Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Луковић: „Деби на Маракани – дечачки сан“

Појачање Црвене звезде овог лета пристигло из Б тима, Стеван Луковић, у последњем тренутку отпао је са списка путника на европско првенство у Естонији за омладинце. Таква одлука није деморaлисала талентованог младог фудбалера, већ му само представља мотив за још напорнији рад.

Жао ми је што сам отпао са списка селектора, јер сам пропустио припреме са клубом и сада морам у кратком периоду да надокнадим све пропуштено. Трудим се, много је напорно, али сам сигуран да ћу успети да достигнем жељену физичку спрему – истакао је Луковић.

У претходне три године играјући за Сопот Стеван је својим играма и понашањем заслужио да потпише уговор са Црвеном звездом. Самим тим, сад га очекују велики напори и борба за Робијево поверење и минутажу.

Свиђа ми се систем који тренер форсира и борићу се за сваки минут на терену максимално. Знам да неће бити лако, конкуренција на позицији десног спољњег је веома јака, ту је капитен Микић, Веша, Жуле Стојковић. Сви они су дуже од мене у Звезди, али верујем у своје квалитете и могућности. Не треба ми већи мотив и подстрек за рад од помисли да ускоро могу да остварим свој дечачки сан и заиграм на Маракани пред Делијама – будан сања снажни дефанзивац.

Прилагођавање у нову средину и екипу протекло је без икаквих потешкоћа.

Познавао сам неколицину играча од раније, али сам се и са осталима феноменално уклопио, и боље и брже него што сам очекивао. Играм у великом клубу, са сјајним момцима и играчима, и као и сви очекујем да ће Звезда у наредној сезони повратити стари сјај – закључио је Луковић уз констатацију да би без икаквог поговора отишао на позајмицу у неки други клуб уколико би му клуб то предложио.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

4 comments

bLa bla јул 6, 2012 at 15:10

Ovog znam uzivo iz Prkuplja je do 15 god je trenirao U Toplicaninu…Inace zllo od igraca 😀

Reply
Nemanja јул 6, 2012 at 14:55

Nije Lukovic matori, ovo je klinac neki. 🙂
ako si pogresio, a mislim da jesi zbog „dobrodosao kuci“

Reply
olja јул 6, 2012 at 17:03

moja familija …..bravo lukoviću…..

Reply
Srbija јул 6, 2012 at 14:48

Bravo, samo napred!

Reply

Leave a Comment