase bolji od Filipa Covica, a on igra u Zvezdi, a ja gledam istu i igram basket sa ortacima iz kraja.

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 16:06

Ma ne, izvinte, Fico ce nam biti startni plej, a pojacanja na toj poziciji nam nece trebati naredne 3 godine, a mozda i vise, verujem da ce Fuco produziti na jos koju godinu.

Reply
Goran авг 10, 2012 at 16:38

Jeli brate, jel si ti neki žešći paranoja?

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 16:48

Da.

Reply
roberto RS авг 10, 2012 at 20:02

jedino njegova povrijeda nam moze sezonu spasiti (zalosno).

Reply
marko авг 10, 2012 at 20:28

Nek tvoj cale ulozi jedno 12 miliona evra u Zvezdu pa ces i ti igrati zajedno sa svojim izmisljenim ortacima u Jadranskoj ligi i u Evro Kupu!

Reply
....:E......:3 авг 10, 2012 at 15:56

neka mi neko napise(ako nije tesko), kakvu bi on postavu voleo videti u sledecoj sezoni, ko bi bili starteri! 😀 I na kojoj poziciji igraju

Reply
brx96 авг 10, 2012 at 16:02

Novi plej(Cvele)-Rakoc-Simonovic-Savovic-Braun

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 16:16

Covic ((novic plej) Cvele), Rakocevic, Simonovic, Savovic, Braun.

Reply
jelen авг 10, 2012 at 16:03

1. covic 2. rakocevic 3. simonovic 4. savovic 5. braun

Reply
JoDe авг 10, 2012 at 16:23

1.Plejmejker:Cvetkovic(Čović) Još 1 plej dovesti
2.Bek:Rakocevic(Radivojevic)
3.Krilo:Simonovic(Milutinovic)
4.Krilni centar:Savoic(Mitrovic)
5.Centar:Braun(P.Popovic)….

Mislim da je ovo ondlicna postava.Osvajamo:KLS i KRK……I bicemo dobri u ABA ligi.I treba nam jedan dobar Plejmejker!!

Reply
Branimir авг 11, 2012 at 01:28

А гдје ти је Димић?

Reply
Milojica Djokić авг 11, 2012 at 05:50

Dimiću je ponuđen loš ugovor i dečko je to,normalno,odbio,

Igor Burzanovic авг 10, 2012 at 15:55

Problematična nam je pozicija centra. Ako ostanemo sa Braunom, Nikolićem i Milovanovićem to mi se ne svidja. Brown je evroligaški košarkaš ali nikolić i Milovanović ga neće moći odmijeniti na pravi način.. Nadam se da će Milovanović negdje na kaljenje a da ćemo potpisati Petra Popovića ili nekog drugog da bude zamjena Braunu.

Reply
MARKODS авг 10, 2012 at 15:51

Vest da je Filip Covic produzio ugovor podjednako je losa kao i vest da smo izvukli Bordo! Sto Siladji nije potpisao ugovor, igra odlicno za mladu reprezentaciju i dobar je u Radnickom FMP??? Hocemo jos pojacanja, da budemo sigurni u osvajanje titule!!!

Reply
goran авг 10, 2012 at 16:00

Covic stari je zasluzio da junior ostane kakav je takav je

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 16:03

Preispitaj se ima li to veze sa mozgom sto si rekao, zbog toga nam zemlja propada, o sportu da ne pricam.

Reply
Goran авг 10, 2012 at 16:40

Propada nam zemlja zato što si ti večito na ovom sajtu umesto da radiš nešto. Kad god se nakačim vidim tebe, dosadio si čoveče.

Reply
ShoNara авг 10, 2012 at 16:53

Pa u tome i jeste problem, sto obicno rade tatini i mamini sinovi.
Ja znam da u Beogradu ima posla, ali ja nemam pare da placam 500 evra stan i da za radjujem 400 evra platu, a nazalost ovde gde zivim ljudi se zaposljavaju po rodbinskim linijama.

sss авг 10, 2012 at 15:50

samo me zanima odakle nam pare? :)))

Reply
MARKODS авг 10, 2012 at 15:52

To i nije tvoja duznost da znas!

Reply
baba simana авг 10, 2012 at 15:50

dokle radetic ima ugovor?

Reply
Delija авг 10, 2012 at 15:48

Zasto Dimic nije potpisao !?

Reply
Ariljac авг 10, 2012 at 15:57

Ako se ne varam msm da je ranije potpisao.Mozda gresim.

Reply
Milojica Djokić авг 10, 2012 at 23:50

Nije potpisao jer mu je ponuđen izuzetno loš ugovor od strane Čovića što je Dimić,normalno,odbio.

Reply
Nemanja Bas Delija авг 10, 2012 at 15:44

Kakve su sanse da dodje Stiven Markovic?

Reply
Ashaman авг 10, 2012 at 15:46

mislim da on ostaje u kragujevcu,valjda je potpisao ugovor sa njima..

Reply
Ariljac авг 10, 2012 at 15:44

Mi kad potpisujemo,mi stvarno potpisujemo.. 😀

Reply
Marko Vozdovac авг 10, 2012 at 15:47

Ariljac, evo me u tvom gradu ovih dana 🙂

Reply
MARKODS авг 10, 2012 at 15:53

Gradu? Arilje grad? ahhahahahahahaaaaaa

Reply
Ariljac авг 10, 2012 at 15:56

Eheeej bravo otkud to?Guca?Imas nekoga?

Reply
Marko Vozdovac авг 11, 2012 at 13:56

Pola rodbine mi je odavde 🙂

Reply
Ariljac авг 11, 2012 at 14:06

😀 😀

ShoNara авг 10, 2012 at 16:04

Mozda i ja, da igram turnir u basketu, cujem nagrade su vrhunske… 😀

Reply

Leave a Comment