Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Чава: „Требаће нам много снаге“

Навикао се већ Милош Димитријевић на жесток ритам рада у Црвеној звезди током припрема, више и не размишља када ће стручни штаб одлучити да смањи напоре.

„Колико год да траје, спреман сам да издржим. Сезона је дуга и напорна и треба нам много снаге и кондиције да издржимо све напоре. Престаћемо да трчимо на крају сезоне, до тада што се мене тиче можемо сваки дан“, започиње Димитријевић и додаје да је тренер Просинечки њему и осталим саиграчима најавио да ће за неколико дана почети скенирање Нафтана, противника нашег клуба у другом колу квалификација за Лигу Европе.“

„Причали смо са шефом о Белорусима и у наредном периоду ћемо се упознати са њиховим манама и квалитетима. Имамо сасвим довољно времена, нарочито ако у обзир узмемо и то да смо дуго заједно и да имамо успостављен систем игре.“

За разлику од Рогле где су наши играчи било готово потпуно изоловани у хотелу, на Златибору има много више садржаја, али и Звездаша који стрпљиво на трибинама чекају и по сат и по док се не заврши тренинг како би се сликали или узели аутограм од својих идола.

„Одлично је овде, можда мало топлије него у Словенији, али не жалимо се. Морамо да се навикнемо на врућину јер ћемо почетак сезоне такође играти у сличним условима. Задовољство је видети, посебно велики број малишана који навијају за Звезду, и увек им радо излазим у сусрет“, закључио је Чава.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

15 comments

milos 90 јул 6, 2012 at 15:46

da li je moguce da ce da ga oteraju!?!?!?
samo da nebude kao sa Milovanovicem…

Reply
Aca јул 6, 2012 at 15:36

Sa Zlatibora je u Beograd vracen tj oteran Marko Perovic koji se interesovao kada ce mu biti uplacena rata koja dosta kasni sto je razbesnelo rukovodstvo koje ga je odmah poslalo u Beograd. Sta cete covek pitao za svoje rodjene pare, a nije imao pojma da to danas u Zvezdi ne sme da radi NI SLUCAJNO. Za sve pitajte barona od sopota, ali za svoje rodjene pare nikako. On vise ne zna gde je levo i sve je blize ostvarenje mojih crnih slutnji o novoj sezoni. Totalno rasulo.

Reply
Žile јул 6, 2012 at 15:11

Jel istina da je Perović vraćen u Beograd zato što se raspitivao kad će da mu plate ono što su dužni?Ako je to tačno,ja ne znam koji je to put po redu da uprava minira Robija-dokle više?

Reply
Aca јул 6, 2012 at 15:37

Tacno je brate, meni je to javio rodjak koji zivi na Zlatiboru i koji je tamo svaki dan sa ekipom.

Reply
IgOr јул 6, 2012 at 16:27

Cekaj, kako svaki dan sa ekipom kad su juce stigli tek ?

Reply
Aca јул 6, 2012 at 16:41

Nemoj da si bukvalista. Covek zivi tamo i to je istina. Da, dosli su juce i taj moj rodjak je svaki dan sa njima, gleda treninge,razgovara sa igracima itd.Ne razumem sta si hteo i koliko ti imas godina ? 12 ?

Reply
Aca јул 6, 2012 at 16:53

Jel ti sada jasno da sam bio u pravu ? Ubuduce prst na celo, pa za tastaturu. Ovako ispadas smesan.

Reply
IgOr јул 6, 2012 at 22:28

haha momak sta ti nije jasno, ti si ispao smesan sto si napisao da je svaki dan SA EKIPOm a juce su stigli na Zlatibor.. A za problem sam saznao kad i ti i zato ti nisam nista ni napisao….

Delija91 јул 6, 2012 at 15:03

Ljudi , jel istina ovo za Marka Perovica ?

Reply
Miljan јул 6, 2012 at 15:14

A sta to za Marka Perovica?

Reply
Delija91 јул 6, 2012 at 15:17

Da je vracen za Beograd, posto se raspitivao oko plate.

Reply
Miljan јул 6, 2012 at 15:20

Ne znam stvarno, ali vrlo moguce ako je trazio pare.

Reply
StaaaX јул 6, 2012 at 14:26

Ako mi je Zvezda u srcu ne bi mu bio problem da u njoj zavrsi karijeru.. http://www.sportal.rs/news.php?news=77944 ljubav se pokazuje delima a ne recima…!

Reply
StaaaX јул 6, 2012 at 14:27

ako mu Isprevka.

Reply
Мани јул 6, 2012 at 14:15

Јел то Воша игра данас са Копенхагеном? А ми са индијанцима…

Reply

Leave a Comment