Moja Crvena Zvezda
Други пишуЗвездаши широм светаКошарка

Кешељ:“Повратак у овом моменту није реалан“

Marko Keselj

Пре само неколико дана окончана је сарадња између шампиона Европе Олимпијакоса и Марка Кешеља. Самим тим почеле су и спекулације о евентуалном повратку српског репрезентативца на Мали Калемегдан. Међутим, треба поставити питање колико је то у овом моменту реално, без обзира на то што је Кешељ декларисани Звездаш.

О свим тим нагађањима јавности се преко портала „sportal.rs“ обратио и сам кошракаш:

– Тренутно уопште не размишљам о новом ангажману. Олимпијакос има рок до 15. јула да се изјасни, а уколико се то не догоди, видећемо. Већ сада постоје одређене понуде које за сада нисам озбиљније разматрао. Када је реч о Црвеној звезди, хиљаду пута сам поновио да је то мој клуб. У Звезди сам се афирмисао као играч. У јануару су постојали и контакти са тренером Пешићем који је желео да ме види у екипи, али до договора није дошло. Морам истаћи да у овом моменту није реална опија повратка у Црвену звезду. Амбиције у наредном периоду су ми клубови који играју Евролигу.

Повезане вести

54 comments

escort јул 15, 2012 at 02:05

E, nosi se i ti i Rakoc i Milicic i svi ostali….Nije realno!? ZASTO!? Zato sto ces da zaradis 100 000 evra manje!? E, pa idi onda u neki drugi klub, neka te drze na klupi, odradi ugovor i pozdravi se sa basketom! Umesto da pomognes SVOM klubu, dodjes bez obestecenja, odigras sezonu-dve i opet se prodas skupo….

Reply
NRA јул 15, 2012 at 18:58

Ja sam tako razmisljao kao sto ti razmisljas kad sam imao 12 godina. Ukapirajte da je ovo njima posao i da se od ljubavi ne zivi!

Reply
ShoNara јул 14, 2012 at 14:36

Aman ljudi, oce li biti sta od tih novih dresova i cemo raskinuti ugovor sa legeom i nositi obicne pamucne majice.

Reply
aikido јул 14, 2012 at 13:50

-Trenutno uopšte ne razmišljam o novoj djevojci (ribi, op.aut.).Trenutno još uvijek sadašnja djevojka ima rok do 15. jula da se izjasni,a ukoliko se to ne dogodi vidjećemo da li ću je otpiliti.Već sada postoje neke ribe koje sam prije odšmekao ali o njima nisam ozbiljnije razmišljao.Kada je riječ o mojoj bivšoj djevojci,hiljadu puta sam ponovio da sam je najviše volio. S njom sam se afirmisao kao je..č.U januaru ove godine su postojali određeni kontakti s njom jer je željela da se vidimo na kafi,ali do dogovora nije došlo jer sam je prevazišao.Moram istaći da u ovom momentu nije realna opcija da se opet smuvamo.Ambicije su mi da u narednom periodu nađem još bolju ribu,a ovu trenutnu da polako odj…m.

Reply
aikido јул 14, 2012 at 14:19

ajd ko je lupio prst dole neka mi samo objasni zašto?Baš me interesuje….

Reply
ShoNara јул 14, 2012 at 14:35

Zato sto si napisao veliku glupost, zato sto nije fer ni prema njemu ni prema Zvezdi.

Reply
aikido јул 14, 2012 at 16:07

nemaš smisla za humor,sve gledaš crno-bijelo……navijač sam i imam pravo da se malo našalim,ali i da kroz to poluozbiljno i poručim svoje mišljenje na te njihove izjave.Samo mi nemoj reći da nisu prešli sve granice za tim post – simpatizerskim porukama..Vratiću se u Zvezdu.Nije sad vrijeme…a po tebi kada bi trebalo da bude’Ne u KK nego u većini klubova iz SD?

Reply
Buzdovan јул 14, 2012 at 21:19

@ShoNara – Ti si puko…

Reply
aikido јул 15, 2012 at 09:03

hahaha,jest,stvarno….hahaha…

Darko јул 14, 2012 at 18:55

samo umesto prevazisao-preboleo 🙂

Reply
Dragan Kg јул 14, 2012 at 13:16

Mozete da lupate minuse koliko hocete, ali evo u cemu je razlika izmedju bivsih nasih igraca i njihovih i fudbalera i kosarkasa!!! Svi se kunu u Zvezdu a kada treba da pomognu nema ih nigde!!! Tako je i Rakocevic hteo ali kada napravimo extra tim. A pogledajte oni, Kecman im se 5 puta vraca i uvek im donosi titule, vracao im se Scepanovic, evo i ova debela svinja im se vratila, tako i u fudbalu, Ilic, Vukic i Babovic su im vise od pola tima. A nasi??? Nema ih nigde!!! Svi kao vole klub. vatreni navijaci, ali nikome ne pada na pamet da se vrati i pomogne, tako je isto i rukometas Vuckovic izjavio pre neki dan, vraticu se da zavrsim karijeru. Ma super, samo vi uzivajte tamo preko i volite klub na taj lazni nacin, izgleda da od celog naseg sportskog drustva jedino sto vredi to su navijaci, a tu su zestoke podele, da li Robi valja ili ne, da li Pesic valja ili ne. Ja licno smatram da ni jedan ni drugi nisu dobri za nas, prvi je pocetnik i lose mu ide,(znam da ce zbog ovoga da bude gomila minusa, ali jednostavno igra i rezultati potvrdjuju ono sto sam rekao) drugi je izlapeli prepotentni cica kome do kluba nije stalo ni malo, trazi da mu se obezbedi veliki budzet, znao je kakva je situacija, nije trebalo ni da dolazi. Jos kada sam procitao malopre ovo za Bakica da ovi hoce da ga otmu (a hoce ako im se ukaze i promil sanse, ne zato sto im treba vec da nam zadaju jos jedan nizak udarac), znaci smuci mi se zivot. Kako izdrzati sve ovo, kako ovo da izdrzi neko kome je 25 godina Zvezda sve, nacin zivota, nacin razmisljanja, svakodnevna preokupacija??? Tesko!!!

Reply
Mimi јул 14, 2012 at 13:24

svaka cast za ovo…sve si lepo rekao

Reply
aikido јул 14, 2012 at 13:34

Dragane,svaki ti je zlatna…i meni je pun qrac te „famozne“ ljubavi prema Zvezdi bivših nam igrača…dovoljno si rekao,da se ne ponavljam.Ne znam da li i sportisti ponekad navrate na ovaj sajt pa pročitaju,ali ako i navrate NEKA SE STIDE SVOJIH IZJAVA,a oni koji se ne trude i ovdje su samo zbog para(a većina,naravno jeste9,NEKA SE STIDE SVOG ODNOSA PREMA DRESU.Ne ulazim u to da li je neki trener protiv nekoga ili je klub dužan,pa ima lažnih obećanja….to me ne interesuje,eto vam vaši fuckin menadžeri pa neka vas oni zastupaju!Ako ćeš da igraš IGRAJ,ako ćeš da foliraš RAZGULI IZ ZVEZDE!Kao i Rangers iz Glazgova i njegovi navijači..ako ne može pošteno i kako valja,daj ispočetka ali svijetla obraza,pa ko je volio voljeće je u na dnu!I Stanković mi je pizza….nema tu ni trunke ljubavi,to su samo sjećanja kod njih…izlapilo je to daaaaaavno.

Reply
Dragan Kg јул 14, 2012 at 14:12

Bas tako, ako je nekada i bilo velikih Zvezdasa medju igracima, odavno ih vise nema. Sto kazes, da ne pisem vise o tome da se ne ponavljam, ali izgleda da su pravi Zvezdasi samo na Severu, Zapadu, Istoku, i na Jugu (ponekad) nase Marakane, i oni koji bi bili na pomenitom mestu ali su nekada objektivno spreceni. A ovi ostali sto se afirmisu, sto zaradjuju i slikaju se za novine preko naseg svetog dresa, sto cesto posteno i ne oznoje dres, sto pricaju na sav glas pred pocetak svake sezone a onda vec u oktobru pogaze sve to sto su rekli, e takvih mi je kao i tepi i vecini pravih (a ne placenih ) navijaca pun qrac. Veliki pozdrav za sve prave i iskrene Zvezdase. Moramo da izdrzimo, IZGLEDA DA STVARNO U NAMA LEZI SPAS!!!

Reply
aikido јул 14, 2012 at 14:18

Ne,ne nego ja nemam potrebe da dodajem ništa više da se ne ponavljam jer si ti već sve rekao….Nema tu više iskrenog Zvezdaša,mislim ima,naravno,ali u ovom vremenu je sve novac tako da u trci za novcem ta ljubav je smiješna čim se ode iz Zvezde.I ja bih zabranio takve komentare,tipa vratiću se da
završim karijeru u zvezdi ili pomoći ću Zvezdi
kad god zatreba…Ili u stili ja sam Zvezdin vojnik.Daaaaj,kakva preseravanja..

Reply
MarkaFCRS јул 14, 2012 at 15:18

Ne možeš porediti naše bivše igrače i njihove. Nažalost, oni u zadnje vreme imaju rezultate, i to je magnet za bivše igrače, a ne ljubav prema klubu. Ja verujem da bi i Kešelj voleo da se vrati u Zvezdu, da klub igra EL ili makar da imamo velike ambicije. On je trenutno u najboljim godinama, i logično je da će ih provesti u vrhunskim klubovima.

Reply
aikido јул 14, 2012 at 16:16

ja i ne poredim njihove igrače s našim,nigdje to nisam ni pomenuo.Niti klub s druge strane Brda.Ja komentarišem naše i njihove izjave.Sad ću da se dodirnem i ružnog nam komšiluka.Možda griješim,ili nisam dovoljno pratio,ali čini mi se da se njihovi igrači,odlazeći iz kluba,nikada nisu rasipali takvim i sličnim izjavama,u stilu svog povratka u klub stare ljubavi.Nešto se zaista ne sjećam.Mišljenja sam da su za takve izjave Zvzdinih igrača krivi pomalo i novinari koji su stalno išli kod naših bivših igrača i gnjavili s pitanjima:pratite li Zvezdu?A ovi kao iz topa redom izjavljivali(uglavnom) Naravno,i vratiću se čim budem mogao da tamo završim karijeru!Najmanju halabuku od svih velikih igrača napravio je Savićević koji je diošao na jednu polusezonuDefinitivno bespotrebna su pisanja i izjave o tome.Bilo nekad,igrao si tu,sad zarađuješ vani i ok,tu se priča zavšava.Svakom poštovanje,ali da završim u stilu Radovana III …MOORRREEEE!

Rape Delija јул 14, 2012 at 14:39

Ja kada sam rekao da je Pesic izlapeo dobiosam 39 minusa i 4 plusa!

Reply
Srdjan јул 14, 2012 at 15:57

Care Partizan u kosarci igra Evroligu i to prilicno imaju zapazene role. Da mi igramo Evroligu mnogo bi lakse mogli dovesti igrace bilo strance bilo domace. A sto se fudbala tice taj Vukic i Babovic su u Partizanu jer realno gotovo da i nemaju ponuda pa im je bolje igrati u Partizanu koji je opet tim koji igra evropu a i novac nije problem kao nama.Valjda si primetio da mi ne placamo sve igrace vec one koji igraju. Vracao se kod nas Lazetic (bio najbolji igrac), Kovacevic, Milovanovic, Perovic ali oni nisu nesto previse pokazali. Zvezda nema novca a i uprava nema neki respekt prema tim igracima.

Reply
aikido јул 14, 2012 at 16:23

Lazetić kad se vratio te sezone,mislim da je Pižon bio trener,samo sam njega maltene znao,ovo sve bili skoro anonimusi,mladi,nesigurni,neuigrani.Sjećam se izjava da se trebamo boriti za opstanak! Laza bio najbolji,najstariji ali se najviše zalagao…i iznenađenje! Borili smo se za titulu.Četiri-pet kola pred kraj.A onda onaj belaj s navijačima na Severu,mislim protiv OFK da je bio,Pižon dobio otkaz,Zvezda kažnjena s dvije utakmice bez publike i …prc! Ode titula….To me i dan danas boli! Tole jedva dočekao da nas kazni…a bili smo realno i pali u formi…Groblje iskoristilo poklon i bili prvi…Ebo i ja!

Reply
Savo јул 14, 2012 at 17:02

Tacno tako. Sracena verzija tvog komentara bi bila. Svi oni se kunu u Zvezdu i vole je do zadnjeg dinara.

Reply
aikido јул 14, 2012 at 17:28

hahahahahaha

Reply
@Dragan Kg јул 14, 2012 at 19:52

Sa neke strane jesi upravu,ali pogledaj Keselj je jos mlad i treba da se obezbedi zato ide gde je veca lova,iz Zvezde je otisao tek pre 2 sezone hoce da uzme kintu pa ce se vratiti.Sto se tice FK vracali su se i kod nas Milovanovic,Kovacevic,i Perovic tako da nisi u pravu sto se tice toga kao njima dosli Vukic i Ilic a nama niko,ali sto se tice Rakocevica slazem se sa tobom.Rekao prosle sezone jos ovu da probam da osvojim EL i dolazim sigurno,i evo sad sigurno nista se ne zna.

Reply
dd јул 14, 2012 at 13:01

ljudi mogu svi igraci da se kunu koliko god hoce,ne znaju oni sta je ljubav prema klubu,oni znaju samo da mlate pare….Ako nece da dodje,neka mu je sa srecom,ne mora nikad ni da dolazi onda,koj ce nam djavo sa 40 godina….

Reply
DelijaMomak јул 14, 2012 at 12:59

Poenta je da kad bi igrali evroligu svi bi oni dosli.A sa kojim igracima mi da udjemo u evroligu kad niko nece da se vrati?

Reply
nene јул 14, 2012 at 12:20 Reply
realno јул 14, 2012 at 12:13

Ako bi igrali Evroligu samo od ulaznica na pet meceva u Areni bi zaradili vise nego sto je predvidjen budzet za plate igraca za ovu sezonu,ali da bi igrali potrebno je pet dobrih igraca,a kad bi usli u Evroligu sa kvalitetnim timom ne bi nemoguce bilo uci i u top 16 (dve grupe po 8 timova) gde bi igrali jos sedam meceva na domacem parketu,a tad bi zaradili duplo vise nego sto je budzet za naredne dve sezone tako da se isplati uloziti u dobar tim,jer bi se novac vratio,a tad bi se mnogi kosarkasi i stranci,a pogotovo Zvezdasi nudili da igraju pred 20 hiljada Delija,ali mozda tad klub nece hteti da oni dodju,pa makar to bili Rakocevic,Keselj,Radmanovic,Milicic,Antic tako da im je bolje da odmah dodju i igraju za manje pare i obezbede sebi mesto u timu,jer ce to biti privilegija kad se udje u Evroligu.

Reply
Vlada Tosic јул 14, 2012 at 12:44

Racunas li da arena treba da se plati… i to 20 000 evra po mecu…

Reply
Римкашикина јул 15, 2012 at 23:50

Ти си већ у евро лиги… ? О како далеко си отишао…

Reply
Mimi јул 14, 2012 at 12:03

svi volite Zvezdu a necete da dodjete da nam pomognete….

Reply
Vlada јул 14, 2012 at 11:58

Ista vest je bila i prosle godine. To ce i sledece godine da izjavi…

Reply
***DELIJA 1OO% јул 14, 2012 at 11:58

http://sport26.rs/page.php?FID=2&PKID=1&id=1078 ovi grobari mi se smucili vise!!! Iz usta nam uzimaju,mamu im j**em,Copy:Zvezda-Paste:partizan

Reply
Ђики јул 14, 2012 at 12:42

Какве везе ово има са Кешељем?

Reply
ds јул 14, 2012 at 11:56

Keselj,Rakocevic i Milicic su materijalno obezbedjeni,a nece da se vrate da pomognu svom klubu.Kunu se u Zvezdu preko novina a u stvari oce samo pare ,sve ostalo je maska.Da su neki Zvezdasi pad da se svi trojica vrate da igraju za dzabe,ne vidim razlogzasto oni to ne bi uradili,ako su zvezdasi.

Reply
delije јул 14, 2012 at 12:10

Milicic i Rakocevic su obezbedjeni objssni molim te kako je Keselj obezbedjen kad je proveo 2 god u OLimpijakosu???

Reply
ds јул 14, 2012 at 12:16

Obezbedjen je dovoljno da bi se vratio na jednu sezonu da odigra za svoje klub.
Nece da crkne gladan.
Ja razumem da je ovo sto ja trazim nerealno,ali ako na neki nacin ne pomognu onda nemoj da se nazivaju zvezdasima.
NJima je Bog dao talenat,Zvezda ih nacinilana igrace i zbog toga sad zive lep zivot,znaci da su duzni da na neki nacin vrate Zvezdi.
Mozda vama to deluje glupo sto pisem,ali ja sam siguran da sam u pravu.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 14, 2012 at 14:15

ma ebi nijedan igrao za dzaba stavili bi za 7 ili 8 meseci koliko traje sezona najmanj epo 400 hiljada evric akao ne i vise,to jest upola manje za koliko oni igraju u evropi ali brate boli njih uvo to ti je smao ono volim ja ali jbg nije realno,a meni je pun ….. toga:),volim i ja al jbg:)

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 14, 2012 at 11:52

Citajuci ovakve tekstove uvek se razocaram u sve zivo,ja mogu razumeti da je veca plata ali brate da i nerazmisljas i da se kaze nerealno je jbg onda…mislim svaka tim igracim cast i sve najbolje ali brate da se 5 igraca vrati u Zvezdu od tih 20 koji se kunu u nju Zvezda bi razbucala sve redom,isto je i sa fudbalerima,puna im usta Zvezde ali nikom nepada na pamet da se vrati,a puni im dzepovi love i jos imaju 30 i plus godina ali jbg.Srbija je ovo,i kako covek da se nerazocara?!

Reply
czv јул 14, 2012 at 11:44

Ljudi sta je vama??? Ko ce jos da dodje od velikih igraca kod nas?!Uzdamo se u Pesica koji je doso da pomogne??? Voleo bih da ode i da se nikad vise ne vrati, nije mu stigla plata odmah je iskoristio da zatrazi raskid ugovora jel znate zasto zato sto je nesposoban i igra mu mali covic! sam je govorio da mu niko nece govoriti sta da radi ??? Svaka cast Nebojsi Covicu za sve…sto se tice Mareta zelim mu srecu i ja mislim da bi mu povratak u zvezdu bio korak u nazad u karijeri medjutim ako stigne rakoc mozda i ima neke sanse ovako dok nas pesic drzi u neizvesnosti tesko…

Reply
Zvezdas јул 14, 2012 at 11:43

Meni nije jasno, nismo im realna opcija zato sto ne igramo evroligu. Ok, to shvatam, ali da si ni jedan od ovih vecih igraca ne seti toga da bi mozda bas on trebao za to da igramo tamo ee to mi ne ulazi u glavu…

Reply
Branimir јул 15, 2012 at 00:28

Сваки од њих пушта предност неком другом. Па не могу да се договоре.

Reply
Aleksandar јул 14, 2012 at 11:41

Brate osvojio si Evroligu, dodji i osvoji nesto sa Zvezdom… Nije mi jasno kako u njima vise ne zivi ono dete koje sanja da ce sa Zvezdom osvojiti sve kao vodja ekipe? Mozda je nerealna opcija da se vrati jedan od njih, ali kad bi se maltene svi vratili, igrali jedno vreme za manje plate nego kao u inostranstvu, sigurno bi bili ozbiljna ekipa i osvajali bi trofeje. To donosi i pare. Znam da je ovo samo san ali ima i neka istina u ovome…

Reply
Commandos! јул 14, 2012 at 11:36

dobro, vrati se kad napuniš 35 i kad budeš svakih 10 dana imao povredu… Tada ćeš nam pomoći, sigurno…

Reply
Zeljko јул 14, 2012 at 11:32

Jednu stvar ne mogu da shvatim…Voli Zvezdu i kune se u nju…Materijalno se obezbedio a i dalje juri za nekim parama a daleko od toga da bi u Zvezdi igrao dzabe. Ja da sam na njegovom mestu ne bih ni trenutka razmisljao. Ali to sam ja koji stvarno VOLIM ZVEZDU!

Reply
Branimir јул 15, 2012 at 00:26

Да ли би тужио Звезду за неплаћени дуг?

Reply
IgOr јул 14, 2012 at 11:30

Pa vrati se da pomognes da se i mi izborimo za Evroligu, pomozi svom klubu….

Reply
zvezdaš-rajvoSa јул 14, 2012 at 10:48

Zato je bitno obezbediti igranje Eurolige. Svaki ozbiljan igrač u Evropi hoće da igra evroligu, jer je to takmicenje najjače. Kad bi igrali Euroligu možda bi i Kešelj došao. Eurokup je drugorazredno takmičenje i velikim igračima nije primamljivo.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 14, 2012 at 10:59

Jedu oni malo da nekazem sta…

Reply
Branimir јул 15, 2012 at 00:25

Не мораш, разумјели смо.

Reply
dusan јул 14, 2012 at 10:27

nase vesti se svode na cestitanje rodjendana bivsim igracima, pregled toga sta rade nasi bivsi igraci, i objasnjenja zasto neko nece da se vrati ili da dodje u zvezdu. prelazni rok traje u fudbalu a nijedan ozbiljan igrac ne samo da nije potpisao nego nema ni spekulacija da ce potpisati. pre 20 godina dolazak igraca poput babalja, jovanovica ili bakica nije bio cak ni zabelezen u novinama osim sto smo vidjali ta imena u pregledu ko je dosao i ko je otisao nakon prelaznog roka. basket slicno. dosta smo jadni.

Reply
Драган јул 14, 2012 at 10:30

Нема шпекулација зато што клуб то не дозвољава, ради се у тајности и то је исправна ствар.

Reply
dusan јул 14, 2012 at 10:51

to znaci da kada smo pre 20 ili 30 godina drmali i kada smo se tokom leta hranili vestima o tome ko dolazi (pa je vecina njih i dolazila) to nije bila ispravna stvar? moram da ti kazem da sam mnogo vise voleo te neispravne stvari. zasto bi klub to zabranjivao i kako on to uopste zabranjuje na ovom sajtu? bice pre da smo mi prosli onu fazu kada su ljudima mazane oci raznim ninkovicima, igracima iz barselone b i drugim glupostima, i sada nas takve vesti samo dodatno nerviraju, pa je izracunato da je najbolje da se cuti. a i inace necemo dovesti nikoga ozbiljnog. sva sreca pa ima puno bivsih igraca pa mozemo da im cestitamo rodjendane do mile volje.

Reply
petar јул 14, 2012 at 10:20

Svak ko nesto vredi nije mu realo da se vrati, a kad potonu ko zeton onda bi da se vrate.Pa dokle bre vise ovo ljudi !!!!

Reply
DS јул 14, 2012 at 09:47

Daj brate dolazi sad sta ces nam kad budes imao 35

Reply

Leave a Comment